Absolutně bez komunikace nedokážu si představit řešit příp.reklamaci.
- Žádné.
- Komunikace.
- Vrátil jsem nepoužité zboží v zákonné lhůtě dne 10.2. 2015 a dodnes (tj. 21.5. 2015) jsem neobdržel zpět peníze. Pan Sokolovski nekomunikuje a hraje mrtvého brouka. Dle recenzí se obávám, že nejsem jediný, koho takto zřejmě podvedl.
Navrhuji podat na pana Sokolovského trestní oznámení a bylo by lepší, pokud by se povedlo navýšit počet případů + celkovou částku, kterou se pan Sokolovski obohatil, aby kvalifikace jednání byla vážnější. Je to jediný způsob, jak tomuto typu jednání zamezit.
Prosím všechny podobně podvedené zákazníky e-shopu, aby mě kontaktovali na
Tel. 777 743 371. Vše zařídím.
Děkuji. -
- Když je srovnám s jinými int.obchody,tak žádný.
- Po objednání zboží tento obchod vůbec nereaguje na telefony a e-maily,skrátka se s nimi nespojíte.
Nebudu nikomu radit,ale objednal jsem si další zboží před 5ti dny,které měli na skladě a ještě nepřišlo ,několikrát jsem je kontaktoval a nic.Tak jsem odstoupil od objednávky.U dobrých int.obchodů kdýž objednám zboží do 11.hodin,tat ho mám druhý den doma
- ani nevím
- Nereaguje vůbec na nic
- nejsem spokojen
Náhodou
Špatný
Nedoporučil
Nelze se dovolat na udávané tel.číslo
Nekomunikují -
- Výhodná cena zboží
- S obchodem není možné komunikovat.
- Telefonní čísla jsou nedostupná, na E-mail
- neodpovídají.
Zboží jsem se zpožděním nakonec obdržel,
ale protože s obchodem není možné dodatečně
komunikovat, nedoporučuji v žádném případě platbu předem a obchod vzhledem k výše uvedené zkušenosti nedoporučuji. -
- žádná komunikace
Nedoporučuji. Pouze potvrdily objednávku,ale dál už nereagují na e-mail,ani na uvedené tel.číslo.
V případě zvolení osobního odběru , telefoní číslo určené pro komunikaci s prodejcem , tento telefon nezvedá a odmítá hovory , tudíž nelze zboží osobně převzít ! Osobní odběr u této firmy jaksi postrádá smysl . Na emaily neodpovídá . Platbu jsem naštěstí neposílal ( z důvodu osobního odběru v Příbrami )
Zatiaľ moja objednávka neprišla, nedostal som žiadnu spätnú väzbu či objednávka vôbec prebehla, žiadne potvrdenie, žiadna reakcia a k tomu mám vyjadriť spokojnosť. Preto považujem objednávku za nevybavenú. Mal to byť vianočný darček. Škoda.
- zádné
- komunikace
vyhnout se mu
- Myslím, že slabinou tohoto obchodu je PPL, zboží bylo vyexpedováno ale bohužel PPL se mi neozvala po celých 10 dnů. Teď nevím kde zboží je a jestli vůbec přijde. Z obchodu napsali, že vše prověří v pondělí a nikdo se pak už neozval.
Jestli obchod zboží odeslal, tak špatné jméno obchodu dělá společnost PPL. Jsem ráda, že jsem zboží nezaplatila předem a je na dobírku.
- Nevidím žádné výhody.
- Nekomunikuje!
Nepoužívat!
- Otresny pristup majitele
- Dorazilo mi uplne jine zbozi nez jsem si objednal
Jsou to podvodnici
Reakce obchodu E-Xenony.cz
děkujeme za recenzi, škoda že od Vás nemáme jedinou zprávu o vadné zásilce a ani se ve 14-ti denní lhůtě od Vás nic nevrátilo, takže těžko můžu okomentovat Váš případ.
Hezký den.
E-xenony.cz -
- Hlavní výhodou je cena, ta je bohužel nevyvážena riskem, kdy nebudete spokojeni, zboží vrátíte, ale peníze už Vám zaslány zpět nebudou.
- BEZDŮVODNÉ OBOHACENÍ
- - VYNALOŽENÍ PROSTŘEDKŮ (ČESKÁ POŠTA) NA VRÁCENÍ ZBOŽÍ (zboží se Vám vrátí - důvodem je nevyzvednutí)
- - NÁSLEDNÉ VRÁCENÍ ZBOŽÍ POMOCÍ PPL SVOZU OBCHODU
- - URGOVÁNÍ ZA ÚČELEM VRÁCENÍ ČÁSTKY
- - NÁSLEDNÁ NULOVÁ KOMUNIKACE ZE STRANY OBCHODU
- - DLUŽNÁ ČÁSTKA 925,-Kč + VÝDAJ ZA ČESKOU POŠTU 78,-Kč
Nemohu doporučit.
