Spokojenost.
- Rychlé dodání, hezké zboží.
- Rychlost vyřízení objednávky
- Kvalitní zboží
Reakce obchodu Dream Boutique
Mockrát děkujeme za pozitivní hodnocení, jsme moc rádi, že jste byla s nákupem spokojená. :)
- Rychlé doručení, zboží odpovídá obrázku i popsané kvalitě. Doporučuji
S pozdravem, tým Dream Boutique -
Rychlé dodání, krásné výrobky.
S pozdravem, tým Dream Boutique -
Obchodu nefungovala platební brána,m nedalo se zaplatit. Místo adekvátní reakce obchod objednávku prostě zrušil. Po kontaktu mi bylo arogantně sděleno, že to tak prostě mají nastavené.
Reakce obchodu Dream Boutique
Mrzí mě toto nedorozumění. :( Jsem ale trochu překvapená tímto hodnocením jelikož jsme Vám hned v prvním kontaktu nabídli reaktivaci objednávky a také jiné možnosti platby.
S pozdravem, Anne-Julie Alvaro -
- Rychlost dodání
Mají velmi hezké zboží. Dodáno vše, co jsem objednala. Dobře zabaleno a doručeno do tří dnů.
- Velký výběr
- Kvalitní zboží
S pozdravem, tým Dream Boutique -
- Krásné věci, které jsem jinde neviděla
- Rychlé odeslání
- Moc pěkné a kvalitní
- Bohužel některé nebyly skladem
Objednala jsem boxy, které sedí do Kallaxu z Ikea a jsou opravdu krásné, a hodiny do dětského pokoje, které jsou dřevěné a tiché, moc pěkné!
Reakce obchodu Dream Boutique
Mockrát děkujeme za pozitivní hodnocení, jsme rádi, že jste byla s nákupem spokojená. Zboží postupně dokupujeme, stačí nastavit si funkci "Hlídat" a budeme Vás informovat, jakmile bude opět skladem :)
Rychlost dodání
Reakce obchodu Dream Boutique
Mockrát děkujeme za pozitivní hodnocení, jsme rádi, že jste byla s nákupem spokojená. :)
Kvalita
S pozdravem, tým Dream Boutique -
Vše v pořádku,zboží je krásné.
Reakce obchodu Dream Boutique
Mockrát děkujeme za pozitivní hodnocení, je pro nás velkou motivací do další práce. :)
S pozdravem, DreamBoutique tým -
Rychlost vyřízení objednávky, velmi dobrá kvalita zboží.
- Rychlost doručení
- Vstřícné jednání
- Přehledné stránky
- Rychlé doručení
- Velký výběr věcí
- Balík přišel snad druhý den a byl nádherněa precizně zabalený
- Přišel i malý dáreček
- Určitě nakoupím ráda znovu
S pozdravem, DreamBoutique tým -
- Vše přišlo v pořádku.Krásné věci za příznivou cenu.Zboží bylo doručeno obratem.
- Dobrá komunikace
Děkuji za vstřícnost ve věci přesměrování zásilky, profesionální a rychlé jednání!
S pozdravem, tým Dream Boutique