vícekrát se opakující problémy s úhradou, někdy není možnost platit přes servis 24 české spořitelny.
Pěkný den,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu :) Prověříme.
tým digiport.cz -
- Žiadna - samoľúbi úchyláci.
- Vesmírne nekonečne zložitá platba!!!
- Katastrofálna aplikácia - dobrý je len archív!!!
Úchyláci ktorí by chceli byť ospevovaní za každý, aj len 1€ nákup.
Nemalo by to byť naopak?
Veď mi ich živíme a preto by oni mali ospevovať nás - zákazníkov.Reakce obchodu Digiport.cz
děkujeme za reakci, vážíme si vaší přízně a chápeme, že při větším počtu byť i menších objednávek může být notifikace na recenze, na což patrně narážíte, obtěžující. Můžete si ji však vždy před odesláním objednávky vypnout (před kliknutím na potvrdit a zaplatit). I tak ale zvažujeme do budoucna případnou úpravu pro posílání notifikací.
tým digiport.cz -
- Bez přístupu internetu je celá apka k ničemu.Časopisy si chci číst i na zahradě kde internet nemàm.A platit ještě internet pokaždé když chci číst se mi zdá být nefér.
Reakce obchodu Digiport.cz
v aplikaci Mediatéka můžete číst offline. Je třeba si ale tituly nejprve stáhnout, aby se mohl obsah uložit a pak lze vesele číst oflline. Je to jediný možný způsob.
tým digiport.cz -
Nic jsem neobjednal, takže nechápu, o co jde.
- Nekonečné klikanie pokiaľ môžem zaplatiť. Hrôza.
- - Hrozná aplikace na čtení časopisů v digitální podobě
Bohužel jediný eshop kde lze zakoupit Level v digitální podobě. Využívám jen v nouzových případech když neseženu v papírové podobě.
- Nezájem o zákazníka.
Objednávala jsem v září půlroční předplatné dvouměsíčníku Jóga dnes. Obdržela jsem sice okamžitě digitální číslo, ale na červenec/srpen. To mám v tištěné podobě. Opakovaně jsem se ptala, jestli poslední zaplacené číslo je červenec/srpen 2024. Když platím v září, logicky NECHCI staré číslo, ale aktuální!! Stornovala jsem objednávku. Nic se neděje.. Jakmile jste zaplatili, nezajímáte je. To se přeci vyplatí obrat zákazníka o jedno předplacené číslo, že?
Reakce obchodu Digiport.cz
psala jste nám pouze jeden email a druhý den jsme na Váš email reagovali a potvrdili, že starší číslo je navíc (červenec srpen), máte předplaceno 6 ks vydání, a to počínaje číslem září/říjen. Na naši odpověď jste nereagovala. Reagujeme na všechny emaily, které nám jsou zaslány a pokud je to v našich možnostech, tak vychází vstříc ke spokojenosti zákazníka.
tým digiport.cz -
Amaterska citacka na casopiay, v odpovediach na recenzie uvadzaju ako sa snazia ju vylepsit, ale za pisledneho pol roka sa nic nezmenilo, iba prazdne reci. Standardna slubotechna firma, co nema zaujem vylepsit produkty
Kupuji pouze Právo. Na tabletu v prohlížeči je nečitelné-stránky se při zvětšení rozmažou, listování postupně nefunguje. Noviny nelze stáhnout jako pdf.
Reakce obchodu Digiport.cz
žádné reklamace týkající se nečitelnosti neevidujeme, ale prověříme. Pro čtení na mobilních zařízení doporučujeme aplikaci Mediatéka. Stahování e-magazínů ve formě .pdf není bohužel možné z důvodu licenčních podmínek.
tým digiport.cz -
- Problem s platobnym terminalom, stranka mi do dnesneho dna neodpisala na mail...
