• nedodržení slíbené dodací lhůty
    • nekomunikace

volny.cz

slušný int.obchod

• cena zboží a dopravného
    • konkrétní reakce a vysvětlení zdržení dodávky chybí

Divím se, že mi posíláte dotazník na hodnocení obchodu, když zatím o objednaném zboží zboží nemám ani vidu ani slechu.

• Velká nabídka, kvalitní popis zboží.
    • Prozatím dorazila pouze část objednávky - ta byla v pořádku a na jedničku. Jedna věc z objednávky stále není u mě a to ani 11 den po objednávce, přestože u zboží bylo dodání do 2-5 dnů. Snažila jsem se ověřit si stav, ale na email nikdo neodpověděl. Vůbec bych se nezlobila, kdyby mi alespoň někdo odpověděl na můj dotaz jednou krátkou větou.

Objednejte, pokud nespěcháte.

• Kamenný obchod v místě bydliště.
    • Možnost dohodnout čas odběru zboží.
    • Neplatí se za uložení zboží na prodejně. Možnost objednání netradičních výrobků.
    • České návody u výrobku, nebo na internetu.
    • Kamenný obchod nevypadá ( snad zatím) hezky.
    • Celkově slabá reklama na obchod jako takový - bez internetu bych o něm nevěděl.

Výhoda výběru netradičních výrobků, které se běžně ani nedají u nás koupit zastíní drobné nevýhody v kvalitě kamenného obchodu. Byl přesně splněn termín dodání, informace rovněž kvalitní - od obdržení potvrzení objednávky až po konečného dodání zboží. V mém případě je to v poslední době jeden z mála spolehlivých internetových obchodů. Doporučuji. Stačí se podívat na jejich internetové stránky.

• ???
    • -

Nabízené zboží není skladem,dorazila jen část obědnávky.dlouhá dodací lhůta.objednávka potvrzena a nikdo se neozve že zboží není.již nikdy,zásadně nespokojen

Reakce obchodu DNA elektro.cz

• zbozi ktere jsem nemohla najit nikde jinde
    • chybi moznost platby kartou

ok obchod, ale par malickosti by se mohlo vylepsit

• Že vrátí peníze.
    • Nabízené zboží není skladem,objednávka potvrzena a zaplacena,nikdo se neozve že zboží není.

Reakce obchodu DNA elektro.cz

Vážený zákazníku, u každého zboží je dostupnost uvedena, aktualizace cen a dostupnosti je jednou za 12h. Děkuji za pochopení. Žádáme abyste neobjednávali nedostupné zboží. Peníze jsme Vrátili a děkujeme za příští nákup. Vše již bude jistě ok.

• možnost osobního odběru
    • --

• viz. dotazník
    • viz. dotazník

doporučuji

• Levné
    • Rychlé dodání
    • Seriózní jednání

Toto byl první nákup a myslím, že není třeba mít obavy. Preferuji osobní vyzvednutí zboží, očekávání splněno.

dodací lhůta je velice dlouhá; jelikož jsem na objednané zboží pospíchal. obrátil jsem se na jiný obchod, kde jsem si zboží vyzvedl ještě ten den, kdy jsem uskutečnil objednávku. U původního obchodu (DNA) mne ani neupozornily, že vyřízení objednávky bude trvat delší dobu (asi týden) s čímž bych nesouhlasil a objednávku stornoval již dříve.

Reakce obchodu DNA elektro.cz

Dobrý den, u každého výrobku je doba dodání uvedena. Příště se stačí jen podívat. Děkuji za pochopení.

• Zajimave ceny
    • Komunikace, dodaci lhuty

• má v nabídce zboží, které už neprodává

Reakce obchodu DNA elektro.cz

Pokud je zboží uvedené jako NEDOSTUPNÉ, neobjednávejte jej. Děkuji za pochopení.

• Osobní odběr v Praze, místě mého bydliště
    • Omezená doba možnosti osobního odběru

• ceny některých produktů jsou levnější
    • V případě problémů zákazníkovi nikdo kvalifikovaně neporadí. Pouze pošlou nic neřešící maily a odkazy.

Koupit sekačku v takovémto obchodě je, jako koupit PC v pekárně. Byla to moje hloupost. Internetové obchody nemají často s výrobci podepsané smlouvy a při první závadě nastane v opravně problém.

Vše O.K.

Služba obdobná, cenou výhodnější.

• Sortiment
    • Balík do ruky, doručují to v dopoledních hodinách, kdy všicni jsou v zaměstnání

Fajn až na Českou poštu

Reakce obchodu DNA elektro.cz

Dobrý den, bohužel za práci Pošty nemůžeme ručit. Děkuji za pochopení.