Naprosto laxní a neprofesionální přístup. Žádné odpovědi na opakované maily! Po 6 dnech od zaplacení se mi žena na telefonu snažila vnutit informaci, že peníze dostali až šestý den. Až po několikátem dotazu na doručení zboží mi sdělila, že je teprve budou dávat do výroby a zboží bude cca za 5 týdnů. Upozorňuji, že šlo o značku YSL. Netuším, kdo by jim brýle vyrobil...Rozhodla jsem se tedy objednávku definitivně zrušit a s touto firmou již nikdy více nespolupracovat. Nejhorší eshop, který jsem ve svém životě oslovila! Mimochodem, vrácení peněz na můj účet trvalo několik minut!
Dobrý deň,
telefonicky ste boli informovaná, že ste si objednávku vytvorili v piatok podvečer a zvolili ste si platbu bankovým prevodom. Bankovým prevodom platbu neobdržíme ihneď. Taktiež ste boli informovaná, že cez víkend e-shop nepracuje a cez víkend platby neprijímame.
Hneď ako sme platbu obdržali, informovali sme Vás o úhrade objednávky.
Vzhľadom na to že máme dve kamenné predajne plus e-shop, model sa medzičasom vypredal. Modely vyrába náš taliansky dodávateľ, takže ten by nám vyrobil aj Vami objednaný model Saint Laurent.
Keď ste nás požiadali o vrátenie peňazí, platbu sme Vám behom chvíle vrátili.
Ďakujeme za pochopenie. -
- Brýle ve slevě
Produkt byl dodán později, než bylo uvedeno na e-shopu. Když v den, kdy měl produkt teoreticky už přijít mi nepřišel ani email o odeslání, tak mi po kontaktování prodejce bylo oznámeno, že brýle se musí posílat z pražské pobočky do skladu v Bratislavě, odkud brýle následně poslali zpět do Prahy na doručovací adresu.
Dobrý deň,
bohužiaľ, náš e-shop sídli na Slovensku, z toho dôvodu musí každá objednávka prísť na Slovensko, aby sme model mohli skontrolovať , vyfakturovať a následne odoslať zákazníkovi.
Ďakujeme za pochopenie a prajeme pekný deň. -
O.K.
Dobrý deň,
ďakujeme pekne za Vašu pozitívnu reakciu a prajeme pekný deň. -
- Čekala jsem od 2.7. na dodání, co týden si volala, zda už se objednávka nějak pohnula a nic. Teď mi po skoro 6ti týdnech bez brýlí vrací peníze.
Za mě by neměli lhát o doručení do 14ti dní. Nebo aspoň semtam poslat email, že se stále na dodání čeká.
Zboží, uvedené jako skladem, bylo vyprodané
Dobrý deň,
Vzhľadom na to, že máme dve kamenné predajne plus e-shop, model sa medzičasom vypredal. Hneď nasledujúci deň po vytvorení objednávky sme Vás informovali, že Vami objednaný model bol vypredaný a museli sme ho objednať u nášho dodávateľa, ktorý počas letných mesiacov deklaruje predĺženú dodaciu dobu.
Ospravedlňujeme sa vzniknuté komplikácie a prajeme pekný deň. -
- Super rychlé doručení
Dobrý deň,
ďakujeme, že ste si našli čas na ohodnotenie Vášho nákupu. Teší nás Vaša spokojnosť s rýchlim doručením tovaru.
Želáme pekný deň. -
- Rychlá konverzace
Dobrý deň,
ďakujeme za Vašu objednávku a hodnotenie. Vaša spokojnosť nás veľmi teší.
Prajeme Vám pekný deň. -
Velmi dobré jednání a prosionální přístup
Dobrý deň,
ďakujeme pekne za Vaše hodnotenie. Tešíme sa Vašej spokojnosti.
Želáme krásny deň. -
Zboží nedorazilo a nikdo mne ani nekontaktoval, jestli vůbec dorazí:-(
Dobrý deň,
v objednávke ste si zvolili platbu bankovým prevodom. Vašu objednávku sme neodoslali z dôvodu, že sme dodnes neobdržali platbu za Vašu objednávku.
Ďakujeme za pochopenie. -
- Rýchlosť doručenia
- Príjemná komunikácia
- Odborné poradenstvo
- Klaviltne produkty
Dobrý deň Daria,
ďakujeme veľmi pekne za Vašu objednávku a jej hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste boli s našimi službami a s tovarom spokojná.
Prajeme Vám krásny deň. -
- rychlost dodání
Dobrý deň,
ďakujeme za Vašu objednávku a hodnotenie. Tešíme sa Vašej spokojnosti s rýchlosťou dodania.
Prajeme Vám pekný deň. -
- Rychlost dodání
- Kvalita produktu
- Kumunikace s e-shopem
- Nabízí produkty, které nejsou skladem
Zrušili mi dve objednávky. U zboží, které měli skladem najednou zjistili, že vůbec není. U druhé objednávky s dodáním do 14 dnů se vymluvili na dodavatele. Měli by nabízet pouze produkty, které jsou schopni dodat a lépe vést skladovou dostupnost. E-shop Duos nedoporučuji pokud nechcete být zklamaní. Doporučuji konkureční obchod Alensa.
Dobrá komunikace obchodu
- Žádná komunikace ze strany obchodu, že objednávka dorazí později než byl předpoklad samotného obchodu.
- Ad bod výše, zboží pravděpodobně nebylo skladem i když psali "skladem"
- Celkem triskně zabaleno, i když se o drahý křehký produkt
Servis k zákazníkovi strohý, ale hlavně že mají nacpaný Facebook influencery
Jste profi
More posíláte mi dotazník když ty brejle ještě nemám vy talpy
- Komunikace
- Žádné