Nebylo mě odborně poraděno při reklamaci a doporučili mě odstoupit od smlouvy a ještě jsem musel platit dopravu,takže takhle Nééééééééééé
Dobrý deň.
Podľa našich záznamov ste výrobok nereklamovali. Obrátili ste sa na nás že chcete výrobok vrátiť a to je podstatný rozdiel. Pri odstúpení od zmluvy a vrátení výrobku je na zákazníkovi aby ho poslal späť a tým pádom si hradí aj náklady na dopravu. Pri reklamácii je to inak, tam si výrobok sťahujeme na servis na naše náklady ale to nebol Váš prípad keďže ste výrobok nereklamovali.
Duvlan. -
Obchod potvrzoval na webu naskladnění zboží k určitému datu, což nezajistil. Následně pak zaslal mail o posunu termínu naskladnění. Takže uvidím.
Dobrý deň,
mrzia nás komplikácie spojené s dostupnosťou, ale žiaľ pri momentálnej situácii je možné, že sa o pár dní naskladnenie posunie a preto sme Vás aj kontaktovali, aby ste boli informovaný.
Ďakujeme za pochopenie.
S pozdravom DUVLAN -
Obchod nemá mobilný servis. Mám problém s nastavenim záťaže, level 1 mi pride neprimerane ťažký. Volala som na zákaznícke číslo, kde mi povedali, že mám stroj poslať späť a tam mi ho "opravia". Nemám ho už ako zabaliť, takze stroj ostáva doma, ťažko využiteľný. Preferovala bybsom, keby niekto mohol prísť sa na to pozrieť, ale to mi zásadne odmietli! Už nikdy viac!!
Ospravedlňujeme sa za komplikácie.
Servis u zákazníka žiaľ nerobíme. Pri reklamácii si stroj sťahujeme cez kuriéra na naše náklady ku nám na servisné stredisko kde ho technik opraví.
- výběr sortimentu
- Bídná komunikace - spíše neochota
Bídná komunikace - spíše neochota. Málo informací o rozdílech mezi výrobky, žádná videa - takže "poraď si sám".
Snad s výrobkem bude spokojenost?! Až po déle než týdnu dorazí ...Reakce obchodu Duvlan.cz
Dobrý deň,
mrzí nás, že nie ste spokojný.
Čo sa týka informácii snažíme sa poskytnúť dostatočné informácie pri výbere tovaru, ale žiaľ videá nemáme k dispozícii.
Pevne veríme, že budete spokojný s výrobkom.
Čo sa týka dodania, tak pri jednotlivých položkách sú uvedené dostupnosti.
Niektoré sú skladom iné zas dostupnosť 1 až 2 týždne.
Niektoré máme fyzicky na sklade a niektoré musíme objednať u dodávateľa.
Ďakujeme za pochopenie, s pozdravom Duvlan -
- Při reklamaci vrátili zboží v rozbitém stavu
- Už nikdy nenakoupim nic co se duvlan.cz týče nebo výrobku od něj
- Do 2 týdnů odešly ložiska ve slapatkach
- Kvalita na bodě mrazu
- A když pošlete zboží na reklamaci vrátí vám ho poškozené ... prasklé kryty s tím že to prej udělal dopravce
Nedoporučuji!!! Já už se vyškolil....na rotopedu mi odešli cca za 14 dní ložiska ve slapatkach , firma si poslala kurýrní společnost která si to vyzvedla a stroj údajně zničila .....(prasklé plastové kryty na rotopedu)
A na to se duvlan .cz začal vymlouvat že to není jejich chyba....tak či? Reklamace trvala déle než 30 kalendářních dnůReakce obchodu Duvlan.cz
Dobrý deň.
Ospravedlňujeme sa za komplikácie ale stroj nebol dostatočne zabalený a preto došlo k poškodeniu (poškodené kryty) k čomu máme aj fotodokumentáciu a o čom ste boli aj informovaný.
Reklamácia bola vybavená v lehote.