Z historie recenzí je možné zjistit, že obchod v několika případech jedná podvodně - BEZDŮVODNÉ OBOHACENÍ
Zboží bylo vráceno, ale peníze na můj účet nebyly připsány a obchod se mnou přerušil komunikaci. Vrácení zboží bylo započato dne 9.9.2014 !!!Reakce obchodu E-Xenony.cz
děkujeme za recenzi a konstatuji, že vše již bylo vyřízeno. Bohužel, to že pošta nedoručila balíček nemůžeme ovlivnit a po svozu PPL, překontrolování byl vystaven dobropis a koruny převedeny na účet dle žádosti. Přejeme hezký den.
E-xenony.cz -
Nedoporucuji , prisla výzva k osobnímu odberu , volal jsem , psal jsem email , zvonil jsem. Absolutne bez reakce. Do dnes nemam svuj drobný nákup.
Reakce obchodu E-Xenony.cz
děkujeme za recenzi a dle dostupných informací Vám byl 3x odesílán email s výzvou k obděru včetně kontaktů. Nikdo se neozval a reakce na výzvu žádná, bohužel. Poté byla objednávka po 14dnech stornována. Přejeme hezký den.
- Žádné
- Klamání zákazníka
- Komunikace žádná
- Tel. čísla nefungujou (603 990 999 a 324 144 441)
- Na e-maily nereáguje
- Nevrací peníze
Objednal jsem si LED žárovky H1 s údajným výkonem 25W. Dle měření nemají ani 2W a o svítivosti raději nemluvím (Klamání zákazníka). Dále jsou žárovky větší a nevlezou do paraboly. Zboží jsem do 14ti dnů vrátil na uvedenou adresu, kde byl balíček přebrán, ale peníze jsem dodnes neviděl!!! Tento obchod je podvod a podle mého názoru je majitel zloděj!!! Pokud se do konce týdne neozve jdu na něj podat trestní oznámení. Ne kvůli pár stovkám, ale z principu.
Reakce obchodu E-Xenony.cz
děkujeme za recenzi, dle mé informace od účetní, byly peníze již dávno připsány na Váš účet (dle výpisu sedí i jméno Vašeho účtu), možná jste tu malou částku jen přehlédl. Ale předpokládám, že toto již víte a po důkladnější kontrole jste platbu našel. Přejeme hezký den.
E-xenony.cz -
- absolutne nepouzitelna prepravna sluzba...
- nemoznost poslat tovar na postu
- Majitel nema objednany u prepravnej sluzbe infomovanie zakaznika cez telefon.
Obchod, cena, tovar ok.
Preprava - tragedia.Reakce obchodu E-Xenony.cz
s PPL máme naopak od ČP mnohem lepší zkušenosti, spíše záleží na jednotlivém řidiči na daném městě, toto bohužel nemůžeme ovlivnit.
Děkujeme za recenzi a přejeme hezký den.
E-xenony.cz -
bez komunikace ze strany obchodu (kontakt telefon/mail)- info o termínu dodání. Nereagují ani na příchozí hovor na kontaktní telefoní číslo ...
zboží označené skladem nemám doposud k dispozici - objednáno před 12 dny -
- Nezvedají telefony, nereagují na emaily, dluží mi stále 1500 Kč.
Tento obchod absolutně nedoporučuji, nezvedají telefony, nereagují na emaily, před měsícem jsem u nich zakoupil světla, bohužel mi rozměrově nepasovaly, volal jsem jim tedy, že bych je potřeboval vrátit, ale tel. nikdo nezvedal, na jejich stránkách jsem tedy našel návod, jak jim světla vrátit, vyplnění nějakého slintu a zaslání jim na adresu. Ale je to měsíc co jsem je poslal zpět a stále se nic neděje, na emaily nereagují, telefony nezvedají, stále mi dluží 1500 Kč, jestli se nebude nic dít, budu se muset obrátit na polici ČR.
- Obchod mám na dosah a má přijatelné ceny...
- Dvoje žárovky hlásily chybu, tak jsem to chtěl s panem Sokolovským nějak vyřešit- vyměnit, vrátit, koupit jiné... Bohužel pan Sokolovský neměl stále čas, ať on nebo paní, vžby slíbili nějaký čas, kdy bude možné se někde sejít nebo se s p. Sokolovským spojit, problém probrat a opět schovávaná... Na adrese provozovny se mi nepodařilo je zastihnout ani jednou. Dokud byli na staré adrese, vše fungovalo a nic nebyl problém... Netuším, před kým se teď schovává nebo co ho vede k takovému jednání...??? 500Kč za zboží není žádný velký nákup, tak se s tím asi nehodlá zdržovat... Nechápu, nerozumím...
Po několika předešlých nákupech pro mě nyní velké zklamání!!!
NENAKUPOVAT,zbozi jsem dbjednal a marne cekam i po 2 tydnech.Dvakrat jsem ho urgoval!!!!