Vše bez problému a vždy krásné

• Rychlost

Váza Dedali je nádherná udělali mi radost, opravdu luxusní kousek.

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Dobrý den, děkuji za krásné hodnocení a moc mě potěšilo, že jsme Vám udělali radost a váza Dedali se Vám líbí – je to opravdu unikátní kousek.

Honza, DESIGNSPOT

• Opravdu krásné designové zboží. Velký výběr a rychlost doručení.

Koupila jsem lampu Vuelta od Fermliving a nemůžu se na ni vynadívat. Čisté linie prostě nádhera. Moc děkuju.

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Dobrý den, děkuji za krásnou zprávu a hodnocení – moc mě potěšilo, že jste z lampy nadšená (osobně patří i mezi moje nejoblíbenější kousky) a věřím, že bude dělat radost co nejdéle :)

• komunikácia so zakaznikom
    • rýchle doručenie tovaru
    • ústretovosť
    • žiadna

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Dobrý den, moc Vám děkuji za kladné hodnocení a také milou spolupráci při výměně doručeného kousku. Věřím, že s úložnými boxy od nás budete spokojena a budou dlouho a dobře sloužit :)

• Veľký výber krásnych produktov

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Dobrý den, moc děkuji za ohodnocení a jsem moc rád, že se Vám kousky u nás líbí.

Jan Randa, DESIGNSPOT

Velmi spolehlivý obchod, rychlé zaslání.

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Dobrý den, chtěl bych moc poděkovat nejen za Vaši novou objednávku a milé hodnocení, ale také že se k nám ráda vracíte. Patříte mezi naše nejvěrnější zákaznice a toho si velmi vážím. A věřím, že Vás nezklameme ani do budoucna :)

Jan Randa, DESIGNSPOT

• Skvělá komunikace a vstřícnost, mohu jen doporučit

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Dobrý den, moc děkuji za Vaši objednávku a kladné hodnocení – jsem moc rád, že jste byla s nákupem u nás spokojena.

Výborná nabídka zboží.

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Děkuji za Vaši objednávku a milé hodnocení. Vážím si, že se k nám ráda vracíte a věřím, že Vás nezklameme ani do budoucna :)

• Vše zafungovalo bezvadně

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Děkuji za Vaši objednávku a milou recenci, udělala nám radost.

Jan Randa, DESIGNSPOT

• Blesková komunikace ohledně výměny, rychlá domluva, přátelský přístup.

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Děkuji za Váš nákup a velmi milou komunikaci. Přeji, ať lampička od nás dlouho svítí a dělá radost :)

Jan Randa, DESIGNSPOT

• skvělá komunikace se zákazníkem
    • rychlá reakce na požadavky zákazníka
    • velmi pozitivní přístup

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Děkuji za Vaši objednávku a také zpětnou vazbu – mám radost, že jste byl s nákupem u nás spokojen a věřím, že budete spokojen také s novým sodovkovačem.

Jan Randa, DESIGNSPOT

Skvělá spolupráce, vstřícný a milý přístup a ochota při reklamaci a výměně zboží, naprostá spokojenost

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Moc děkuji za Vaši objednávku a také vstřícnost a velmi milou komunikaci při řešení reklamace. Ačkoliv nám doručení náhradních kousků chvíli trvalo, jsem rád, že se nám nakonec podařilo včas a především k Vaší spokojenosti.

Jan Randa, DESIGNSPOT

Všechno v pořádku. Kvalitní zboží, bezpečně zabalené.

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Moc děkuji za Váš nákup a kladné hodnocení – jsem rád, že oba kousky v pořádku dorazily a jste s nimi spokojen.

Rychlé, vstřícná komunikace

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Děkuji za Vaši recenzi a věřím, že nový skládací domek udělal pod stromečkem radost :)

Jan Randa, DESIGNSPOT

Vše vpořádku, dodání zboží, přebráni balíku, nic nebylo poškozeno. Spokojenost

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Moc děkuji za Vaši objednávku a také kladnou recenzi. Jsem rád, že stolek v pořádku dorazil a věřím, že Vám dělá radost :)

Jan Randa, DESIGNSPOT

Děkuji za rychlé dodání ozdob, které dotvoří kouzelnou atmosféru Vánoc. Pan Honza je naprosto úžasný. Krásné Vánoce vám přeji Zuzka

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Dobrý den, Zuzano, to já moc děkuji za Vaši objednvávku a také velmi milý předvánoční telefonát. Vaše recenze mi udělala velkou radost a věřím, že se zase někdy uslyšíme :)

Mějte se moc hezky a přeji vše nejlepší do nového roku,

• skvělá komunikace
    • rychlé dodání
    • kvalitní věci

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Moc děkuji za milou recenzi a především za to, že se k nám dlouhodobě vracíte a patříte mezi naše nejvěrnější zákaznice. Moc si toho vážím a věřím, že Vás nezklameme ani v budoucnu.

Jan Randa, DESIGNSPOT

Obchod můžeme vřele doporučit. Komunikace s panem Randou byla milá, lidská a velmi profesionální, a to i při řešení nestandardních požadavků. Dodání zboží proběhlo vždy přesně podle předchozí dohody. Neváhali bychom zde nakoupit znovu.

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Moc děkuji za objednávku a také vždy velmi milou komunikaci. Vašich slov si velmi vážím a věřím, že Vás nezklameme ani do budoucna, pokud si u nás vyhlédnete nějaké další kousky. A v každém případě přeji, ať nový nábytek HAY dělá radost a slouží dlouhá léta :)

bez připomínek

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Moc děkuji za Váš nákup a také kladné hodnocení – jsem rád, že jste byla s nákupem spokojena a věřím, že nové kousky už dělají radost.