Duvlan -
- daňový doklad nám byl zaslán až po několika urgencích 10 dní po zaplacení zálohové faktury
Dobrý deň,
daňový doklad sa posiela do pár dní na e-mailovú adresu zákazníka, po prevzatí tovaru.
Ďakujeme za pochopenie, s pozdravom DUVLAN -
- nedodané zboží
Před 11 dny bylo objednáno zboží, zaplaceno téhož dne - expresní platbou, bylo připsáno na účet.
Při objednávce bylo dáno, že zboží je obratem odesláno, ale smůla, do dnešního dne žádná dodávka a ani žádná zpráva.Reakce obchodu Duvlan.cz
Dobrý deň,
mrzia nás tieto komplikácie, ale na základe toho, že Vaša prvá platba k nám neprišla, museli sme počkať na druhú platbu.
Tovar odosielame až po pripísaní platby na náš účet.
Keďže boli sviatky, doručenie tovaru sa posunulo a momentálne je Vaša objednávka na expedícii a bude doručená nasledovné pracovné dni.
Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať na zákazníckej linke 511 444 999.
Ďakujeme za pochopenie a prajeme Vám pekný deň, DUVLAN. -
- Poslali mi jiný produkt
Z důvodu špatného zabalení mi nebylo umožněno vyzvednout zásilku z geispointu a musela jsem čekat doma na kurýra, co měl tři hodiny zpoždění. Načež mi došlo zboží, co jsem si neobjednala a nemám dárek k Vánocům, protože ho nestihnu vyměnit. A dodané zboží budu muset zase složitě vracet.
Ospravedlňujeme sa za komplikácie.
Chyba nastala pravdepodobne na strane dodávateľa.
Celú záležitosť sa pokúsime vyriešiť k Vašej spokojnosti.
Duvlan. -
Rotoped DUVLAN při šlapání prokluzuje,řidítka jsou zkřivená a trubka pod sedlem křivě navařená,cožpak výrobce neprovádí žádné kontroly hotových výrobků,když odešle zákazníkovi takový zmetek.Zítra to bude týden,kdy mi byl prodejcem odeslán rotoped nový,ale nedorazil.Jsem z celé této věci znechucen. Kropáč Jiří Slatinice
Ospravedlňujeme sa za komplikácie.
Nový rotoped sme Vám už odoslali avšak vzhľadom na veľkú vyťaženosť kuriérov pred sviatkami sa môže žiaľ dodacia doba predĺžiť.
Duvlan. -
Co jsem objednal sice prislo, nicmene bez jakehokoliv navodu ke slozeni, tak se ze mne stal monter tolja a zakoupenou lavici jsem skladal cely den. Komunikace obchodu nula, firma nekontaktni, uz nikdy vice, velmi nedoporucuji.
Ospravedlňujeme sa za komplikácie.
Nezaznamenali sme od Vás žiaľ žiadny mail ani telefónny hovor ohľadne Vášho problému.
Zákaznícka podpora je dostupná v pracovné dni od 8:00 do 16:00 na emailovej adrese [email protected] a tel. čísle : 511 444 999.
Celú záležitosť vieme samozrejme následne riešiť.
Duvlan -
- dodávka proběhla v delší časové lhůtě, než bývá obvyklé
Kvalita dodané houpačky je sporná, montáž jakž takž, šikovný si poradí.
Ale vzhledem k tomu, že houpačka není z těch nejlevnějších, čekala by se u ní vyšší kvalita. Šrouby na uchycení stříšky jsou plastové, při prvním větším nárazu větru se stříška utrhla a šroub který ji držel, se zlomil :(Reakce obchodu Duvlan.cz
Ospravedlňujeme sa za komplikácie.
Pre uplatnenie reklamácie nám prosím pošlite fotky poškodených častí na emailovú adresu [email protected].
Duvlan. -
Bohužel zboží které jsem objednala 22.7 doposud nedorazily.Vcera mi pouze volal dopravce že zboží je poškozeno jestli si ho převezmu. Objednala jsem si zavesne křeslo, které mělo být dárkem takže určitě uznáte, že poškozené zbozi nechci. Chtěla bych vědět jestli objednávka bude vykryta neposkozenym zbožím .
