Výhoda
Reakce obchodu duoratan.cz
Děkujeme za Vaši recenzi a těšíme se na případné další nákupy. Krásný den přeje kolektiv firmy DUO ratan
- skvělá komunikace
- pěkné koberce za dobrou cenu
Reakce obchodu duoratan.cz
Moc děkujeme za krásné hodnocení. Velice nás těší Vaše spokojenost s nákupem v našem obchodu.
Přejeme příjemný den a těšíme se na Vaše případné další nákupy u nás. Kolektiv firmy DUO ratan
- rychlé jednání
spolehlivost
Reakce obchodu duoratan.cz
Mnohokrát Vám děkujeme za Vaše pěkné hodnocení, kterého si vážíme. Rádi Vás přivítáme opět u dalšího nákupu.
www.duoratan.cz -
- Je možné si vybrat co potřebuji v klidu domova
- Zatím o žádné nevím
Reakce obchodu duoratan.cz
Děkujeme za Vaši hezkou recenzi a těšíme se na případné další nákupy. Krásný den přeje kolektiv firmy DUO ratan
dobrá komunikace, rychlost dodání
Reakce obchodu duoratan.cz
Velice nás těší Vaše spokojenost a mnohokrát děkujeme za Váš nákup a velmi hezkou recenzi.
Přejeme příjemný den a těšíme se na Vaše další nákupy. Kolektiv firmy DUO ratan
www.duoratan.cz -
- Hodnotím skvělou komunikaci s obchodem. Opravdu příjemné a seriózní jednání a dobré ceny
Reakce obchodu duoratan.cz
Přejeme příjemné sváteční dny a těšíme se na Vaše případné další nákupy u nás. Kolektiv firmy DUO ratan
www.duoratan.cz -
- Skvělá komunikace, snaha doručit zboží do Vánoc i když bylo objednáno poměrně blízko Vánoc a zboží do Vánoc doručili, což jsem byla velmi potěšena.
- žádná
Reakce obchodu duoratan.cz
Děkujeme za velmi pěkné hodnocení. Velice si toho vážíme. Jsme rádi, že se vše stihlo a hlavně, že jste spokojená.
Rádi Vás u nás opět přivítáme u dalšího nákupu. Přejeme pěkné sváteční dny. Kolektiv firmy DUO ratan
www.duoratan.cz -
- Super spolupráce - doporučuji , vše bylo rychle a dobře vyřízeno.
www.duoratan.cz -
Výborná komunikace s obchodem. Rychlé dodání.
Reakce obchodu duoratan.cz
Přejeme pěkné sváteční dny a těšíme se na Vaše další nákupy. Kolektiv firmy DUO ratan
Reakce obchodu duoratan.cz
Děkujeme za Vaši recenzi a těšíme se na případné další nákupy. Pěkné sváteční dny přeje kolektiv firmy DUO ratan
www.duoratan.cz -
- Dobrá komunikace, zajímavé koberce v nabídce.
www.duoratan.cz -
Objednávka byla včas dobře vyřízena.
Reakce obchodu duoratan.cz
Pěkné sváteční dny přeje kolektiv firmy DUO ratan
Hezké jednani
Reakce obchodu duoratan.cz
Děkujeme za velmi pěkné hodnocení. Velice si toho vážíme. Rádi Vás u nás opět přivítáme u dalšího nákupu.
Přejeme pěkné sváteční dny. Kolektiv firmy DUO ratan
www.duoratan.cz -
- Osobní přístup a velká ochota
Objednával jsem zboží jako vánoční dárek, ale na poslední chvíli. Díky aktivnímu a osobnímu přístupu pracovníků obchodu bylo vyřešeno včasné doručení
Přejeme pěkné svátky a těšíme se na Vaše další nákupy. Kolektiv firmy DUO ratan
www.duoratan.cz -
- Vstřícné jednání,rychlost doručení, příjemná a milá paní.
Prostě paráda
www.duoratan.cz -
Vždy vše v naprostém pořádku a i díky za rychlé doručení.
Reakce obchodu duoratan.cz
Děkujeme Vám za věrnost a velmi pěkné hodnocení. Velice si toho vážíme. Rádi Vás u nás opět přivítáme u dalšího nákupu.
Přejeme hezký den. Kolektiv firmy DUO ratan
- Vstřícnost,ochota, výborná komunikace, doporučuji
Přejeme příjemný den a těšíme se na Vaše další nákupy. Kolektiv firmy DUO ratan
www.duoratan.cz -
Velice vstřícný přístup.Telefonická domluva při problémech.Prostě vše jak má být i s velice slušným jednáním.Je to pro mne celkem kladně překvapivé oproti jiným shopům.Moc dík.
Rychlé doručení.
www.duoratan.cz