- Zboží Nedoručeno
- Nejhorší e-shop za posledních 15let
- Nakupujte!
- Podvodníci !
- Peníze nevrátili
Předáno na českou obchodní inspekci, prý jsem několikátý v pořadí se stejným problémem.
Obchod mi objednávku nedodal ani 2 měsíce po objednání. Přes několik emailů jsem se snažil alespoň získat zpět peníze. Ty mi však také nepřišly zpět. Rozhodně zde nenakupovat nebo už své peníze ani zboží neuvidíte
Na dotaz neodpověděli, telefon nefunkční. 12.12. Objednáno a zaplacená objednávka v nedohlednu.
Zboží nedorazilo, když jsem napsala, tak se stěhoval sklad, stále jsme si psali, nakonec zboží nebylo skladem a vrácení peněz proběhlo až když jsem pohrozila nahlášením na ČOI
Obchod absolutně nekomunikuje. Po odeslání objednávka jsem obdržel e-mail s textem "A je to, dospěláku. Vaši objednávku ze dne 31.1.2024 už poctivě pročítáme a začínáme na ní s radostí pracovat. Informace ... obdržíte v dalším e-mailu." Uplynulo přesně 7 dní, odeslal jsem tři e-maily s dotazem a nic, žádná reakce.
3.1.2024 jsem objednala, reklamovala, nikdo se neozval, zboží nedorazilo a už ho nechci
- Zboží nedorazilo ani do 14 dnů a peníze za předem zaplacenou objednávku také zatím ne
E-shop nedoporučuji, velice nerada píši negativní hodnocení, ale obchod se neměl k jakékoliv interakci, po naléhání mi bylo sděleno, že zboží vůbec nemají na skladě. Po následném dalším naléhání mi bylo přislíbeno vrácení částky za objednávku, bohužel, zatím nic a opět bez jakékoliv komunikace.
Dárek dorazil bez problémů a včas .
- Vše proběhlo, tak , jak melo
- skvělá komunikace
Vše proběhlo bez problémů, doporučuji ostatním zákazníkům.
Přehledné stránky,rychlé dodání
- Rychlé doručení, chutný výrobek, manžel si pošmákne :-)
Rychlé objednání i doručení, chutný výrobek, manžel si pošmákne :-). Má pro sladké slabost...
- Nákup u firmy Dudlu jsem uskutečnil poprvé, s výrobkem jsem zatím spokojen. Doprava a způsob platby mi vyhovuje.
- Nedodání objednaného zboží
- Eshop neodpovídá na emaily
- Eshop prodává zboží, které ani nemá
Nikomu nedoporučuji tento eshop, pokud nechcete přijít o peníze. Je to podvod. Jsem další z podvedených lidí. Zboží mi vůbec nepřišlo, ani žádná reakce na vrácení peněz.
- Zboží přišlo rychle, cením také komunikaci kde byli moc příjemní. Doporučuju
- dekuji vse bezproblemu
Vše v pořádku.
- Obchod mohu doporučit již naše druhá objednávka
- Celkem rychlé
- Za lepší cenu než u konkurence
- Hezký web
- Asi nic