- Nekvalitní zpracování desek
- Nepasující komponenty
Objednané skříňky sice dorazily, ale při jejich sestavování jsme jen žasli! Zpracování desek hrozné, válečky pro dotažení čepů dodány snad hliníkové, většina z nich byla zkroucená a nedotahovala tím pádem desky k sobě, k úchytům pro otvírání skříňky byly dodány šrouby ve špatné délce, takže není možné úchyty připevnit, musíme koupit jiné.
Možná jsem zrovna narazila na špatný kousek, ale protože jsem objednala 3 stejné skříňky a všechny měly stejné vady, tak nevím... Já osobně už zde objednávat nebudu. -
Velice rychlé vyřízení objednávky.
- Dobrá cena
- Včasné dodání
Spokojenost
- Velmi výhodné ceny.
- Velký výběr zboží.
Doporucuji
- Rychlé vyřízení objednávky.
komunikace s obchodem super
- Nespolehlivý nákup, obchod nabízel údajně kvalitnější obelisky, než bývají obvykle, cena poměrně vyšší, ale byla jsem zklamaná nedostatky dodaného zboží.
Nakupovala jsem zde poprvé a také naposledy.
Vše proběhlo v pořádku. Úprava pro levnější dopravu mě potěšila.
mnou objednané zboží nebylo skladem, po emailové komunikaci jsme objednávku změnili na skladem dostupné zboží, které bylo doručeno za 2 pracovní dny.
spokojenost s komunikací a rychlostí doručení -
Vše bylo vyřízeno k moji spokojenosti. Obchod komunikoval a dodržel termín doručení.
Vše proběhlo bez problémů. Zboží jsem měl do týdne.
Objednávala jsem poprvé a jsem spokojena.
- Dodáno do termínu
- Rychlé doručení
- Dobrá komunikace
- Férové jednání.
- Žádná
Komoda dorazila rychle, bohužel přišla poškozena, reakce obchodu výtečná.
Zaslali mi kód české pošty na svoz zboží zdarma.
Do týdne jsem měla platbu zpět včetně poštovného. -
nespokojenost
Reakce obchodu deseo24.cz
Vážená paní Millerová,
děkujeme za Vaše hodnocení.
Jelikož jsme od Vás neobdrželi žádnou zprávu o problému se zbožím, neměli jsme možnost jakkoliv reagovat a problém vyřešit, např. výměnou či vrácením zboží.
Hezký den,
tým obchodu deseo24.cz -
- Rychlé doručení.
- Nekvalitní zboží, špatně předvrtané dírky.
Objednal jsem si postel 100 x 200 cm dorazila v kartonu 120 x 20 x 25 cm. Smontuj si sám. Za 4 hodiny hotovo. Jen mě praskli dvě prkýnka a když jsem si konečně na ppostel sedl prasklo třetí. Myslím že ráno budu spát na zemi.
- rychlé dodání
Zboží dorazilo, balík byl neporušen ale obě podkladové desky stolku ( ty největší - nejdelší) byly prasklé.