Zboží bylo krásně popsáno v nabídce, ale dostala jsem silonove kalhoty, které mají v pase obyčejnou úzkou gumu a ve předu jsou moc vysoké, takže v mě velikosti bych řekla špatně ušité, takže se zbožím nejsem vůbec spokojená, jsou to kalhoty tak do lesa.
Reakce obchodu DRAPS
je mi líto, že jste s kalhotami nebyla spokojená, každý náš produkt se snažíme co nejlépe popsat a nafotit, aby zákazník věděl, co si (na dálku) kupuje.
Vámi zakoupené kalhoty jsou vyrobené z teplého funkčního materiálu Augusta ve složení 93 % polyamid + 7 % elastan, vše je uvedeno v popisku. Těchto kalhot prodáme za rok stovky kusů, žádné stížnosti na střih ani na materiál nedostáváme.
Pokud se zbožím nejste spokojená, můžete ho samozřejmě vrátit a my Vám obratem pošleme zpět peníze. U nás je vrácení přes Zásilkovnu zcela zdarma, navíc nabízíme pro vrácení prodlouženou lhůtu 30 dní.
Pokud byste potřebovala s vrácením pomoci, můžete se klidně obrátit přímo na mě.
Pěkný den
Pavel Bokůvka, DRAPS
[email protected] -
Neodpovídá obrázku,ani velikost,ani ušití.Vždy jsem byla z DRAPSU spokojena.Kalhoty jsem vrátila zpět a čekám na peníze.
- čekala jsem za tu cenu kvalitnější zboží
Kalhoty jsou z ne moc kvalitního materiálu s podivnou gumou v pase.
Kvalita se zhoršila. Velikosti neodpovídají věcem z dřívějška. Každá věc jinak ušitá, jakoby to šilo plno lidí mimo firmu a každý měl svoji míru.
Objednávka dorazila rychle, vrácení peněz také velmi rychlé, bez problémů. Ovšem kvalita produktů se mi osobně zdá absolutně nepřijatelná. Mám pocit, že moc často člověk nenarazí na takovýhle hadr jako z tržnice.
V případě, že člověku oblečení sedí a nic nevrací, je vše v pořádku.
V případě, že chce člověk vrátit například část objednávky, je problém.
V objednávce jsem uplatnila slevový kupón. Při vrácení jedné položky, byla celá hodnota kuponu odečtena od vrácené částky, přestože na toto jednání firma ve svých podmínkách neupozorňuje. U jiných společností je obvyklé, že se slevový kupón rozpočítá na jednotlivé položky.
Při telefonickém kontaktu jsem se pak setkala s nepříjemným jednáním. -
zboží je předražené, nevzhledné, vracím, dosud od 1. 12. se mi obchod neozval...
o žádné výhodě ani nevýhodě nevím...neutrální. Na dotaz obchod odpověděl druhý den, telefon mně nikdo nezvedl. Ale vše dorazilo v pořádku.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
zboží mi nedorazilo i přesto že jsem ho zaplatila
Místo drahých legín mi přišly dvoje hadrové plenkové kalhotky !!!!!!!!
- Drahé věci. Nefunkční eshop.
- Zaplaceno předem ale zboží nepřišlo. Pozor.
sportovní kalhoty je velmi nevýstižný název, jedná se o tepláky....nechám si je, i když za tu cenu je to zbytečně drahé...
Objednala jsem zboží dle velikostní tabulky a kalhoty jsou mi moc dlouhé i široké. Použitý materiál je super.
- nedoručujete zboží
Obchod a komunikace OK, ale se zbožím jsem spokojena nebyla. Složené obou výrobků je 90% bavlna, ale přesto jedny z kalhot vypadají spíš jako neopren.
- Hrozně! Nikdo nekomunikuje, nedostala jsem ani odpověď na mou zprávu a urgenci! To se nedělá!
Jsem moc zklamaná.
dobrá kvalita, rychlá komunikace i doručení
- materiál neodpovídá prezentaci a ceně !!!!
Reakce obchodu DRAPS
to mě mrzí, že nejste s naším oblečením spokojena.
Spojím se s Vámi telefonicky a domluvíme se na pro Vás přijatelném řešení.
Pavel Bokůvka
provozní ředitel