- Nejvyšší ceny a nejnižší výběr. Nejhorší obchod na šipky ever.
Kdybych nedostal dárkový poukaz, tak se vyhnu obloukem.
Výrobek, který dorazil, NEODPOVÍDÁ
OBRÁZKU VE VAŠEM KATALOGU,
KTERÝ JE ORIGINÁLNÍ
JE NEKVALITNÍ, MÁ HLUK V REPRODUKTORU A V INTERIÉRU
ELEKTRONICKÉ DESKY I NEMÁ CHLADICÍ VENTILÁTOR.PROSÍM O ZASLÁNÍ
ORIGINÁLU NEBO TAKÉ VRAŤTE CELOU ČÁSTKU A
ZAŠLETE K VYZVEDNUTÍ, JEDNÁ SE O VELMI NEKVALITNÍ PRODUKT.
PODVEDĚLI JSTE MĚ TÍM, ŽE JSTE MI PRODAL VÝROBEK MÍSTO ORIGINÁLNÍHO.
ZÁKAZNÍCI MUSÍ BÝT UCHOVÁVÁNI, NEPODVÁDĚNÍ.
ORLANDO HUGO TROVATO -
Už nikdy více
poslano na jinou pobocku, otec je invalida a nemuze jezdit po praze..
Obchod mi objednávku stornoval.
Cenově drahý obchod.
Je to zuriel.czReakce obchodu E-sipky
nedoporučujete z důvodu toho, že to je cenově drahé? Cenu přeci vidíte dopředu a můžete a nemusíte objednat. Vy jste si objednal, s cenou tedy souhlasil, vše proběhlo v pořádku, pak nerozumím tomu hodnocení. Pokud se mi přeci nelíbí cena, objednám jinde :-) Tak ať se vám daří a snad i s drahými šipkami vám to bude házet! Vše dobré, Petra z E-sipky.cz -
- Rychlost dodání.
Nekvalitní produkt. Odlepený panel. Vypadávají baterie.
Reklamace neexistuje
Reakce obchodu E-sipky
Dobrý den, pokud je důvod k reklamaci, je vždy vyřešena. V tomto případě se jednalo o zlomenou násadku, která se zlomila při pádu na zem. Bohužel plastové násadky nevydrží pády na tvrdou podlahu. Může se stát, že šipka vypadne z terče a násadka se pak ulomí. Není to však výrobní vada, která by mohla být uznána k reklamaci. Bohužel. Je to jakobyste reklamovali rozbitý hrníček, který vám upadl na zem, nebo píchlé kolo u auta...
po prvních hodech se šipky rozpadly,zavity nedržely a plastové letky se polámaly
Reakce obchodu E-sipky
To nás velmi mrzí, rozbité příslušenství samozřejmě je možné reklamovat a rádi Vám pomůžeme.
Tým e-šipky -
- Žádná komunikace i když jsem dvakrát psát email nepřišla žádná odpověď
- Objednaný terč přišel bez síťového adaptéru i když v nabídce u tohoto terče měl být součástí
Tento obchod nedoporučuji nekomunikuje a objednávka nepřišla kompletní
- ... dodání rychle...
- ... produkt bohužel nekvalitní, na zaslány e-mail ohledně kvality reakce žádná nepřišla...
☹️
- Po osmi dnech odpověděli, že objednávka nebyla v pořádku vyřízena..
- Žádnou nevidím
Po objednání se nikdo neobtezoval ani dát vědět že jim tam nějaká objednávka přišla. Dlouhou dobu nic a pak najednou objednávka odeslána. Na dnešní dobu špatně.
- Doručovací lhůta je pomalu nekonečná, je zapotřebí velká trpělivost s dobou dodání
- U zboží s dostupností "do týdne" je tato (ne)dostupnost už asi měsíc (Pozn.: týden má 7 dní - ne 30)
- pouze přeprodávání zboží bez kontroly provedení
Nedbale přichycena zadní deska - nepřicvakáno do středu dřevotřískové konstrukce, ale do okraje, takže z pohledové části byla dýha odloupaná.
Možná by to chtělo zboží rozbalit a zkontrolovat prodejcem. Domácí kutil zvládne opravit, ale proč???
Toto byl poslední nákup zde. -
Zboží jsem objednal a zaplatil pčed 10 dny a od obchodu první zpráva po 10 dnech je abych ohodnotil nákup.
- zboží je doručeno až do místa bydliště
- vyhovovala mi cena zboží
- Odeslal jsem připomínky k návodu a prodejce se neobtěžoval odpovědět !
Proč jsem nakoupil jsem vysvětlil výše.
S doporučením prodejce bych váhal, prodejce v případě připomínek nekomunikuje se zákazníkem,moje osobní zkušenost. -
- rychlost dodání
- objednal jsem zboží a dorazilo mi jiné
objednané zboží dorazilo velmi rychle, jenom že jsem zaplatil za šipky I.C.E Black a dorazily obyčejné I.C.E., ale za cenu objednaných, kde činí rozdíl nějakých 250,-Kč
Místo 200 ks hrotů přišlo pouze 100 ks :-(
Ceny uvedené jsou platné tak jak je vidíte na eshopu. Ale dohoda ohledně slevy jim nic neříká, tedy dodržení dohody!