- Dlouhá dodací lhůta, poškozený kufřík
Zboží nedorazilo, a když jsem se dotazoval kde je chyba bylo mi řečeno že zboží není skladem a ikdy na webu skladem bylo. A poté přišel email ze zboží bude až za 2 měsíce. Tak jsem objednávku zrušil.
- Objednávka obchodem potvrzena ale tím komunikace skončila. Nebyla zaslána proforma faktura s platebními údaji.
- - zařízení dorazilo nefunkční
- - obchod přislíbil výměnu za nový kus
- - obchod po převzetí vráceného zboží slíbenou výměnu neprovedl, vymlouvá se na přepravou poškozený obal, dokonce mě osočil z toho, že jsem se "neobtěžoval zařízení a jeho původní obal zabalit a zabezpečit proti poškození"... zařízení přitom bylo zabaleno v původním obalu přesně tak, jak dorazilo ke mě z obchodu.
- - převzetí a "oficiální vyjádření k reklamaci" protahovali tak, aby byla "prošvihnuta" zákonná lhůta 14 dní na odstoupení od smlouvy, což jsem původně neměl v plánu, neb jsem věřil informaci o výměně zboží.
- Žádné
- Mají akorát pěkné stránky, ale to je vše
- Lživé informace o skladnosti zboží
- Průměrná komunikace, až nakonec žádná
- Dlouhá čekací lhůta na vrácení peněz
- Dělají si ze zákazníků dobrý den
Jednoznačně tento eshop NEDOPORUČUJI!
U zboží mají lživou informaci o skladnosti, kterou se dozvíte, až po několika dnech čekání a vašemu dotazu, kdy již obdržíte vámi zaplacené zboží.
Na otázku, po několika dnech čekání, kdy obdržíte své zaplacené zboží u kterého uvádí SKLADEM vám odpoví, že se omlouvají a je jim to líto, za špatnou informovanost o skladnosti zboží, ale, že zboží již poptali u dodavatele. A, kdy zboží obdrží oni, zda za pár dnů, či týdnů a nebo měsíců vám ovšem nesdělí!!!
Po uplynutí několika dní se opět podíváte na jejich stránky a zde se stále u zboží nachází informace SKLADEM, to vám dojde trpělivost a objednávku stornujete.
Po přijetí stornace objednávky, vám odpoví, že vám bude platba vrácena na účet v následujících dnech! A je úplně jedno, že vy jste jim uhradili na jejich účet plnou částku ihned!!!
Takže, abych to shrnul. Stránky mají vážně pěkné, ale díky této zkušenosti bohužel NEDOPORUČUJI. A nejsem jediný s těmito zkušenostmi, jak to zde pozoruji!
Nestojím o reakci eshopu!!! Děkuji -
Zboží uváděné skladem vůbec neměli.
- Naprosto nespolehlivý obchod.
Doba dodání a komunikace s obchodem velice špatná. Tak dlouhou dodací dobu a komunikaci jsem s e-shopem ještě neměl.
- Dlouhé čekání
- Žádná omluva za pozdní dodání
- Zboží jsem si objednal do alza boxu v místě bydliště, nakonec jsem musel pro zboží do vedlejší obce na poštu. Příště si to raději nechám za stejnou cenu doručit až domů přepravcem.
- Musel jsem min. 2 x urgovat, aby opravili fakturační údaje.
Když jsem zboží 15. 11. kupoval, bylo deklarováno, že je zboží skladem. Po 8 dnech mě bylo řečeno, že se zboží zaseklo v centrálním skladu, ale že už přišlo a jdou ho zabalit. A ono stále nic. Když si objednávám zboží z Francie, většinou přijde do 48 hodin. Nemohu se zbavit pocitu, že běžnou taktikou této firmy je lhaní zákazníkům.
Reakce obchodu Doktor Kladivo
Mrzí nás Vaše zkušenost s naším obchodem. Bohužel opravdu došlo k neočekávanému zdržení dodání zboží z centrálního skladu. V tuto chvíli je Vaše objednávka dle trasování již doručena a věříme že je tedy vše v pořádku.
Omlouváme se za vzniklé komplikace a věříme že při případném dalším nákupu již bude vše v pořádku.
S pozdravem, Doktor Kladivo -
Platba za osobní odběr. Nefunkční platba kartou.
Reakce obchodu Doktor Kladivo
Mrzí nás Vaše zkušenost s naším obchodem.
O poplatku za osobní odběr jste byl na našem eshopu informován.
Za nefunkční platební terminál se Vám omlouváme.
S pozdravem, Doktor Kladivo -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- V eshopu jsem koupil, ale nedorazilo ani potvrzení objednávky, ani faktura nutná k převodu peněz. Mají v tom čurbes nebo dovolenou bez jakékoliv odezvy. Ztráta času.
Kdo ví, jestli ten eshop vůbec funguje.
Mrzí nás Vaše zkušenost.
Zálohovou fakturu posíláme automaticky.
Pokud Vám žádný email nedorazil, je možné, že jste špatně vyplnil emailovou adresu.
V případě, že máte o zboží stále zájem, kontaktujte prosím náš zákaznický servis a záležitost dořešíme.
S pozdravem Doktor Kladivo -
- komunikace z obchodem na bodě mrazu..hrůza
dlouho jsem se nesetkal tak neschopným obchodníkem
- Při objednávání svítilo na monitoru datum, že zboží bude za dva dny u mě na dílně, ale po tydnu pořad nic
- Velký výběr věcí
- Doba dodání
- Neví, co mají na skladě
Zboží jsem objednal z Neděle na pondělí. V pondělí ráno mi byla potvrzena platba. Ve středu mi bylo řečeno, tedy po 3 dnech, že zboží nemají. Nechápu, že to zjistí až po 3 dnech.
Hned v tu chvíli jsem zboží koupil u jiné firmy, které mi přišlo hned za 2 dny v pátek.Reakce obchodu Doktor Kladivo
Omlouváme se za vzniklou situaci.
V množství objednávek se nám bohužel někdy nepodaří zákazníka informovat ještě v den objednání.
Věříme, že při dalším případném nákupu bude vše v pořádku.
S pozdravem Doktor Kladivo -
zboží inzerováno jako na skladě což nebyla pravda
- JIž přes týden čekám na dodávku a stále nic, stavba stojí ......
Reakce obchodu Doktor Kladivo
Velice se omlouváme za zdržení Vaší objednávky.
Vidím, že v tuto chvíli je již doručena.
Věříme, že budete se zakoupeným produktem spokojen.
S pozdravem Doktor Kladivo -
- zpocatku vse vypadalo velmi rychle .
- v pondeli na muj dotaz jak to je se zbozim mi bylo odpovezeno ,ze bude ve stredu .dnes ve ctvrtek jsem volal znovu pan se omluvil stim ze v patek zbozi predaji dopravci.Zaroven prisel e mail s omluvou za zdrzeni zasilky.Mam poshovet do utery -v utery mi bude zbozi doruceno.Moje odpoved pockam do utery a pokud zbozi neprijde obednavku zrusim.
- nekomunikace ze strany firmy.
- jen sliby-