Dobrý deň.
Ospravedlňujeme sa za komplikácie spôsobené kuriérskou službou. Od nás tovar vždy odchádza v poriadku a nepoškodený.
Budeme celú záležitosť riešiť s kuriérskou službou aby sa podobné situácie už neopakovali.
Budeme Vás kontaktovať s riešením celej záležitosti. Mrzí nás táto situácia.
Duvlan. -
Posilovací stroj, který jsem si objednala nebyl kompletní, chyběl u něj spojovací materiál ( šrouby ) a stroj je celkově nekvalitní. Šrouby mi byly dodány na základě mé reklamace. Po smontování jsem zkusila na stroji cvičit a je to děs. Stroj je hlučný, vrže, jak o sebe dřou pohyblivá část s pevnou a odlupuje se barva. Jsem moc zklamaná a uvažuji stroj vrátit.
ZBOŽÍ NEDORAZILO, ŽÁDNÁ KOMUNIKACE. OBJEDNÁVKA PŘIJATA 09.21. hod. 26. 6 . 2018 . DNES MÁME 7. 7. 2018 A NIC.
Dobrý deň.
Pri produkte ktorý ste si objednali máme na stránke vyznačenú dostupnosť 3-7 dní.
Tento produkt sme aj v rámci tejto dostupnosti naskladnili a minulý týždeň odoslali.
Dlhšia dodacia doba je žiaľ ale zapríčinená sviatkami kedy kuriér tovar nedoručuje.
- levné
teprve po týdnu jsem se dozvěděl, že zboží není dostupné. objednával jsem set položek, což mi bylo stornováno, ale za stejnou cenu nebylo možné obdržet ani "set" z dostupného zboží, kde bylo o položku méně
Dobrý den.
Ospravedlňujeme sa Vám za komplikácie spojené s vybavením Vašej objednávky.
- Nekomunikují
Dobrý deň.
Ospravedlňujeme sa Vám za nedostatočnú komunikáciu.
Duvlan. -
co mám hodnotit když mi zboží ani po týdnu nepřišlo.
Dobrý deň,
tovar Vám nedorazil z dôvodu toho, že ste si zadali do poznámky, že chcete dodanie až budúci týždeň od objednania.
Momentálne je Vaša zásielka v Českej republike na depe a kuriér zásielku bude doručovať.
V prípade, že chcete číslo zásielky, prosím kontaktujte nás.
Ďakujeme za pochopenie. -
- o žádné nevím
- na zboží stále čekám,čekám,čekám...tzn. nevýhoda je ta že prostě objednané zboží nemám,což je tak trochu podstatné...
nedoporučuji tento obchod,udaje u zbozi o dobe dodání jsou zcela mimo misu,nechápu proč posíláte dotazník na spokojenost se zbožím když ho do dneška nemám,není co hodnotit
Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa Vám za dlhšiu dobu čakania.
Kontaktoval nás dodávateľ, že tovar žiaľ ešte nemá skladom, následne na to sme kontaktovali a oboznámili Vás. -
Ač jsem zaplatil před sedmi dny, doposud zboží nedorazilo a před dětmi, kterým jsem slíbil trampolínu budu vypadat jako blbec. Děkuji
Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa Vám za komplikácie, ale pri Vašej forme úhrady príkazom, sme museli čakať na prijatie platby na náš účet. Platba prišla dňa 02. 05. 2018 a následne na to, sme hneď tovar v ten deň expedovali.
Najrýchlejšia forma úhrady je dobierka, kde hneď po zaevidovaní objednávky odosielame tovar. -
nechápu, proč během 12 dnů nejsou chopni doručit zásilku
Dobrý den.
Ospravedlňujeme sa Vám za komplikácie ktoré máte s kuriérskou službou.
Budeme kontaktovať kuriérsku službu s tým aby Vám zásielka bola čo najskôr doručená.
Duvlan.