Rychlé dodání,pečlivě zabalené, ale hlavně krásné skleničky a karafa od ferm living. Nakupuji zde opakovaně a pokaždé spokojenost.

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Moc děkuji, že se k nám opakovaně vracíte a také za milou recenzi. Velmi si toho vážím

Rychlé doručení, pěkně zabalené.

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Moc děkuji za Vaši objednávku a pozitivní zpětnou vazbu.

Super rychlé dodání, perfektně zabaleno, skvělá komunikace, určitě se budu ráda vracet...

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Děkujeme za Váš nákup a milou recenzi, moc si toho ceníme.

S obchodem mám skvělé zkušenosti.

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Moc děkujeme za Vaši objednávku a pozitivní zpětnou vazbu.

• Vše fungovalo bez nejmenších problemů.

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Moc děkujeme za nákup a také pozitivní recenzi, vážíme si toho.

Musím poděkovat za ochotu a obětavost panu Janu Randovi s níž se mě snažil vyhovět a za výběr zásilkovny s možností platby na místě při odběru.

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Moc děkuji a velmi si vážím Vaší milé zpětné vazby a také že jste naším věrným zákazníkem. Pokud je to jen trochu možné, vždy se snažíme vyhovět a máme sami radost, když se to podaří :) Honza

Slušnost,vstřícnost,profesionalita

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Děkuji za velmi milou zpětnou vazbu, moc si toho vážíme.

• Rychla komunikace
    • Snaha vyhovet zakaznikovi
    • Nektere polozky je nutne dodat ze zahranicnych (napr. svedskych) skladu, kde jsou dodaci lhuty v radech 4-6 tydnu, o tom je zakaznik ale informovan pri objednavce.

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Moc děkuji za zpětnou vazbu, které si velmi vážím. Pracujeme na tom, abychom u nejprodávanějších kusů nábytku (jako jsou právě sestavy STRING) posílily naše zásoby a mohli tak dodací lhůty co nejvíce zkrátit. Přeji hezký den, Honza

Rychlé a bezpečné dodani

Moc děkuji za Váš nákup a také milou recenzi. Přeji krásný den, Honza

• Velmi rychlé dodání a zboží moc hezky zabaleno
    • Spoustu designove za super ceny
    • Velmi milý přístup

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Moc děkuji za velmi milou recenzi, udělala nám radost. Přeji krásný den, Honza

• Rychlé dodání
    • Nic
    • Kvalitní zboží

Kvalitní designové produkty. Značku Hay určitě mohu doporučit.

Moc děkuji za Vaši objednávku a také kladnou recenzi. Přeji krásný den, Honza

Rýchle dodanie, spokojnosť.

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Moc Vám děkuji za objednávku a kladnou zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Přeji hezký den, Honza

• krásné zboží
    • velmi rychlé doručení
    • skvělá komunikace

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Moc děkuji za milé hodnocení, udělalo nám velkou radost. Honza

Z mé strany se jedná o naprostou spokojenost (ostatně, jako vždy)! :)). Krásné zboží, které zcela přesně odpovídá popisu a bleskové doručení!

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Moc děkuji za Vaši recenzi a také, že se k nám opakovaně vracíte – to je pro nás ta nejlepší zpětná vazba :) Honza

• Rychle dodani

První nákup a velká spokojenost! Mohu doporučit!

Moc Vám děkuji za nákup a pozitivní zpětnou vazbu, potěšila nás :) Honza

• Úžasná vstricnost
    • Neznám nevyhodu

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Dobrý den, moc děkuji za objednávku a také milou komunikaci a kladnou zpětnou vazbu. Přeji krásný den, Honza

• Velmi rychlé doručení

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Moc děkuji za objednávku a pozitivní recenci. Přeji hezký den, Honza

Byl jsem překvapen ochotou a součinností při nákupu a účinnou pomocí. Je zřejmé, že přístup k prodeji je spojen se zájmem o zákazníka a také vztah k prodávaným výrobkům, které jsou spojeny se špičkovým designem evropského a světového významu. V.P.

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Moc Vám děkuji za objednávku a kladnou recenci zde, která nás velmi potěšila. Děkuji také za moc milou komunikaci – je radost pracovat s tak příjemnými zákazníky a jsme Vám vždy k dispozici. Honza

Komunikace s vedoucim/jednatelem internetove prodejny Designspot, panem Randou, byla velmi pratelska, svizna a efektivni. Vsem mym navrhum bylo bez dalsiho vyhoveno, prevzeti zbozi probehlo hladce a ocenila jsem take zakaznickou slevu na mnou vybrany vyrobek. Krome absolutni spokojensti se samotnym objednanym zbozim take velka spokojenost se zakaznickym servisem prodejny, takze mohu vsem jen doporucit. Nikola Grillova

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Dobrý den, chtěl bych Vám moc poděkovat za tak krásnou recenzi, velmi si toho vážím a potěšila mě i celý tým. Je radost mít tak milé a příjemné zákazníky. Jsme Vám vždy k dispozici. Honza

• Profesionální ale zároveň osobní a milý přístup k zákazníkům.
    • Pohotové řešení individuálních požadavků, výmyslů a potřeb zákazníka.

Reakce obchodu DESIGNSPOT

Dobrý den, moc Vám děkuji za objednávku a také velmi milou recenci, která nám udělala opravdu radost. Vážím si jí tím více, že jsme spolu řešili posun dodání. Jsem Vám vždy k dispozici a přeji krásný den, Honza