dodací lhůta je velice dlouhá; jelikož jsem na objednané zboží pospíchal. obrátil jsem se na jiný obchod, kde jsem si zboží vyzvedl ještě ten den, kdy jsem uskutečnil objednávku. U původního obchodu (DNA) mne ani neupozornily, že vyřízení objednávky bude trvat delší dobu (asi týden) s čímž bych nesouhlasil a objednávku stornoval již dříve.Reakce obchodu DNA elektro.cz
Dobrý den, u každého výrobku je doba dodání uvedena. Příště se stačí jen podívat. Děkuji za pochopení.
- Zajimave ceny
- Komunikace, dodaci lhuty
- má v nabídce zboží, které už neprodává
Reakce obchodu DNA elektro.cz
Pokud je zboží uvedené jako NEDOSTUPNÉ, neobjednávejte jej. Děkuji za pochopení.
- Osobní odběr v Praze, místě mého bydliště
- Omezená doba možnosti osobního odběru
- ceny některých produktů jsou levnější
- V případě problémů zákazníkovi nikdo kvalifikovaně neporadí. Pouze pošlou nic neřešící maily a odkazy.
Koupit sekačku v takovémto obchodě je, jako koupit PC v pekárně. Byla to moje hloupost. Internetové obchody nemají často s výrobci podepsané smlouvy a při první závadě nastane v opravně problém.
Vše O.K.
Služba obdobná, cenou výhodnější.
- Sortiment
- Balík do ruky, doručují to v dopoledních hodinách, kdy všicni jsou v zaměstnání
Fajn až na Českou poštu
Reakce obchodu DNA elektro.cz
Dobrý den, bohužel za práci Pošty nemůžeme ručit. Děkuji za pochopení.
- levný nákup
- žádné vážné
celkem dobrý
- sortiment,cena
- horší komunikace při odběru zboží,nutno volat předem
lze zde koupit zboží, které jinde neseženete.I přes shora uvedené slabiny mohu doporučit
- Široký sortiment
- Zboží, které má být skladem není;
- Špatná komunikace se zákazníky;
- Dlouhá dodací lhůta;
- Nekompletní objednávka;
- Nepoužitelné!!!
Objednal jsem si čtyři mikrotužkové a čtyři knoflíkové baterie. Podle obchodu byly skladem. Po čtrnácti dnech, kdy mi objednávka nebyla doručena jsem se ozval a bylo mi suše sděleno, že objednávka přijde v tom samém týdnu. Čekal jsem marně. Pochopitelně jsem chtěl vrátit peníze, ale to obchod odmítl, že expediční proces prý už započal. Po 22 dnech mi objednávka skutečně přišla, ale obsahovala pouze mikrotužkové baterie. Ne knoflíkové.
- komunikace
- jhagah
- sgh jrd
- nfgsj úaksjgh¨
- sgjůlsjkdghůlgjh
sjig jhkjsjhlfgh kjg skj kgjgj aj agjg as
- Sortiment zboží.
- Obchod uváděl, že je zboží skladem, zásilka přes to dorazila až 5. pracovní den.
- Popis zboží je často nedostatečný
- osobní odběr
- dodací lhůta kterou pisou neni realni
- Rychlost, komunikace, cena
- zatím nic
Mohu jen doporučit, žádný problém nenastal, doručení rychlé, bezproblémová komunikace, velký výběr zboží
- Tento obchod rozhodně doporučuji. Majitel je velmi ochotný,rád pomůže i poradí.
- ABSOLUTNĚ ŽÁDNÉ!
Velmi návykový obchod,jednou objednáte a už jinam nepůjdete.
DOPORUČUJI A DĚKUJI -
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.