Přihlásit se a přidat recenzi

• přehledné stránky,perfektní popis zboží,dobrá dodací lhůta, spokojenost s přepravcem
    • nevím o žádných

Určitě doporučuji, toto byl můj první nákup a byla jsem nadmíru spokojená

Reakce obchodu DůmSvětel.cz

Děkujeme za recenzi, jsme rádi že jste se zbožím i s našimi službami spokojen(a).

• přehled

děkujeme !

• velký výběr - různorodost výbvěru

nabídka přes internet- přehledné
    rychlé vyřízeni objednávky
    zásilka neporušena
    doporučuji
    velký výběr sortimentu i cen

• vyber zbozi,cena
    • o zadnych nevim

vrele doporucuji

• rychlost dodání, přehledný e-shop, nedobytně zabaleno

• nemusim nikam jezdit
    • dlouha dodaci lhuta, vice akci, např. žarovka zdarma

docela to ujde

Reakce obchodu DůmSvětel.cz

děkujeme za recenzi, pokusíme se zlepšit. Bohužel o víkendech pracuje málokdo a není možné počítat lhůtu dodání od pátečního večera, ale logicky od pondělka, kdy jsme objednávku mohli začít vyřizovat. Objednávka byla tedy doručena v termínu který byl avizován předem v eshopu.

• nechávám si hodně posílat zboží z internetu, ale nikde není připočítávána daň z celkové částky, nákup se prodražil skoro o 300kč, mimo poštovné balné

Ve městě kde bydlím není žádná prodejna světel.
    S obchodem i s komunikací ze strany obchodu jsem byla spokojena.
    Obchod doporučuji pro velkou nabídku světel, přijatelné ceny, rychlé dodání.

Reakce obchodu DůmSvětel.cz

jsme rádi že jste byla spokojena, ale už jsme vám vysvětlovali, že žádnou daň nepřipočítáváme, ale jen ji rozepisujeme, jedná se totiž o DPH a všechny ceny v našem obchodě jdou uváděny vč. DPH. Vložila jste do košíku za 1250 a taky jste 1250 zaplatila, jen v souhrnu tuto daň logicky rozepisujeme protože vám vystavujeme daňový doklad a tam prostě ta daň 21% být rozepsána musí ze zákona :-)

• Velký výběr a dobré ceny zboží.
    • Nevím.

Doporučuji tento obchod.

• Dobře přehledné zboží.
    • Nízká cena.

Zboží se nám líbilo a i cena se nám zdá přijatelná. Komunikace s obchodem dobrá.
    Určitě doporučuji i ostatním.

• přehlednost, šíře sortimentu, dodací lhůty, možnost platby předem

První obchodní spolupráce byla na jedničku, rád si tu objednám i příště.

• rychlost a spolehlivost

rychlost a spolehlivost

• velký výběr sortimentu

doporučuji, mile mne překvapila telefonická komunikace ze strany firmy o fázi vyřízení objednávky.

• velice dobrá a široká nabídka,
    • žádné neznám ,naopak velice ohleduplné a seriózní jednání

Zboží které jsem objednal přišlo poškozené asi následkem dopravy. Zavolal jsem do obchodu a vysvětlil jsem v jakém stavu zboží dorazilo a k mému milému překvapení jednání které probíhalo po telefonu,( se skoro nehodilo do dnešní doby) , bylo ze strany obchodu velice vstřícné , poškozené zboží mi bez dopravného zaslali během 4 dnů nové.

TOTO JE MÉ PODĚKOVÁNÍ OBCHODU ZA SERIÓZNÍ A SLUŠNÉ JEDNÁNÍ - tolik vzácné !!!

Reakce obchodu DůmSvětel.cz

Děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen. Také nechápeme prodejce, kteří se kvůli poškozené zásilce se zákazníky dohadují a vykrucují z vlastní zodpovědnosti.

• Poměrně široký sortiment zboží, ceny

Se svým nákupem jsem spokojen

Reakce obchodu DůmSvětel.cz

děkujeme za hodnocení, spokojenost zákazníka je druhá polovina smyslu našeho podnikání ;-)

Zboží bylo expedováno přes Českou poštu a na cestě došlo k poškození! Zboží se vrátilo zpět a během jednoho dne mi bylo expedováno zboží nové, které jsem obdržel následující den a v pořádku. Výborná odezva ze strany prodávajícího. Mohu jen doporučit!

Reakce obchodu DůmSvětel.cz

Dobrý den, jsme rádi, že se vše vyřešilo. Naše expedice vynakládá maximální úsilí, aby zboží bylo dobře zabaleno, ale pokud přepravce nezachází se zásilkou jak má, těžko se tomu dá bránit a to už jsme pár přepravců vyměnili.

• Přehlednost zboží

Stránky obchodu jsou přehledné. Překvapila mě rychlost dodání zboží.
    Určitě tento obchod doporučím druhým.

Reakce obchodu DůmSvětel.cz

Děkujeme za recenzi, jsme rádi, že jste byla s nákupem spokojena.

Bez problémů

Obchod nabízel zboží, které mě zaujalo a nikde jinde jsem ho nenašla.
    Musím vyzvednout úžasnou komunikaci obchodu prostřednictvím pana Andreje Habarta.
    Určitě doporučuji.

• výborná komunikace, když se zjistilo že objednávané zboží není skladem ihned jsem byl telefonicky informován...
    • nevím

celková spokojenost s průběhem nákupu.

Reakce obchodu DůmSvětel.cz

Dobrý den, děkujeme a jsme rádi že se podařilo, doba je vypjatá a některé zboží nakonec dorazilo i když původně byl termín dovozu do ČR až po svátcích.

• velice vstřícný přístup, rychlá komunikace. Přestože jedna část lampičky dorazila rozbitá, z obchodu mi ihned odpověděli, že místo rozbité části lampičky zašlou novou.

snadné a přehledné nakupování, vstřícný a rychlý přístup

Reakce obchodu DůmSvětel.cz

Děkujeme a jsme rádi za vaši důvěru, nové tělo lampičky odešlo dnes na vaši adresu jak jsme slíbili.