• Na webových stránkách je produkt označen jako „skladem“, ale ve skutečnosti tam není. Objednávka byla prodávajícím zrušena dne 17.12.2024 a stále mi nebyly vráceny peníze.

• Inzeruje zboží které nemá

• Je to týden a ještě nedorazilo !

• Dlohá doba než byla objednávka vyřízena.

• Dobré ceny
    • Komunikace de facto žádná, pokud se nesháníte sami, co se s vaší objednávkou děje
    • Výrobek z předchozí objednávky mi ani nebyl doručen, obchod přitom tvrdí, že vyfakturován byl (nevím, co je to za odpověď, že byl vyfakturován... To znamená že jsem jej akorát zaplatil, když je na faktuře?!)
    • V dnešní době čekat na dodání vlastně 8 dní, je trochu moc

2 objednávky v e-shopu, z toho v jedné nebylo doručeno vše a na druhou jsem čekal 8 dní.

Na e-mail, že mi nebylo doručeno vše, co jsem objednal, mi bylo odpovězeno i na doručení další objednávky (i když jsem se vlastně ani neptal), že bude odeslána v pondělí. V úterý píšu e-mail s dotazem, proč moje objednávka nebyla odeslána, když bylo přislíbeno jako den odeslání pondělí. Odpověď byla, že jim dodavatel zboží nedodal a přijde jim od dodavatele zítra... Chápal bych to a stát se může cokoliv, ale že je nějaký problém se dozvím až po mojí urgenci a navíc i když mělo být odesláno v pondělí, tak až v úterý po mém dotazu, začínají urgovat dodavatele, že jim něco nedodal.

Omluva za prodelení samozřejmě žádná. 150 korun za nedodaný výrobek jsem oželel, než se dál dohadovat a od té doby raději nahrávám na telefon "unboxing" veškerého rozbalování balíků od každého obchodu.

Obchod určitě nedoporučuji, zlaté škoda-díly, kdy jeden den objednáte a ještě ten den je odesláno a pokud nemají skladem, tak mají od dodavatele doručeno následující den, v který se objednávka také odesílá...

Zatím jen potvrdil objednávku a nic jiného se neděje!!!
    Čekám již osm dní a nic.

10w40 nebo 5w40, objednáš jeden a přijde ten druhej

• Ani po týdnu mi zboží nedorazilo i když bylo skladem

• Nespokojenost ,nenakupovat
    • Nic nebrat radši se tomu obchodu vyhnout obloukem,lidi jdete radši do kameneho obchodu než je obchod dufy.
    • Okradli,lžou

Nenakupovat, nespokojenost

Reakce obchodu Dufy.cz

Dobrý den, nikoho jsme neokradli. U zboží které jste si koupil bylo jasně napsáno že je za sníženou cenu, v akci a že je nevratné. Proto se nedalo vrátit ve 14 denní lhůtě. Ale chápu že pro vás je jednodušší obvinit ostatní ze lži a podvodu než si přiznat že jste udělal chybu při výběru zboží.
    S pozdravem Tým autodílů DUFY.

Bohužel nemám co hodnotit,Balikovna nebyla schopná balíček doručit za celý týden

• Zboží nedorazilo kam mělo

Bohužel jsem pro zboží musel na poštu

Veliké zklamáni s doručením.Původní místo doručení bylo po konzultaci s obchodem zmeněno.Ovšem na výdejní místo které je od 5.7.-8.7.zavřeno.I přes komunikaci,že zboží potřebuji na 5.-6.7.Jednalo se o sadu brzdových kotoučů a destiček.

• cena
    • komunikace obchodu, do objednávky přidány položky - eshop ihned reagoval
    • Dlouhá dodací lhůta
    • nekvalitní produkt

V pondělí objednán výfuk pro zákazníka, dorazil v pátek. Výfuk absolutně neseděl na autě oproti originálu kratší o 15cm, museli se převařit držáky, jeden držák chyběl na výfuku úplně. Nedoporučuji, znovu zde již neobjednám.

• Úplně špatně. Po týdnu nemám zboží, ani se nikdo neobtěžoval oznámit proč se tak děje.

• Zboží přišlo rychle a bylo funkční
    • I přes dotaz na chatu, díl neodpovída specifikaci.

Na dufy.cz mi doporučili díl pouze podle kódu, ale už neřešili, že ten díl není shodně funkční. Naopak na dotaz na jiný díl, který je (možná) plně funkční alternativou za vyběhlý díl, mi tento nedoporučili jen proto, že neodpovídá jeho kód. Nečekejte odbornější odpověďi, pouze srovnávají s tabulkami kódů.

Lemy na auto jsou na jiný rok výroby.

Bez českého návodu !!!

• zboží bylo odesláno na zcela jinou adresu

• Nádoba nebyla hermeticky uzavřena, větší část krabice byla prosáklá olejem a objednávka vyloženě plavala v sáčku

Jednoznačně nedoporučuji

Byla to jen ztráta času, pár dní po objednání přišel mail, že dopravce už mezi svátky nejezdí, odepsal jsem, že s tím nemám problém, další den opět mail, zboží není skladem a tím to skončilo