- Vyhozené nemalé peníze za rozteklé svíčky
Velké zklamání, pořídila jsem si celkem 8 válcových svíček dvou velikostí do lucerny a na věnec. Nejdřív jsem zkusila do lucerny, první hodinu to bylo v pohodě. Potom svíčka začala dělat nevzhledný tunel a teplem se kroutit a tak to pokračovalo do cca 2/3 velikosti.. Potom se celá roztekla, knot se utopil a byla k vyhození. Takže zbylo cca 35% vosku k ničemu.. To se opakovalo znovu u další, tunel a roztečení a neuvěřitelné plýtvání drahým voskem.. Ani jsem si netroufla ty menší dát na adventní věnec.. Zlaté válcové svíčky z ikea, taky používají rostlinný vosk a krásně vyhoří po celém obvodu.. Toto není ekologické ani ekonomické, tolik vosku co zbylo by vydalo na XX dalších svíček, ale tavte doma v kastrolu vosk a kupujte další knoty a doufejte, že to zase chvilku udělá parádu.. Děkuji za drahou zkušenost, ale nikdy více..
Reakce obchodu Sviička
Vaše zkušenost s našimi svíčkami mě velice mrzí a omlouvám se za způsobené problémy. Svíčky pravidelně testujeme a proto si za jejich kvalitou stojíme. Svíčky jsou vyráběny ručně a každé je tak svým způsobem unikátní, což sebou bohužel nese riziko, že můžete narazit na vadný kus. Z naší zkušenosti se jedná cca o 1 % válcových svíček, které se chovají tímto způsobem. Všechny takové problémy řešíme vrácením peněz nebo zasláním nových svíček. Bohužel jsem od Vás nenašel žádnou zprávu o tom, že byste měla se svíčkami tento problém. Napište mi prosím na [email protected] a pojďme se dohodnout, zda chcete vrátit peníze za Vaší objednávku nebo odeslat nové zboží.
Věřím, že se nám vše podaří vyřešit k Vaší spokojenosti.
Přeji krásný den,
Jan Šrubař ze Sviičky