- Zboží nelze zaplatit předem kartou ani převodem. Možné je pouze na dobírku, která je alespoň zdarma. Díky tomu čekám jen na zboží a nemusím řešit, že jsem za něj již zaplatila
- Objednávka vytvořena 10.11. na zboží udávané "skladem". Do 2.12. nic nedorazilo
- 19.11. jsem obchod kontaktovala e-mailem. Do 2.12. naprosto bez odezvy
- Jediné, co přišlo, bylo automatické potvrzení objednávky
Objednáno na dobírku, objednávka obchodem potvrzena, ale nic nedorazilo.
- Po týdnu od objednávky mám pouze její potvrzení.
- Žádná komunikace
- Dodací doba
Objednávka zboží potvrzena a dál se po 7 dnech neděje nic. Na email nereagují, telefony nezvedají. Dozvěděla jsem, že jsou v insolvenčním řízení, ruším objednávku.
Zbozi objednano, ale zatim nedorazilo…
Zboží jsem objednala, potvrzení o přijaté objednávce jsem nedostala, na dotaz e-mailem zda je moje objednávka přijata jsem odpověď nedostala, zboží dosud nepřišlo.
- nic nekupujte v tomto obchodě
Koupili jsme kočár poslali špatnou barvu podvozku, reklamace nebyla vyřízena, nechtěli vrátit povozek ani peníze, jsou v insolvenci, nic nekupovat ....
- bez komunikace
- bez e-mailu
pokud má někdo potíže, je naprosto nekorektní prodávat produkty dále a vědět již předem, že nevykryje vaše objednávky. Naštěstí jsem si zadala dobbírku, ale platit předem, jak vždy dělám, bych očividně o peníze přišla. Toto je nekalá praktika. Pan majitel Roman Slanina očividně nekorektní chování, že prodává dále i přes potíže a neplní závazky.
- sortiment
Nevrátily mi peníze
Pěkný vzor
NEKUPOVAT, OBCHOD JE V INSOLVENCI!!!!
Zboží jsem chtěla vrátit, odmítli mi poslat peníze, že jsou v insolvenci. Nechápu jak můžou dále prodávat. -
Čekala jsem na informaci o své objednávce 10 dní. Byla mi pouze potvrzena emailem a od té doby nic. Zkoušela sem volat na zákaznickou linku celé dva dny. Nikdo to nikdy nezvedl. Rovněž číslo na reklamace nedostupné. E-shop má super ceny, ale pokud chcete svoje zboží rychle a bez komplikací, tak tento e-shop nedoporučuji.
- Rychlé a bezproblémové jednání
- Zboží neodpovídá popisu
- Paní odpoví ze nevrací z důvodu insolvence/ nekupovat nic zde
Zboží bylo doručeno rychle a bez problémů.
- Cena výrobku
- Rychlost dodání
- Zboží, které jinde nemají
Trošku zmatek v otevírací době - jiná na webu, jiná na Facebooku, jiná přijde v mailu. V době svátků by to chtělo přesné informace (a na telefonní čísla na webu jsem se nedovolal).
- Výdejní místo v Praze (tudíž nebylo nutné platit poštovné)
- Nižší cena výrobku než jinde
- Rychle připraveno k vyzvednutí
- Nefungoval platební terminál, nutná hotovost
- Všechno super
- Balení by to chtělo vylepšit