- Nedodržují slíbené termíny.
Reakce obchodu Dudlu.cz
prověřuji u kolegů co se s objednávkou stalo a proč ještě není vyřešená.
Budou vás kontaktovat.
Omlouváme se za prodlevu.
Tomáš, Dudlu.cz -
- chodím zde často a vždy najdu něco nového a za přijatelné ceny v této šílené době
- obchod má lidskou tvář a výdělky jdou pro podporu dětem
- nemám námitky
děkujeme,vše přišlo v pořádku
Zboží nám dorazilo rychle a krásně zabalené. Doporučuji
- Nabídka zboží
- Překvapivě rychlé dodání
- Ceny jsou ok
- Nemohu nic vytknout
Krásný den,
moc děkujeme za krásné hodnocení a jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí dodání :)
- Jsou poctivý, takže pohoda
Tomáš, Dudlu.cz -
- super komunikace a rychlost
- Výběr
za sebe mohu dopručit
vše proběhlo v pořádku
Tomáš, Dudlu.cz -
- V pátek objednáno a v pondělí dodáno takže rychlost
- velkej výběr
Tomáš, Dudlu.cz -
vše dorazilo v pořádku a hezky zabalené.kupoval sem to zde,protože to bylo za rozumnou cenu.za mě osobně mohu obchod doporučit
- Výběr z mnoha produktů
- Ceny jsou v pohodě
Tomáš, Dudlu.cz -
Moc děkujeme, vše proběhlo k naší spokojenosti
- podpora radost dětem
- rychlost
nemám námitky.obchod proběhl v pořádku
- Nedoporučuji
- Podvodný e-shop
- Přivlastňují si cizí penize
- Nekomunikují
- Ignorační chování a přístup
Objednaná magnetická tabule 11.1.2023, poslali něco jiného, na vlastní náklady jsem poslala zpět. I když jsem objednávku zrušila, poslali ji znovu. Nevyzvedla jsem ji. Chtěla jsem vrátit peníze.Peníze za zboží a za náklady jejich blbosti doposud nemám!!!! Hnus!!!!! Neobjednavat. Lžou a kradou !!!!!!!!
Reakce obchodu Dudlu.cz
jelikož nejste Heurekou ověřená objednávka a zdá se, že tu někdo během několika dní generuje negativní recenze, tak se nemůžeme více vyjádřit.
Pokud jste skutečný zákazník, napište prosím Vaše číslo objednávky a kontaktujte nás na [email protected]
Pokud jste jen konkurence, které teď nejdou tržby a vadí ji, že nám ano, tak tímto způsobem někoho poškozovat je hloupacaté chování :)
- Umí hezky lhát
- Snaha o podvod
Prodávají telefony s označením grade A& AB což je anglická zkratka o stupňovani opotřebení, ale i přes to odpoví, na dotaz výrobku, že je nový.
Pozor na toReakce obchodu Dudlu.cz
- žadná
- dlouha doba dodani
- špatná komunikace
- neexistujici tel. cislo
- neuvedena adresa pro vraceni zbozi
Obchod absolutně nedoporučuji. Po komplikovanem doruceni přišlo nesprávné zboží, bohuzel zjistili jame az pri rozbalení dárků pod stromeckem. ( MALOVÁNÍ PODLE CISEL NA PLATNO, JEN MISTO PLANET PANDA, PROTO JSEM SI PRI PREVZETI HNED NEVŠIMLA. ) Nicméně mizerná komunikace s obchodem, jen pres email, a kromě " mějte strpení"nic. Na dalsi urgenci neodpovida ani email majitele. Zbozi jsem vratila před týdnem. Jsem zvědavá jestli se dočkám vrácení částky. Nejhorsi je, ze uvedené tel. cislo vubec neexistuje.
Tomáš, Dudlu.cz -
Zboží bylo v pořádku velmi rychle doručeno, nicméně některé položky velikostně absolutně neodpovídali velikostem reálným. Např. Velikost overalu č. 56 je minimálně o tři velikosti větší.
Reakce obchodu Dudlu.cz
mrzí nás, že velikost neodpovídala a budeme rádi, když se obrátíte na naše reklamační oddělení. Byla chyba v tom, že kolegové ze skladu poslali špatnou velikost, tedy i štítek na oblečení nesedí, nebo dodavatel má jiné značení velikostí, než má oblečení s kterým máte zkušenosti?
Pokud byste zboží nechtěla reklamovat, tak věřím že prcek do větší velikosti doroste mrknutím oka :)
- Žádná
- Klamavé informace, špatná komunikace, bez telefonního kontaktu
- Zboží stále neodesláno i přes informaci o připravení k odeslání z 22.12.
NEDOPORUČUJI, zboží zaplaceno kartou 17.12. Přišel potvrzující email o zaplacení s informací, že zboží je na cestě na expediční sklad. Další potvrzení o převzetí dopravcem již nepřišlo. NELZE ŘEŠIT TELEFONICKY, VEŠKERÁ DOHLEDATELNÁ ČÍSLA JSOU NEPLATNÁ! 22.12. mi na můj e-mailový dotaz potvrdili (Ilona DUDLU zákaznická podpora), že objednávka je připravena k odeslání) - opět NIC. Na další dotaz 28.12. mi bylo odpovězeno, že prověří na dropshippingu a opět bez odpovědi, co zjistili. Mimochodem a stránkách inzerují 100 ks skladem. Za mě naprosto příšerný obchod, který rozhodně nedoporučuji nikomu.
Tomáš, Dudlu.cz