ok
- Výborná komunikace,platba kartou při dovozu.
- Vždy mi vyjdou vstříc
- Super obchod Ještě lepší obsluha Díky moc
Velice spokojen Super
- Chválím přístup.. objednávám z e-grow často a sem tam produkt který chci nemají, ale nic se neděje.. pracovnice vám zavolá a řekne kdy ten produkt přijede a nabídne i jiné značky které mají na skladě..tento obchod doporučuji
- fajn ceny
- pohotová komunikace
třetí nákup a vždy bez problému
Rychlost, spolehlivost, slušnost
- telefonický kontakt při kompletaci objednávky
- přehledný web
rychlost a cena
- Úžasná slečna nebo paní která vždy volá.
Kupuji tu už dlouho a vždy spokojenost doporučuji, jen bych trošičku zapracoval na aktualizaci co je a neni ve skladu. Vím že to vždy nejde a chápu to, ale je to ceska k úspěchu a lidi budou kupovat víc a víc. Veselé Vánoce
Zdravíčko,
děkujeme za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jste u nás byla spokojená. Těšíme se na další objednávku nebo návštěvu. Přeji krásný den..
- Slevy a akce
- Dárky k objednávce
- Vše vždy skladem
Tento obchod má vždy vše skladem za nejpriznivejsi Ceny. Doporučuji
Zdravíčko Luccy,
děkujeme za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jste u nás byla spokojená. Těšíme se na další objednávku. Přeji krásný den..
E-grow team -
Ahoj pokud chcete kvalitu tak doporučuji
Zdravíčko,
děkujeme za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jste u nás byl spokojený. Těšíme se na další objednávku. Přeji krásný den..
E-grow team -
Jako vzdy bylo vse pripravene. Nejlepsi growshop v CR.
Zdravíme,
jsme rádi, že jste u nás byl spokojen. Děkujeme za doporučení. Díky za loyalitu, krásné hodnocení a těšíme se opět brzy na viděnou.
- vse ok
E-grow team -
- Transakce proběhla úspěšně, vše v naprostém pořádku.
E-grow team -
- Nakupuji pravidelně již několik let a vždy spokojenost. Slečna ochotně poradí, pokud zboží zrovna nemá, není problém objednat. Doporučuji všem, kteří chtějí kvalitní produkty :-)
- rychlost
- dobrá cena
E-grow team -
- sortiment specialitek pro pěstitele
Příjemné prostředí a zboží, které bych musela kupovat přes internet.
E-grow team -
Skvělá komunikace, rychlé doručení, určitě doporučuji!
Krásný den přeji,
- Je to levný
- Obchod dobře komunikuje - odpovídá na dotazy, zavolá před odesláním objednávky
- Zboží v perfektním stavu
- Je to Olomouc (zadel světa)
- Menu obchodu je dost nepřehledné (naučíte se to až po několika dnech prolejzání)
- Návody k sestavení a zapojení produktů schází nebo jsou nedostatečné.
- Nelze platit kartou!!!!!
Určitě nakoupíte levně a dobře. I když jste naprosté ucho začátečnické, tak vám dobře poradí. Bohužel nezaplatíte kartou, takže dobírka je nejrychlejší možnost. Obchod naštěstí komunikuje, takže žádná nepříjemná překvapení nejsou. Návody a schémata si nakonec dohledáte na stránkách, ale v balíku nic moc nečekejte. V první chvíli docela panika a nepříjemná situace, protože vůbec netušíte, jak to udělat. Takže sestavování na týden. Určitě i z důvodu, že pracujete s elektřinou a nechcete vyhořet, protože dáte blbě drátek... Klidně by tam to schéma mohlo být přibalené, stojí to tak 3,50 vytisknout.