Reakce obchodu Digiport.cz
pokud se platba nezdaří, tak je objednávka systémem zrušena. Na všechny zaslané emaily reagujeme :)
tým digiport.cz -
- Prevod zakupenych casopisov z alzy
Citacka casopisov je dost amaterska, chybaju jej prvky modernej citacky, napr.:
-Chyba moznost prepinania na zobrazenie dvojstranky, alebo iba jednej stranky. Hlavne na vacsom tablete sa pohodlnejsie cita v landscape mode, ale pri zobrazenej dvojstranke je pismo male, a treba zoomovat
-Po znovu otvoreni casopisu, aplikacia si nezapamata zoom level a polohu na stranke
-Chyba moznost prepinania sa medzi listovanim stranok alebo skrolovanim, taktiez moznost vypnutia neprirodzeneho zvuku pri listovani
-Chyba moznost citania v nocnom rezime, kde by sa idealne dalo prepnut medzi viacerymi variantami farieb pozadia a textu
-Chyba oznacenie titulo ktore su stiahnute, alebo rozcitane, pri vacsom zozname casopisov, nieje lahke rozoznat ktore cisla su nedocitane, kedze sa zobrazi iba dlhy zozonam vsetkych predplatenych vidani
-Technicke kvoty na strankach casopisu, ked sa zobrazi stranka s obsahom cez dve strany, je tam zbytocne rusivy biely pruh medzi strankami, elektronicky casopis by mal tiez zobrazit iba to co sa realne tlaco, bez dodatocnych technickych komponentov
-Text obsahu casopisu pristupny cez menu v aplikacii by mal zodpovedat textu z casopisu, a nie technickym nazvom (“Vedci vubec poprve …” namiesto “ 10_04_21ST_BLESKY”
-Zalozky je mozne vytvorit iba na celu stranku, dnes je uz standardna funkcionalita oznacit rozne casti textu inou farbou a pod inou zalozkou
-V rychlom prehlade kde sa na spodu zobrazi lista s obrazkami stranok, a teplomerom, sa neda rychlo posuvat na inu stranku skrolovanim po obrazkoch, kedze je to pomale a zasekava sa. Rychle posunutie je mozne iba posunutim teplomera, co je uz zastarala technologia, hlavne ked sa aj tak zobrazuje lista s obrazkami stranok
-Vyhladavanie v casopise nefunguje, najidealnejsie by bolo mat moznost vyhladavat bez diakritiky a case insensitive
Testovana aplikacia Mediateka v3.0 na 12’ iPadPro s iPadOS 16.3.1Reakce obchodu Digiport.cz
děkujeme za výčet návrhů na zlepšení. Spousta z nich je v plánu a dalšími se budeme velice rádi inspirovat.
tým digiport.cz -
Zakupenu elektronicku publikaciu - obsah nie je mozne stiahnut do PC.
Reakce obchodu Digiport.cz
stažení e-magazínu ve formátu .pdf není možné - brání tomu licence. Jedná se o obecně platné podmínky (z důvodu možného šíření obsahu). Netýká se to pouze digiport.cz ale i jiných webů, kde lze nakupovat e-magazíny.
U položek je vždy uvedeno o jaký formát se jedná a taktéž informace, jak lze konzumovat obsah.
tým digiport.cz -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Format elektronického časopisu sa zle číta. Dve strany časopisu v jednom vyobrazení!
- U vydavateľa sa mi nedá prihlásiť ako predplatiteľ!
Reakce obchodu Digiport.cz
děkujeme za zpětnou vazbu. Čtečku e-magazínů neustále vylepšujeme.
Nevíme, co myslíte tím, že se nedá u vydavatele přihlásit jako předplatitel. Pro digiport.cz jsou přihlašovací údaje jiné než u vydavatelů - jsou to jiné webové stránky.
- Není PDF
tým digiport.cz -
- Dokument nejde vytisknout, dTest se lépe čte V případě testu na papíře
Reakce obchodu Digiport.cz
na digiport.cz se prodává digitální obsah a je to tam také uvedeno. Pokud chcete fyzickou verzi, tak se musíte obrátit na jiný eshop.
tým digiport.cz -
Časopis pouze k přečtení v jejich online knihovně do které se však nemohu dostat jelikož jsem udělal nákup bez registrace.
Na infolinku se nedá dovolat pouze nějakému hlasovému asistentu, který Vás nechá nahrát vzkaz ale nikdo se stále neozval.Reakce obchodu Digiport.cz
Vaše zkušenost nás mrzí. Účet máte aktivovaný. Vždy je lepší a rychlejší komunikace přes email.
tým digiport.cz -
Zadal jsem nákup novin ze soboty a přišli mi noviny z pondělí, ale sobotním datem.
Reakce obchodu Digiport.cz
patrně se tedy bude jednat o nedorozumění, zakoupil jste si noviny z 14.3.2020, které jste také obdržel. Pokud to není položka, kterou si přejete, napište nám na [email protected] a situaci pomůžeme vyřešit. Hezký den,
tým digiport.cz -
Písmo časopisu v tak malém rozlišení, že se nedá přečíst
Pěkný den,
mrzí nás, že jste nebyl/a s našimi službami spokojen/a.
Ano, při malém rozlišení se číst nedá, a proto tam máme možnost přiblížení. Zkoumali jsme a je to naprosto v pořádku.
tým digiport.cz -
Psala jsem vám email že chci zpátky peníze, neozýváte se
Reakce obchodu Digiport.cz
Dobrý den, žádnou emailovou komunikaci od Vás neevidujeme. Prosím tedy o zaslání emailu s odůvodněním, proč chcete objednávku zrušit a vrátit peníze zpět.
Email: [email protected]
Hezký den přeje