- rychlost dodání
- nemohu posoudit
Vše v pořádku, rychlé dodání od objednávky
- nízká cena
- žádné
doporučuji všem
doporučuji
- Parádní rychlost a skvělá komunikace - informovanost o zakázce!
- Přehlednou nabídku a rychlé doručení
- S žádnými jsem se zatím nesetkala
Byla to moje první zkušenost, se kterou jsem spokojena.
- Přehledný a pěkný shop
Dobrý shop, zbozí OK
- rychlost
- nemůžu si zboží prohlédnout předem
Raději bych si zboží prohlédla na vlastní oči, a poté se rozhodla, zda ho koupím.
Reakce obchodu DůmSvětel.cz
Dobrý den, nerozumíme moc vašemu zápornému hodnocení, že obchod je špatný protože je internetový. Ale Heureka přeci je hodnocení interentových obchodů. Když hodnotíte dobře dobu dodání, dopravu i přehlednost. Proč tedy nakupujete na internetu když vlastně chcete nakupovat v kamenném obchodě.
- delší dodací lhůty
Reakce obchodu DůmSvětel.cz
Dobrý den, bohužel s dodacími lhůtami u některých svítidel to takhle je. Co není v Českém skladu musí se přivézt ze zahraničí. Pokud Vám zákazníkům máme nabídnout výběr z několika tisíců svítidel, je jasné, že vše není možné mít vše skladem. Rádi bychom aby tomu tak bylo, ale naším cílem je spíše snaha o co nejpestřejší sortiment a ne nutit koupit to co zrovna je, jak se to může stát v kamenné prodejně. Více než 80% objednávek je přesto doručeno našim zákazníkům do jednoho týdne.
- Velmi kvalitní a široká nabídka zboží
- Pohodlí výběru z domova u pačítače
- Bezpracná a levná doprava až do domu
- Žádné jsem nezaznamenala
Velmi doporučuji, jde o seriózní a dobrou firmu, po celou dobu od objednávky, až do doručení jsem věděla o svém zboží, je to kvalitní služba
DůmSvětel.cz jsem vybral náhodou, dostal v pořádku zboží a jsem jednoduše spokojen. A pro další objednávky jsem šel pochopitelně tam, kde jsem byl spokojen, tedy opět do DomuSvětel.cz.
- výběr zboží, rychlost vyřízení
- nevím o žádných
Vřele doporučuji
- dosud nebylo dodáno objednané zboží
Reakce obchodu DůmSvětel.cz
Dobrý den, vámi objednané zboží jsme byli nuceni objednat v Německu , protože nebylo skladem u distributora v ČR, viz informační e-mail "10-20dní" který jsme vám posílali po přijetí objednávky. Vámi objednané zboží je již na cestě a dorazí do ČR v průběhu příštího týdne.
- vyber zbozi
- nemuset nikam jezdit
- o zadnych nevim
Lampu jsme vybirali v mnoha obchodech ale az zde jsme nasli presne tu co jsme se prali.Je zde velice siroky sortiment takze si vybere opravdu kazdy.Proto doporucuji i ostatnim kdo shani osvetleni.
- ceny
- velky vyber
- zbozi nedorazilo a nedostal jsem odpoved kdy dorazi
O.K.
- objednáte si věci z domova
- není dostatek zboží skladem
objednejte si věci, ale jen ty, které nepotřebujete velmi nutně, jelikož nemusí být na skladě
V obchodě jsem nakupovala poprvé,velký výběr lamp,přehledný výběr,výborná komunikace,rychlé dodání.Tak nějak by to mělo vypadat. Doporučuji.Jarmila Teplice
Reakce obchodu DůmSvětel.cz
děkujeme za pochvalu, jsme rádi že jte byla spokojena.
- dorazila mi jiná světla než která jsem objednala
Reakce obchodu DůmSvětel.cz
Máte pravdu, stal se přehmat, dorazila vám světla ze stejné série bodovek ovšem místo hranatých to byly kulaté. Nabídli jsme vám svoz zboží na naše náklady, dodání hranatých a vrácení cenového rozdílu na účet. S tím jste ale nesouhlasila, protože se vám jak jste sama řekla líbí i ty kulaté a řekla jste, že si je necháte. Mrzí nás proto vaše nedoporučující hodnocení. -
- Pěkný shop, přehledné kategorie
Dobrý nakup