- Velmi ochotný a odborný personál
Reakce obchodu DronPro
Ať žije dračí síla! Díky za tvůj super feedback, naší DronPro CREW ze tvé zpětné vazby rostou křídla! #LetuZdar
- Jsou to profíci. Doporučuji...
Reakce obchodu DronPro
Draku, díky za pětihvězdičkovou recenzi! Jsme nadšení, že jsi spokojený. :)) Držíme křídla a letíme dál! #LetuZdar
- profi firma
- znalosti a zkušenosti
- zodpovědný přístup
Reakce obchodu DronPro
Paráda, jsme fakt šťastní, že se ti u nás líbilo. :)) Díky za tvoji recenzi, moc si toho vážíme! Držíme palce a #LetuZdar
Vše přišlo v pořádku
Díky za super zpětnou vazbu, draku! :)) #LetuZdar
- Sortiment
- Rychlost dodání
Reakce obchodu DronPro
Draku, rychlost máme prostě ve vrtulích, díky za super hodnocení :))) #LetuZdar
- Sluzby navic jako skoleni Prvni start
Reakce obchodu DronPro
Draku, mockrát díky za super feedback na nákup a školení. Doufáme, že sis První start pořádně užil! :)) #LetuZdar
- Výbër
- Znalosti
- Piradenství
- Progesionalita
- Parkování v okolí prodejny
Reakce obchodu DronPro
Draku, díky za pětihvězdičkovou recenzi! Držíme křídla a letíme dál! :)) #LetuZdar
- Velký výběr příslušenství a vychytávek pro drony
Reakce obchodu DronPro
Díky za super zpětnou vazbu, draku! Jsme moc rádi za všech 5 hvězd! :)) Ať ti to lítá! #LetuZdar
- Skvělá komunikace
- Skvělá dostupnost
Reakce obchodu DronPro
Tome, celá banda kmitáme ve sportovním módu, děkujeme za hoDRONocení :))) #LetuZdar
- jsou to prostě dronoprofesionálové :)
Draku, a my mnohoDRONkrát děkujeme za skvělý hodnocení :))) #LetuZdar
- Prehledny, dobra komunikace, brzke dodani
Mockrát díky za parádní hodnocení! :)) Ať ti to lítá s každým DRONem! #LetuZdar
Zásilka přišla neuvěřitelně brzo. Všechno klaplo. Teď si užívám droníka a jsem spokojen. Díky!
JanReakce obchodu DronPro
Draku, díky za super recenzi! Jsme nadšení, že jsi spokojený. Držíme křídla a letíme dál! #LetuZdar :))
- Obědnal jsem si nějaké zboží a bylo mi Doručeno do dvou dnů
- webovky nic moc snažil se jsem se vyhledat např baterie do mini 4 pro a nenašlo je to musel jsem do příslušenství k tomu dronu a tak to hledat mezi ostatními produkty
Rychlé dodání, vyhledávání na webovkách
Reakce obchodu DronPro
Díky za super zpětnou vazbu, draku! Na úpravě webovek už makáme, tak doufáme, že to příště vytáhneme až na plnou pětihvězdu. :))) Ať ti to lítá! #LetuZdar
- Jako vždy velká spokojenost.
S tímto obchodem jsem velmi spokojen.
Reakce obchodu DronPro
Paráda, jsme fakt šťastní, že se ti u nás líbilo. Díky za tvoji recenzi, moc si toho vážíme! Držíme palce a #LetuZdar :))
- mají odborné znalosti
Reakce obchodu DronPro
Hele, tohle nám dělá parádní páteční náladu! Děkujeme mnohoDRONkrát za bájo hodnocení :))) #LetuZdar
- výborná komunikace
Reakce obchodu DronPro
#LetuZdar draku, od srdíčka VELKÉ DÍKY. :) A doufáme, že to příště vytáhneme až na tu stovku! :))
Hodně informací o zboží
Reakce obchodu DronPro
Jsme jak draci na obláčku! Díky za tvou pochvalu, je pro nás motorem k letu až do 120 m AGL. #LetuZdar :)))
Mají hodně informací o zboží
Reakce obchodu DronPro
#LetuZdar draku, děkujeme za prííma-DRONí hodnocení, celá banda kmitáme ve sportovním módu. :)))
Perfektní pre-sale poradenství. Dporučení produktů přesně "na míru" pro mě včetně popsání jejich funkce, technických parametrů... Rovněž oceňuji to, že dokáží něco nedoporučit. Zkrátka jsou to profíci, kterým nezáleží jen ta tom prodat vám co nejvíce za co nejvíce! :-) Vždy se zde cítím jako zákazník a vždy odcházím spokojen...
Vřele doporučuji!Reakce obchodu DronPro
No takový feedback nás vyšvihnul až do oblak! Díky za tvůj ohlas na nákup! Létáme radostí výš než kdy dříve. #LetuZdar :)))
- Komunikace v pořádku, zboží přišlo dle smluveného termínu. Vše proběhlo k mé spokojenosti.
DronPro jsou profíci ve svém oboru, jsem jako vždy spokojen.
Reakce obchodu DronPro
Naší DronPro CREW ze tvé zpětné vazby rostou křídla! Díky za tvou pochvalu, je pro nás motorem k letu až do 120 m AGL. #LetuZdar Aleši :)))