- V reálu koberec nevypadá jak na fotce. Pár řídkých chlupů místo plyše
- Krásný chlupatý ,na údržbu nenáročný ,děti na něm rádi leží ,já jsem spokojená .
Spolehlivost
bez problémů, pohotové
Velmi rychlé doručeni.
- Rychle doručení přehledné
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- velmi rychlé dodání
- zboží, které jsem jinde nenašla
- Dobrá komunikace
- Pěkné zboží
Jsem spokojená, rychlé dodání. Objednala jsem plyšový koberec a je moc pěkný.
Obchod mohu jen doporučit. -
to co jsem potřeboval měli :)
- Komunikace
Koberec není dobře popsaný, ve skutečnosti je slabounký. Ale i tak jsem spokojená
- Spousta krásných věcí na výběr pro mrňousky
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Dobrá komunikace s obchodem
- Kvalitní zboží
- Delší doba dodání, není to nic strašného, jen je potřeba s tím počítat
Úplně obyčejný kus koberce
Reakce obchodu Divio
Uveďte prosím více informací, bohužel je pro nás těžké se k recenzi vyjádřit, protože nevíme, co přesně nesplňuje vaše očekávání. Námi nabízený produkt se snažíme na našich stránkách prezentovat co nejpřesněji, prostřednictvím rozsáhlého popisu a velkého množství fotografií zobrazujících produkt ze všech stran i s drobnými detaily. To vše má za cíl seznámit zákazníka s kvalitou nabízených produktů způsobem nevzbuzujícím pochybnosti. Pokud však s přijatým zbožím nebudete spokojeni, můžete nám zboží do 14 dnů od jeho obdržení vrátit.
- Hezký vzhled webu
- Velký výběr designů
- Kvalita
- Prazvláštní komunikace
Web mě zaujal hezkým vzhledem a velkým výběrem zboží za dobrou cenu. Měla jsem ale za to, že se jedná o jejich vlastní výrobu nebo pro ně někdo zboží vyrábí.
(***Editováno***)
Popravdě trochu zklamání i s chováním zákaznické podpory. (***Editováno***)Reakce obchodu Divio
Děkujeme za Váš názor a vážíme si, že jste ocenila naši širokou nabídku a konkurenceschopné ceny. Rádi bychom objasnili, že spolupracujeme s mnoha dodavateli, a proto mohou být některé produkty dostupné také u jiných prodejců, včetně platforem jako (***Editováno***). Naší prioritou je však zajistit rozmanitost a kvalitu, a proto pečlivě vybíráme dodavatele, abychom našim zákazníkům nabídli to nejlepší.
Co se týče Vaší zkušenosti s naší zákaznickou podporou, omlouváme se, že jsme nesplnili Vaše očekávání. Každá zpětná vazba je pro nás cenná a pomůže nám zlepšit naše služby. Doufáme, že v budoucnu budeme mít příležitost Vás znovu obsloužit a poskytnout lepší nákupní zážitek. -
- zboží v pořádku dorazilo
rychlý a spolehlivý obchod, zboží je pěkné
- Srozumitelnost popisu zbozi
- Dostatek fotek k prohlédnutí