- Krásné, voňavé svíčky
- Rychle dodané
- Rychlé odeslání
- Přehlednost
- Krásné věci
V obchodě jsem nakoupila opakovaně a doporučuju ho vřele dál!
- Vyhozené nemalé peníze za rozteklé svíčky
Velké zklamání, pořídila jsem si celkem 8 válcových svíček dvou velikostí do lucerny a na věnec. Nejdřív jsem zkusila do lucerny, první hodinu to bylo v pohodě. Potom svíčka začala dělat nevzhledný tunel a teplem se kroutit a tak to pokračovalo do cca 2/3 velikosti.. Potom se celá roztekla, knot se utopil a byla k vyhození. Takže zbylo cca 35% vosku k ničemu.. To se opakovalo znovu u další, tunel a roztečení a neuvěřitelné plýtvání drahým voskem.. Ani jsem si netroufla ty menší dát na adventní věnec.. Zlaté válcové svíčky z ikea, taky používají rostlinný vosk a krásně vyhoří po celém obvodu.. Toto není ekologické ani ekonomické, tolik vosku co zbylo by vydalo na XX dalších svíček, ale tavte doma v kastrolu vosk a kupujte další knoty a doufejte, že to zase chvilku udělá parádu.. Děkuji za drahou zkušenost, ale nikdy více..
Reakce obchodu Sviička
Vaše zkušenost s našimi svíčkami mě velice mrzí a omlouvám se za způsobené problémy. Svíčky pravidelně testujeme a proto si za jejich kvalitou stojíme. Svíčky jsou vyráběny ručně a každé je tak svým způsobem unikátní, což sebou bohužel nese riziko, že můžete narazit na vadný kus. Z naší zkušenosti se jedná cca o 1 % válcových svíček, které se chovají tímto způsobem. Všechny takové problémy řešíme vrácením peněz nebo zasláním nových svíček. Bohužel jsem od Vás nenašel žádnou zprávu o tom, že byste měla se svíčkami tento problém. Napište mi prosím na [email protected] a pojďme se dohodnout, zda chcete vrátit peníze za Vaší objednávku nebo odeslat nové zboží.
Věřím, že se nám vše podaří vyřešit k Vaší spokojenosti.
Přeji krásný den,
Jan Šrubař ze Sviičky -
Spokojenost
- Moc hezke svíčky, přijemná jemná vůně
- Jako dárky.udělaly radost
- Velice rychle
Krásně ekologicky zabalená zásilka, rychlé dodání a hlavně svíčky jsou neskutečně krásné a voňavé! Děkuji!
Rychlé dodání
- Doporučuji!
- Nadstandardní přístup k zákazníkovi! (mela jsem požadavek jiného obalu ke špičce a bylo mi nejen bez problémů vyhověno,ale ještě mě sami telef.kontaktovali ohledne doladění žádosti!). Tímto tedy ještě jednou pripojuji své velké diky!
- Svíčky mají velkou výdrž hoření!
Neznám :o)
- Milé jednání, brzké dodání, svíčky parádní
- Naprostá spokojenost
- Rychlé vyřízení
- Krásné zboží
- Svíčky jsou nádherné,už druhý rok mě a kamarádce budou zdobit adventní věnec a člověku pod nosem nehoří nekvalitní produkt.
- krásné svíčky
- rychlost dodání
- dobré ceny
Vše v nejlepším pořádku. Doporučuji!
Jsem velmi spokojená s kvalitou svíček, designem, vůní a ráda se vracím. Vánoční edice je kouzelná, bývají na ní různé akce a slevy - které jsou také přínosem. Přístup prodejců je velmi ochotný a laskavý.
- Česká firma, sojové svíčky, sezonní - vánoční produkty.
- Rychlé dodání.
České výrobky za dobrou cenu
- Výroba na zakázku, rychlé doručení za 3 pracovní dny od objednání.
- Výborná komunikace
Naprosto skvělý, vstřícný, ochotný přístup
Perfektní komunikace a vstřícnost. Vyhověli mým specifickým požadavkům. Svíčky krásně zabalené, s poděkováním a milým vzkazem navrch. Určitě doporučuji :)
- Příjemná komunikace, vstřícné jednání.
- Delší dodací lhůta.
Reakce obchodu Sviička
děkujeme za zpětnou vazbu. Na zlepšení dodací lhůty usilovně pracujeme a věřím, že to již nese ovoce. :)
Krásný den,
Jan Šrubař ze Sviičky