- Spolehlivý internetový obchod, ryclé dodání.
Tým dumdekorace -
Objednávala jsem zde poprvé. Ale skvělá komunikace. Jelikož zboží putovalo ze Slovenska do České republiky, dodací lhůta byla delší, ale vše bylo dohodnuto s obchodem. Nejprve zaslali e-mail, poté i telefonicky. V den dodání volal i řidič, předběžnou dobu, kdy přijede. Takže jsem spokojená.
- rychlost dodani
OK
Tým dumdekorace -
Měla jsem trochu obavy, protože ne všechny recenze byly kladné, ale objednané zboží přišlo v pořádku a židle vypadá jako na obrázku, takže vše OK.
- dodržené oznámené termíny
- Rychlé jednání.
Tým dumdekorace -
Na internetových stránkách nabízejí zboží, které vůbec nemají a nebudou mít skladem ....
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Mrzí nás daná situace, avšak poslední kusy objednaného zboží se nám vyprodali a neuměli jsme ho doskladnit, jelikož šlo o starší kolekci. Zákazníkovi jsme navrhli podobné alternativy, využil však práva na odstoupení od smlouvy.
vše v pořádku. děkuji
- Zpoždění dodávky avizováno e-mailem
- Podle vyobrazení jsem soudila, že psí bouda bude doručena natřená
- Mimořádně dlouhá dodací lhůta bez jakékoliv kompenzace či ochoty ke kompenzaci
Od této společnosti již nakupovat nebudu. Podle vyobrazení jsem čekala, že dorazí bouda již natřená. Informace o "impregnaci dle vlastního výběru" je umístěna na samém konci popisu a je z mého pohledu zavádějící.
Naprosto nespokojena jsem s délkou dodací lhůty. Přes okamžitou platbu jsem na dodávku čekala několikanásobně déle, tedy téměř měsíc, oproti původně avizovanému dodání v řádu dnů.Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Omlouváme se za prodlouženou dodací lhůtu, jde o novinku v naší nabídce a jelikož šlo o první naskladnění, dodání se nám nečekaně prodloužilo, zákazníka jsme však pravidelně informovali o prodlení. Co se týká impregnace, barva je součástí balení, nikde však neuvádíme, že produkt je dodán impregnovaný ale jak se výše zákaznice uvedla - v popisu je jasně uvedeno - "impregnace dle vlastního výběru - zboží je třeba natřít".
Tým dumdekorace -
Moc pěkné vzory. Líbí se mi.
Tým dumdekorace -
Zásilka byla doručena v pořádku, ale po rozbalení chyběl návod na montáž zahradní houpačky. Byl to velký ?
Tým dumdekorace -
- Zkušenost dobrá. Jen mi po objednání zboží nepřišel potvrzující email, takže jsem s platbou čekal. Po emailu od paní z obchodu asi za tři dny jsme vše vyřešili a zboží mi bylo snad druhý den doručeno PPL.
Tým dumdekorace -
neměl jsem do nákupu žádné zkušenosti
Tým dumdekorace -
- Dlouha doba dodani na strankach neni napsano ze na boudu budete cekat tak dlouho.
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi, mrzí nás prodloužená dodací lhůta způsobená tím, že produkt je novinkou v naší nabídce a první naskladňování se nám nečekaně prodloužilo jako obvykle. Každopádně zákazník je však pravidelně informován o stavu objednávky.
Tým dumdekorace -
- Zboží po týdnu dorazilo, vše v pořádku
- Komunikace
- Rychlost dodání
Tým dumdekorace -
Špatná komunikace, na základě negativních recenzí zákazníků, jsem objednávku hned zrušil. Naštěstí jsem neplatil nic dopředu. Tento obchod radši nikomu nedoporučuji. Nespokojený zákazník.
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Překvapuje nás tato recenze, jelikož zákazník jak sám uvádí objednávku hned zrušil.
solidní obchod
- Široký výběr
Doporučuji, objednání i dodávka bez problémů.
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme krásně za recenzi.
- Rýchle doručenie
- Rýchle riešenie problémov
- Ochotný personál
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme krásně za recenzi.
Tým dumdekorace -
v tomto obchodě jsem nakupovala poprvé a byla jsem mile překvapena velkým výběrem i příznivými cenami
Tým dumdekorace