- Informace o tom, že kniha není skladem byla dodána až po objednání a zaplacení.
- Bez kominukace
- Dlouhe dodani
- Neda se tam ani dovolat
Po prve a naposled
- Kniha přišla jen v kartonu (bez bublinkové folie) - rohy jsou zničené úplně zbytečně. Hlavně že platím expediční poplatky…
Komunikují, ale zboží stále nemám.
- Zbozi ktere na internetu nabizi vubec nemusi byt k dispozici a vy zaplatite a tak jen cekate a cekate!!
- Objednáno 13.11.a do dnešního dne zboží nedorazilo,
Objednáno , zboží na skladě ihned zaplaceno , platba přijata a pak e-mail , ze neni zboží skladem . Škoda , doufám , ze zbozi nakonec dorazí
- nabízená kniha skladem není nakonec k dispozici
Objednaná kniha nebyla skladem.
- Jak mohu hodnotit nákup, když mi do dnes nedorazil?
- Vždy u tohoto eshopu čekám na doručení dlouho jak z AliExpressu
Prozatím sem zakoupené zboží neobdržela.
- Zaplatila jsem doručení v blízkosti bydliště. Bylo doručeno 5 zastávek autobusem a ještě dlouhá chůze pěšky. Si asi někdo dělá srandu. Objednávku odmítám. Špatně chodím.
Nebrat.
Zbozi jsem objednal, zaplatil, ale i po tydnu nemam zadne zpravy v jakem stavu je objednavka. Zvazuji pravni kroky.
při objednání zboží mi byl potvrzen termín dodání, který nakonec nedodrželi a pokud bych se sama nezajímala, ani se neobtěžovali dát vědět, že se objednávka zpozdí. Za mne velké zklamání
- Naprostá nemožnost komunikovat s obchodem.
- 5 dní po objednání žádné info.
Naprosto nevyhovující. V dnešní době nekonkurence schopné!
- Nejdříve jsme čekali na naskladnění knih, po asi dvou týdnech nám byly z objednávky smazány, že nebudou
- Jedna kniha přišla s úplně jiným přebalem, než jsme chtěli- nechtěli jsme filmový přebal, proto jsme objednali zde a přišel nám filmový přebal, i když na webu mají foto úplně jiného přebalu
- Mate platit za to, ze si pro zbozi sami prijedete na prodejnu? To jako fakt?! Takze kdyz prijedu, zbozi si na prodejne sam vezmu do kosiku a zaplatim u pokladny, tak je v tom jaky rozdil?
Rekli, ze zbozi bude pripraveno v utery. Je ctvrtek a porad nic.
- Mám hodnotit nákup a zboží ještě nedorazilo. Špatmá posloupnost :-(Předtím už jsem urgovala.
Jak bylo řečeno. Zboží nemám ani po urgování, pobídku k hodnocení ale ano. Spokojena tedy nejsem.
- Objednávka zrušena bez vysvětlení a omluvy
Co předvádíte, je šaškárna. Na jedné straně mi děkujete za nákup realizovaný cca před měsícem (nákup, který ovšem nenastal), na druhé straně mi posíláte každých pár dní maily o tom, že knihu zatím nemáte skladem, kterýžto termín navíc stále posunujete. Dokonalá ukázka mizerného managementu, a nestydíte se jej předvádět veřejnosti. Naprostý amatérismus.