- rychlé vyřízení
- o žádné nevím
- Na základě objednávky pneu doručili jak slíbili,příjemný a rozumný rozvozce ,děkuji a doporučují.
- Levné,kvalitní a přesné
- Žádný problém. Tak to má být. Super práce.
- Jen bych lehce povytáhl balení. Obalil bych celý behoun pneumatiky. To zabalení jenom do kříže ouzkou fólií je málo.
- Široký výběr pneu a hlaně dobré značení zda jde o pneu A B ...
- tento obchod jsem zvolila kvůli nabídce doručení do druhého dne, místo v úterý bylo zboží doručeno až ve čtvrtek
- Rychlé dodání.
Dobré pneumatiky za dobrou cenu.
zdravím - jsem s Vámi spokojen, objednal jsem si již několikrát pneumatiky u ONIO s.r.o. a vždy byl spokojen - rychlost , výběr , doprava na místo
velice korektní e-shop a jen doporučuji
Mojmír -
Super obchod, rychle zpracována objednávka , gumy originál , hodnotím kladné a velká pochvala !
- Přehledná nabídka, mj. uvádí DOT na pneumatikách. Příjemná komunikace, paní zavolala zpět s ujištěním, že DOT bude letošní, jak bylo uvedeno. Profi přístup - doporučuji.
Velice rychlé dodání, tuším do 2-3 prac. dnů jsem měl pneu na adrese. -
- vše v pořádku, nákup již potřetí
doporučuji
Koupil jsem zde již podruhé a vždy spokojen se službami, cenou a do tří dnů doma. Spokojenost
Vše OK. Pneu staré jen pár týdnů z výroby. Doporučuji
- Příznivá cena
Rychlost dodání
- Dobrá cena
- Loňský DOT, dodání následující den avizované na webu při objednávce se nekonalo, přišlo o den později
- Rychlí nákup perfektní
- levne pneu .velky vyber
- nakupuji zde opakovaně a žádný problém
- Jako jeden z mála obchodů si přečetl a splnil mou poznámku
Dobrá přehlednost stránek.Komunikace nic moc.Už neinformují o stavu objednáky,ale zboží přišlo za tři dny od objednání.