- osobní odběr,
- cenová politika
- musel jsme se připomenout
po připomenutí šlo vše ráz na ráz
- Supr firma.Rychle dodání zboží.Dobre zboží.
Výborné doplňky..
Vše v nejlepším pořádku, s obchodem jsem byla naprosto spokojená ;)
- cena, sortiment, ochota při vyřizování objednávky, komunikace s obchodem a pomoc při výběru, bezproblémový obchod, dodání v termínu
Velká spokojenost, žádné námitky.
- Široký sortiment
- Bezproblémová komunikace
- -
Vše proběhlo naprosto bez problému
- široký sortiment, vždy jsem sehnal, co jsem potřeboval
- zboží označené jako SKLADEM bylo při každém nákupu skutečně dostupné
doporučuji
- ochota, rychlost, kvalita
- -
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- Velky vyber, prijemna komunikace, kvalitni zbozi..100% spokojenost.
bezproblemovy obchod, doporucuji.
poradenství a super ceny
super ceny, služby, spokojenost...
- CO SE TYCE JEDNANI SE ZAKAZNIKEM tak pro DNA elekto NEMAM JEDINEHO KLADNEHO SLOVA
- NAPROSTA IGNORACE OBJEDNAVKY!
- Pri telefonickem a emailovem kontaktu provozovatele DNA elektro, vzdy stejna neurcita informace o dodani zbozi i presto, ze v eshopu bylo oznaceno skladem.
- OBJEDNANE ZBOZI NEBYLO DODANO ANI PO 3 TYDNECH A nikdo z DNA elektro se ani neobtezoval zaslat OMLUVU CI JINOU INFORMATIVNI ZPRAVU!!!!!
ZREJME JE PRO PROVOZOVATELE DNA elektro OBJEDNAVKA KOLEM 1000 CZK PRILIS BANALNI, NEZ ABY SE JI ZABYVAL.
Pokud se pristup obchodniku nezmeni, tak u DNA elekto NEDOPORUCUJI zadavat drobne objednavky.Reakce obchodu DNA elektro.cz
Vážený zákazníku, doporučujeme číst skladovou dostupnost, která je uvedena u každého produktu. Vaše objednávka se uskutečnila nejspíš během předvánočních nákupů, kdy jsme nebyli schopni na všechny dotazy reagovat v reálném čase. Píšete "naprostá ignorace", ale v zápětí paradoxně vyvracíte, že vždy přišla odpověď. POkud se chybně objevila položka skladem, situace nás mrzí, ale byl jste informován. Veškeré info jsme předávali z hl. skladu, tudíž: nemáme důvod komukoliv zboží zdržovat nebo jinak sabotovat. Pokud cítíte potřebu omluvy, i když jsme Vám jistě psali jaká je situace se zbožím, tak se Vám omlouváme. Děkujeme za koment a věřte , že každá objednávka i za 100kč je pro nás práce jako každá jiná. S pozdravem provozovatel DNA Elektro.cz Lukáš Wagner.
- Nový eshop je přehledňější
- Dodání 3 dny, komunikace,
doporučuji nákup
- Zásilka došla
- Došla za 14 dní, zabalení balíku nepatřilo mezi vzorové.
Nakoupil jsem zde z důvodu nálezu obchodu na google.com pro specificitu výrobku. Příště bych se bohužel z výše zmíněných důvodů podíval po jiném e-shopu.