První nákup zatím velmi dobré
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi, těší nás Vaše spokojenost.
- rychlost vyřízení
Tým dumdekorace -
výhoda- z domova pohodlný výběr a nákup
Tým dumdekorace -
zatím leží zabaleny v dílně, tak nevím
Tým dumdekorace -
Nebyla mi doručeno o zaplacení!
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Mrzí nás daná situace avšak zboží Vám bylo doručeno kurýrní společností PPL, ta Vám měla dát doklad automaticky, případně bylo potřeba si ho vyžádat.
Tým dumdekorace -
Jedná se o první můj nákup. Nemohu tedy obchod posuzovat .
- Nedodaný tovar
Po 6tich dňoch mi prišiel dotazník - a o tovare zatiaľ ani chýru, ani slychu!!!
Načo ponúkajú niečo čo nemajú?!Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Mrzí nás negativní zkušenost zákazníka, produkt jsme byli nuceni doskladnit, což se nám prodloužilo, zákazník byl hned po vytvoření objednávky emailem obeznámen ohledně pozdějšího dodání zboží.
Tým dumdekorace -
Velice spokojen a doporučuji.
Tým dumdekorace -
Vazeni pratele, tak nadherny a vyceucelovy sedak na ocelove konstrukci na drevenem houpacim podstavci, na tom jste jeste \ nesedely \ . \ ha ha. ironicky receno. Takovej veget jste jeste nezazily. Proste bozi.
\\\ S pozdravem spokojeny zakaznik Vit JakoubekReakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Mrzí nás, že zákazník není se zbožím spokojen a jsme překvapeni z reakce, jelikož neevidujeme od něj reklamaci případně jakoukoli kontakt z jeho strany. Zákazník má právo na odstoupení od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží.
Dodání do Štědrého dne
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Zákazníka jsme několikrát kontaktovali ohledně zpoždění, což nás velmi mrzí, vysvětlili mu důvody zpoždění, zákazník však využil práva na odstoupení od smlouvy a zrušil objednávku.
Tým dumdekorace -
Zboží zatím nedorazilo, ač bylo na stránkách lákáno na objednávky utvořené do 20. 12, 2023, určitě dorazí do vánoc. Objednávala jsem 19.12. Na druhou stranu, na toto upozornění, přišla mezi svátky informace mailem, že se omlouvají za nějaký trable se systémem. NO:( houby. Kupa objednávek a možná by se dalo mezi svátky zabrat a do 31. 12,to vážně stihnout odeslat:(
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Zákaznici jsme několikrát kontaktovali ohledně zpoždění, což nás velmi mrzí, vysvětlili její důvody zpoždění, dnes však byla objednávka odeslána.
Tým dumdekorace -
Při rozbalení výrobku jsem zjistila že je přední deska prasklá a když jsem chtěla reklamaci uplatnit tak mi bylo řečeno že mi ji neuznávají protože jsem neměla foto o zabalení a to mi zdůraznili při chetování že nemůžou uznat reklamaci i když jsem poslal foto prasklé desky .Už nikdy více od této firmy.Wozniaková
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Mrzí nás tato situace, avšak pro reklamaci jsme žádali zákaznici o zaslání důkazů o stavu obdrženého balíku, jelikož mnohdy dojde k poškození zboží při přepravě. Je nám líto, že zákaznice odmítá komunikovat a zaslat požadované podklady pro standardní vyřízení reklamace.
Tým dumdekorace -
- Obchod ne měl k dispozici zboží ale na webu neupozornil
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Mrzí nás tato situace, zboží se nám pro nečekaně velká poptávka vyprodalo a nepodařilo se nám ji doskladnit. Zákazníkovi jsme proto navrhli alternativy. Zákazník využil práva na odstoupení od smlouvy a platba mu byla v den zrušení objednávky vrácena.
Tým dumdekorace -
Při dnešním sestavování zakoupeného nábytku chybí 3 šrouby a chybí kontakt ke světlu k zrcadlu.
Nábytek byl celkem dost drahý na to, že tam chybí součástky. Žádám o vyřešení tohoto problému, jak se jako obchod k tomu postavíteReakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Omlouváme se za vzniklou situaci, která nastala neúmyslně. Mrzí nás, že nás zákaznice nekontaktovala po převzetí zboží, není žádný problém doposlat náhradní díly. Zákaznici jsme na základě této recenze (jinak bychom o tomto problému nevěděli) kontaktovali a řešíme doposlání chybějících komponent.
Tým dumdekorace -
Vše v pořadku a v naprosté pohode
11.12. zaplaceno a 22.12. stále zboží nemám
Tým dumdekorace -
Dobrý den , nedal jsem na recenze a objednal u společnosti synovi dárek pod stromeček herní křeslo . Objednávku jsem udělal v neděli 10.12 a kurýr dovezl ve středu 20.12 . 2023 v pořádku a nepoškozené . Děkuji za rychlost jsem spokojen . I komunikace v pořádku telefon mi vzali
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za Vaši recenzi.
dobré zkušenosti
Rychlost, výborná komunikace....
Tým dumdekorace -
Výborná komunikace, rychlé dodání.
Tým dumdekorace