Na stránkách obchodu je jako vyrobce dveří uvedena fírma Hopa, ale došly dveře od firmy Bilík. Doufám ,že to je dobrý výrobce.
- široká nabídka
zkušenosti jsem s Vašim obchodem neměla
nákup ostatním bych doporučila
široký výběr barev a materiálu -
- Rychlost dodávky zboží.
- Příjemné ceny.
- Dobrá komunikace.
Jsem velmi spokojena s přehleným výběrem
zboží, komunikací s obchodem a rychlou do
dodací dobou až do domu.Vřele doporučuji z
vlastní zkušenosti ostatním lidem. -
- barva neodpovídá popisu a vzorníku, i po částečné výměně přišlo zboží opět poškozeno, dodáno PPL službou
raději nenechávat zasílat, plastová lišta prasklá i částečně ulomená v obou případech dodání
- rychlost
- nevím
spokojenost
- Je to rychlá a solidní služba.
- Nemá.
Je to rychlá služba na solidní úrovni. Doporučuji.
S obchodem jsem vcelku spokojená. Jen musím podotknout k mé objednávce: když jsem si objednala dvě lamely navíc odpovídalo by to rozměru otvoru 104 cm. O tyto 2 lamely měla být tedy delší i horní vodící lišta. Nad tím by se měl spíš zamyslet, ten kdo objednávku vyřizoval u výrobce.
- Zboží objednáno 22.12. a dnes 1.1. přijde dotazník ohledně spokojenosti. Přitom jsem zatím neobdržela ani potvrzení objednávky, natož aby přišlo zboží. Ještě že jsem neplatila předem.
Zboží objednáno 21.12.2014. Do 27.11. žádná reakce ze strany obchodu, zda zboží dorazí a kdy, přestože bylo avizováno, že zboží je skladem. Ze [email protected] dne 27.11. zaslán dotazník, jak jsem s nákupem spokojen - není to moc dobrá vizitka firmy
- Spolehlivost
- -
doporučuji
- Zboží nebylo vůbec dodáno
Obchod doporučuji.
- perfektní jednání,velmi ochotní,vztřícní,do telefonu mi ochotně pán popsal barvu koženky,velmi rychlé vyřízení ,perfektně zabaleno,doporučuji všem,budu objednávat další
- žádnééééééééééééééééé
naprosto super,rychlý obchod,komunikace vynikajicí,zboží velmi pěkné,za sebe kéž by to tak fungovalo všude,děkuji
- vyhovuje mi nabidka,komunikace,zbozi
nakupovala jsem prvne a jsem naprosto spokojena
- není velká konkurence schopnost
- prosklené dveře jsou zajímavé
- nedoporučuji službu PPL - velmi neochotná spolupráce
doporučuji tento obchod , nabídka mi velmi vyhovovala , ale bohužel jsem zklamaná z dopravce , službu PPL považuji za neseriozní , neochotný řidič , věřím však , že nejsou všichni stejní , nevíte , který dena v kolik hodin vám zboží přivezou , spojí se s vámi až když jsou před domem , závěrem : službu PPL nedoporučuji !!!
- Komunikace, nepřišla mi žádná informace o odeslání objednávky.
- Zbozi ktere se z obchodu vytratilo
- Neohlaseny dovoz bez predem upozorneni,dovozce nemel kontakt a zbozi bylo poskozene.asi sklad.lezak
Prevzit zbozi osobne u prodavajiciho a radne si ho prohlednout.
- slušný výběr
- dlouhá dodací lhůta,
jako průměrný,
- Velmi rychlé a kvalitní dodání zboží.
- Přehledný návod k montáži.
- Velmi dobrá komunikace i přes telefon.
- Výhodná cena proti jiným obchodům.
- Dveře jsem nainstaloval podle návodu a jsou perfektní.
- Nakupoval jsem poprvé v tomto obchodě a neshledaljsem nedostatky.
Prozatím mohu jen doporučit všem kdo si chtějí koupit shrnovacílamelové dvéře.