- nedodržení slíbené dodací lhůty
- nekomunikace
volny.cz
slušný int.obchod
- cena zboží a dopravného
- konkrétní reakce a vysvětlení zdržení dodávky chybí
Divím se, že mi posíláte dotazník na hodnocení obchodu, když zatím o objednaném zboží zboží nemám ani vidu ani slechu.
- Velká nabídka, kvalitní popis zboží.
- Prozatím dorazila pouze část objednávky - ta byla v pořádku a na jedničku. Jedna věc z objednávky stále není u mě a to ani 11 den po objednávce, přestože u zboží bylo dodání do 2-5 dnů. Snažila jsem se ověřit si stav, ale na email nikdo neodpověděl. Vůbec bych se nezlobila, kdyby mi alespoň někdo odpověděl na můj dotaz jednou krátkou větou.
Objednejte, pokud nespěcháte.
- Kamenný obchod v místě bydliště.
- Možnost dohodnout čas odběru zboží.
- Neplatí se za uložení zboží na prodejně. Možnost objednání netradičních výrobků.
- České návody u výrobku, nebo na internetu.
- Kamenný obchod nevypadá ( snad zatím) hezky.
- Celkově slabá reklama na obchod jako takový - bez internetu bych o něm nevěděl.
Výhoda výběru netradičních výrobků, které se běžně ani nedají u nás koupit zastíní drobné nevýhody v kvalitě kamenného obchodu. Byl přesně splněn termín dodání, informace rovněž kvalitní - od obdržení potvrzení objednávky až po konečného dodání zboží. V mém případě je to v poslední době jeden z mála spolehlivých internetových obchodů. Doporučuji. Stačí se podívat na jejich internetové stránky.
- ???
- -
Nabízené zboží není skladem,dorazila jen část obědnávky.dlouhá dodací lhůta.objednávka potvrzena a nikdo se neozve že zboží není.již nikdy,zásadně nespokojen
Reakce obchodu DNA elektro.cz
- zbozi ktere jsem nemohla najit nikde jinde
- chybi moznost platby kartou
ok obchod, ale par malickosti by se mohlo vylepsit
- Že vrátí peníze.
- Nabízené zboží není skladem,objednávka potvrzena a zaplacena,nikdo se neozve že zboží není.
Reakce obchodu DNA elektro.cz
Vážený zákazníku, u každého zboží je dostupnost uvedena, aktualizace cen a dostupnosti je jednou za 12h. Děkuji za pochopení. Žádáme abyste neobjednávali nedostupné zboží. Peníze jsme Vrátili a děkujeme za příští nákup. Vše již bude jistě ok.
- možnost osobního odběru
- --
- viz. dotazník
- viz. dotazník
doporučuji
- Levné
- Seriózní jednání
Toto byl první nákup a myslím, že není třeba mít obavy. Preferuji osobní vyzvednutí zboží, očekávání splněno.
dodací lhůta je velice dlouhá; jelikož jsem na objednané zboží pospíchal. obrátil jsem se na jiný obchod, kde jsem si zboží vyzvedl ještě ten den, kdy jsem uskutečnil objednávku. U původního obchodu (DNA) mne ani neupozornily, že vyřízení objednávky bude trvat delší dobu (asi týden) s čímž bych nesouhlasil a objednávku stornoval již dříve.Reakce obchodu DNA elektro.cz
Dobrý den, u každého výrobku je doba dodání uvedena. Příště se stačí jen podívat. Děkuji za pochopení.
- Zajimave ceny
- Komunikace, dodaci lhuty
- má v nabídce zboží, které už neprodává
Reakce obchodu DNA elektro.cz
Pokud je zboží uvedené jako NEDOSTUPNÉ, neobjednávejte jej. Děkuji za pochopení.
- Osobní odběr v Praze, místě mého bydliště
- Omezená doba možnosti osobního odběru
- ceny některých produktů jsou levnější
- V případě problémů zákazníkovi nikdo kvalifikovaně neporadí. Pouze pošlou nic neřešící maily a odkazy.
Koupit sekačku v takovémto obchodě je, jako koupit PC v pekárně. Byla to moje hloupost. Internetové obchody nemají často s výrobci podepsané smlouvy a při první závadě nastane v opravně problém.
Vše O.K.
Služba obdobná, cenou výhodnější.
- Sortiment
- Balík do ruky, doručují to v dopoledních hodinách, kdy všicni jsou v zaměstnání
Fajn až na Českou poštu
Reakce obchodu DNA elektro.cz
Dobrý den, bohužel za práci Pošty nemůžeme ručit. Děkuji za pochopení.