• rychlost
    • nabízený sortiment
    • znalosti v oboru
    • vyšší cena

Díky za super zpětnou vazbu, draku! :)) #LetuZdar

Jsem spokojen s dodáním zboží i kvalitou.

Reakce obchodu DronPro

Draku, mockrát děkujeme za všech 5 hvězd!! Jsme fakt šťastní, že se si spokojený :)) #LetuZdar

rychlost, spolehlivost

Reakce obchodu DronPro

Teď jsi nám vykouzlil úsměv od ucha k uchu! :) Moc díky a ať ti to lítá! :)) #LetuZdar

• Výběr a rychle jednání, ochota reagovat na dotazy.

Spokojenost, doporučuji.

Reakce obchodu DronPro

Draku, rychlost máme prostě ve vrtulích, díky za super hodnocení. Jsme moc rádi, že si u nás spokojený :))) #LetuZdar

• Zatiaľ čakám na 21.11. “ prví štart” a potom sa budem môcť vyjadriť !!!
    • Zatiaľ som tovar len zaplatil v predajni a prevzal osobne !!!

Díky za doporučení :))) Budeme se těšit na školení a do té doby #LetuZdar

Vždy jsem plně spokojen

Reakce obchodu DronPro

Jsme jak draci na obláčku! :)) Díky za tvou pochvalu, moc si toho vážíme! #LetuZdar

• rychlost dodání
    • komunikace
    • kvalita bazarových výrobků

Reakce obchodu DronPro

Draku, mockrát děkujeme za krásnou recenzi!! Jsme fakt šťastní, že se ti u nás líbilo:)) #LetuZdar

Отличный магазин, удобное месторасположение, рядом с метро Na Knížecí, стильное пространство, хороший выбор и отличные цены

Reakce obchodu DronPro

Draku, mockrát děkujeme za všech 5 hvězd!! Jsme fakt šťastní, že se ti u nás líbilo:)) #LetuZdar

• Široký sortiment

Reakce obchodu DronPro

Super komunikace s obchodem.

Reakce obchodu DronPro

Draku, mockrát díky za super feedback. Jsme moc šťastní, že si u nás spokojený :)) #LetuZdar

Vše bylo v pořádku, jeden den objednáno, druhý den dodání. Doporučují

Reakce obchodu DronPro

• skvělá zákaznická podpora, velký sortiment droního příslušenství

asi nic

Reakce obchodu DronPro

Ať žije dračí síla! Díky za tvůj super feedback, naší DronPro CREW ze tvé zpětné vazby rostou křídla! #LetuZdar

• Široký sortiment
    • Rychlé dodání

Reakce obchodu DronPro

Moc nás to těší! Tvůj feedback je jako dračí pohádka. :)) Díky za tvůj ohlas. #LetuZdar

• Po objednání vše dorazilo v krátkém dodacím termínu. Mohu jen doporučit.

Reakce obchodu DronPro

Bezproblémová komunikace, včasné dodání. Pouze nebyla k dispozici z kapacitních důvodů zvolená Zásilkovna, což ale není problém prodejce.

Super.

Reakce obchodu DronPro

Draku, mockrát děkujeme za hezkou recenzi!! Jsme fakt šťastní, že se ti u nás líbilo:)) #LetuZdar

• komunikace ze strany obchodu i živých lidí
    • vcelku rychlé dodání
    • na to, že doprava zásilkovnou není na adresu, ale pouze na výdejní místo, je v porovnání s jinými obchody dosti drahá

V objednávce vše nasvědčovalo tomu, že mi zboží přijde na adresu (včetně ceny - 95 Kč za zásilkovnu), později mi ale paní z obchodu píše, že potřebují doplnit výdejní místo zásilkovny... Poté ale aspoň balík okamžitě odeslali.

Reakce obchodu DronPro

Draku, díky za pětihvězdičkovou recenzi! Držíme křídla a jsme rádi, že nakonec bylo všechno v pořádku! :)) #LetuZdar

• Vše super.

Díky za super zpětnou vazbu, draku! :)) #LetuZdar

• Rychlé dodání

Reakce obchodu DronPro

Draku, rychlost máme prostě ve vrtulích, díky za super hodnocení :))) #LetuZdar

Super. Doporučujem. Ochota pomôcť a ústretovosť personálu. Som veľmi spokojný.