Vyborna komunikácia
Reakce obchodu DESIGNSPOT
Děkuji za milé hodnocení, velmi mě potěšilo a jsem moc rád, že Váš balíček nakonec v pořádku dorazil :)
dobrá komunikace, dobrý a rychlý servis
Reakce obchodu DESIGNSPOT
Děkuji za Váš nákup – moc si vážím, že se k nám vracíte a věřím, že Vás nezklameme ani do budoucna.
skvely vyber, ceny, komunikace s obchodem i dodani
Reakce obchodu DESIGNSPOT
Děkujeme za milé hodnocení, moc nás potěšilo a jsme rádi, že jste s nákupem spokojena
- Krásné zboží
- Dobré ceny
- Výborná komunikace obchodu
- Rychlost dodání
Reakce obchodu DESIGNSPOT
Děkujeme za nákup a také Vaše milé hodnocení :)
Veľmi dobrá komunikácia, informovali ma o každom kroku v doddaní tovaru:)
Reakce obchodu DESIGNSPOT
Moc děkujeme za nákup a milou recenci. Věřím, že s novou sestavou budete spokojena a bude dělat radost :)
- krásné výrobky
- příjemná, osobní komunikace
- rychlé vyřízení
Reakce obchodu DESIGNSPOT
Děkujeme za Váš nákup a krásné hodnocení, velmi nás potěšilo
- Rychlost dodání
- Pečlivě zabaleno
Reakce obchodu DESIGNSPOT
Moc děkujeme – nejen za Vaši objednávku, ale také kladnou recenci, která nás velmi potěšila.
Rychle doručení, perfektní komunikace s obchodem,jsem velmi spokojená a ráda zde nakupuji
Reakce obchodu DESIGNSPOT
Moc děkuji za Vaše milé hodnocení a vážím si, že se k nám ráda vracíte.
- Velký výběr designových kousků
- Rychlé doručení
Reakce obchodu DESIGNSPOT
Moc děkuji za Vaše milé hodnocení. Velmi si vážím, že se k nám vracíte a věřím že Vás nezklameme ani do budoucna.
- rýchlosť vyriešenia reklamácie
Reakce obchodu DESIGNSPOT
Moc děkuji za objednávku a kladné hodnocení, moc si ho vážíme.
vše v pořádku
Reakce obchodu DESIGNSPOT
Moc děkuji za Váš nákup a také kladnou recenci
proklienstky pristup na 100%
Reakce obchodu DESIGNSPOT
Moc děkujeme za objednávku a také velmi milou recenci, moc si ji vážíme. Honza
- Nadpriemerne hodnotím prístup predajcu k riešeniu problémov. Vážim si ako predajca komunikuje - promptne a k spokojnosti zákazníka. Ďakujem a jednoznačne odporúčam.
Reakce obchodu DESIGNSPOT
Děkuji za Vaši objednávku a také milé hodnocení – obzvlášť si ho cením vzhledem k reklamaci, kterou jsme spolu řešili a jsem sám rád, že se nám chybu podařilo co rychle napravit :) Honza
- Většina zboží skladem
- Velmi rychlé vyřízení objednávky
- Naprostá spokojenost se zákaznickým servisem
- Poštovné zdarma již od nákupu v hodnotě 1000,- Kč
Nakupuji zde již několik let a jsem velice spokojená. Zboží vždy dorazilo velmi rychle a perfektně zabalené. Obchod mohu vřele doporučit.
Reakce obchodu DESIGNSPOT
Dobrý den, Lucie, moc děkuji za Vaše krásné hodnocení, udělala jste mě i týmu velkou radost. Vážím si, že jste naší zákaznicí a že se k nám ráda vracíte. A věřím, že Vás nezklameme ani v budoucnu. Jsme tu pro Vás, Honza
- Ochota
- Žádná
Reakce obchodu DESIGNSPOT
Moc děkujeme za Vaši objednávku a kladnou zpětnou vazbu, moc si ji vážíme.
Jako vždy naprostá spokojenost. Rychlé doručení, krásně a pečlivě zabaleno.Obchod doporučuji na 100%.
Reakce obchodu DESIGNSPOT
Moc děkuji za milou recenzi, udělala mi velkou radost. Těší mě, že se k nám ráda vracíte a vždy Vás u nás rádi přivítáme. Honza
- Rychlá odezva
- Profesionální, ale přátelský přístup
Reakce obchodu DESIGNSPOT
Moc děkuji za Vaši objednávku a také milou recenzi. Vážím si, že jste naší zákaznicí a mám radost, že se Vám designovky od nás líbí.
Vše naprosto úžasné! Komunikace, dodání..
Nikdy jsem se s takovou ochotou nesetkala.
Děkuji!Reakce obchodu DESIGNSPOT
Dobrý den, Pavlo, děkuji za Vaši recenzi a moc si vážím, že se k nám vracíte a také vždy milé a příjemné komunikace. Pro zákazníky jako Vy je skutečně radost pracovat :)
- 5% sleva pro nové zákazníky
Reakce obchodu DESIGNSPOT
Moc děkuji za Váš nákup a také velmi milou recenzi.