• Rychlé dodání
    • Přehledné www stránky

Reakce obchodu E-ZAHRADA.cz

děkujeme Vám za nákup a za kladnou recenzi. Těšíme se na Váš další nákup v E-ZAHRADA.cz a v případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat. S pozdravem Váš internetový obchod E-ZAHRADA.cz

Ochota,rychlost dodání

ok

• cena

• výhoda

Reakce obchodu E-ZAHRADA.cz

• Skvělá komunikace i ochota - potřebovali jsme urgentně nahradit rozbitou sekačku novou a oni nám vyšli maximálně vstříc, druhý den jsme ji měli - smontovanou, vyzkoušenou, po telefonu poradili i s detaily zprovoznění. Naprosto skvělý přístup!

Rozhodně doporučujeme, rádi se sem kdykoli s důvěrou vrátíme.

• komunikace , dodací lhůta

• Široký sortiment
    • Rychlost doručení

Široký sortiment
    Doporučila bych obchod ostatním

Reakce obchodu E-ZAHRADA.cz

• rychlé objednání z pohodlí domova
    • není to slabina obchodu ale dopravce, zvolila bych jinou přepravní společnost, fa. Geis - příšerný, i když dneska těžko vybírat (pracovníci rozvozu se tváří jako právě naběhlý puchýř), ti příjemní se nějak vytratili

obchodn doporučuji, přepravu firnou Geis už ani omylem!

Reakce obchodu E-ZAHRADA.cz

• pěkný e-shop s podrobnými informacemi o zboží
    • doprava zdarma u dražšího zboží

Zboží bylo na skladě.

dobre

• cena
    • rychlost dodání
    • -

• Osobní odběr v sobotu
    • Zatím o žádných nevím

Přehledné webové stránky, ochotný personál, dobrá tel. komunikace, spolehlivost

Reakce obchodu E-ZAHRADA.cz

• rychlost vyřízení objednávky, komunikativnost
    • o žádných nevím

Doporučuji všem

• Dodani domu je super
    • Podle mne zadne dulezite

Prehledna nabidka,velky vyber,komunikace v poradku,zadny problem vubec v nicem,opravdu velka spokojenost.

• Komunikaci a informovanost zákazníka Nabízel výhodný úvěr na splátky
    • Nemám žádné výhrady

Prodavač mi pomohl s mým výběrem ohledně kupovaného výrobku. Hlavně co se týká technických dat. Zatím nemám ohledně obchodu žádné výhrady Ano,obchod bych vřele doporučil i ostatním zákazníkům

• Přehlednost, komunikace
    • Systém chybně informoval o dostupnosti zboží

Doporučuji

Reakce obchodu E-ZAHRADA.cz

děkujeme Vám za nákup a za kladnou recenzi. Věříme, že budete s výrobkem spokojeni a příště nám dáte 100%. Těšíme se na Váš další nákup v E-ZAHRADA.cz a v případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat. S pozdravem Váš internetový obchod E-ZAHRADA.cz

• dobrá cena
    • doprava zdarma
    • mulčovací sada, olej zdarma
    • sestavení + zprovoznění
    • nezajištěný servis mimo okolí ČB

+ cena + bonusy
    + doprava zdarma

- problém se servisem

Dobrý den, pane Nováku,
    děkujeme Vám za nákup a za kladnou recenzi. Nemůžeme souhlasit s Vaší negativní poznámkou, jedná se nejspíše o nedorozumění, jelikož servis u námi zakoupených strojů zajišťujeme po celé České republice. Pevně věříme, že to nebyl Váš poslední nákup v E-ZAHRADĚ.cz . V případě, že budete potřebovat s něčím poradit, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem Váš internetový obchod E-ZAHRADA.cz.

Mrzí mě komunikace obchodu, posílal jsem žádost o reklamaci, protože mě dorazil jiný olej, než byl objednán. A zatím bez reakce bohuzel

Dobrý den, pane Winkler,
    omlouváme se za vzniklé nedorozumění, olej Vám samozřejmě obratem vyměníme. Pevně věříme, že to nebyl Váš poslední nákup v E-ZAHRADĚ.cz . V případě, že budete potřebovat s něčím poradit, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem Váš internetový obchod E-ZAHRADA.cz.