• Dobrá komunikace, výrobek v pořádku

Reakce obchodu DEMAshop

Děkujeme za Váš nákup a doporučení našeho e-shopu. Těší nás, že jste byla s nákupem spokojená.

• osobní doručení

Reakce obchodu DEMAshop

Děkujeme za Vaše doporučení a hodnocení našeho e-shopu. Budeme rádi, když opět navštívíte náš e-shop a znovu si u nás něco objednáte.

• XXX

Když jsem zjistil, že máte na Zboží.cz hodnocení pět procent, objednávku jsem zrušil a objednal jinde. Když mě přesto žádáte o ohodnocení, znamená ani nemáte přehled o stornech. Nelituji. Hodnocení pět procent asi nelžer.

Dobrý den pan Karel,
    Vaše rozhodnutí plně respektujeme, v tom je dnešní doba skvělá, že máte možnost volby, velkého výběru a možnosti objednat, jaké chcete zboží a od koho chcete. Máte pravdu v tom, že na jiném portálu jsme v době Vaší návštěvy měli nízké hodnocení, v té době tam bylo 19 hodnocení – je to 19 více či méně nespokojených zákazníků za 6 let fungování našeho e-shopu, i pro nás je to smutné. Nejraději bychom měli všechny nakupující spokojené na 100 %. A i o tomto přesně je dnešní doba, rozhodli jste se na základě názoru 19-ti lidí z množství tisíc nakupujících, tyto recenze mohou být nápomocné, ale také nemusí vypovídat absolutně o ničem. Jsme firma, která je na trhu již 24 let, vážíme si všech zákazníků, kteří si u nás objednají zboží a snažíme se vyřídit objednávky tak, aby byli naši zákazníci spokojeni a vraceli se k nám. Jsme prozákaznicky orientovaná firma, snažíme se řešit vzniklé nejasnosti a problémy tak, aby byl nakonec zákazník spokojen. Mrzí nás, pokud se nám to vždy nepodaří na 100 %, věřte však, že děláme vše pro to, aby byl každý náš zákazník spokojen. Abychom uvedli na pravou míru i Vaše tvrzení "Když mě přesto žádáte o ohodnocení, znamená ani nemáte přehled o stornech." - o hodnocení Vás nežádáme my, ale Heureka samotná, která automaticky po 10 dnech od objednání zasílá nakupujícímu e-mail se žádostí o hodnocení a to nezávisle na tom, zda je objednávka vyřízena, ještě se vyřizuje nebo byla zrušena - je to logické, hodnotit e-shop mají právo všichni, i ti, kteří svou objednávku z jakéhokoli důvodu zrušili.

S přáním pěkného dne, DEMAshop.cz

Rychlé dodání. Velmi ochotný dopravce. Díky

Reakce obchodu DEMAshop

Děkujeme za Váš nákup a doporučení našeho e-shopu. Vaše spokojenost nás těší.

• Rychla komunikace i dodani

Reakce obchodu DEMAshop

Děkujeme za Vaše doporučení a hodnocení našeho e-shopu. Věříme, že opět navštívíte náš e-shop a vyberete si z naší nabídky.

DEMAshop.cz

Bohužel zatím zboží nedorazilo. Zatim nikdo nenapsal, kdy můžeme zboží očekávat.

• Zboží mi nedorazily a to mě mrzi

• o.k.

Reakce obchodu DEMAshop

Děkujeme za Váš nákup a doporučení našeho e-shopu. Těší nás, že jste byl s nákupem spokojený.

Rychlost dodání,spolehlivost,dobrá komunikace

Reakce obchodu DEMAshop

Děkujeme za Váš nákup a hodnocení našeho e-shopu. Budeme rádi, když opět navštívíte náš e-shop a znovu si u nás něco objednáte.

DEMAshop.cz

Dobrá komunikace, rychlé dodání.

DEMAshop.cz

• Obchod nabízel tento neběžný produkt
    • Odeslali v pořádku včas

Reakce obchodu DEMAshop

Děkujeme za Váš nákup a hodnocení našeho e-shopu. Věříme, že opět navštívíte náš e-shop a vyberete si z naší nabídky.

DEMAshop.cz

Zbozi bylo poskozene a nezakladalo se podle me objednavky komunikace na bodu mrazu pry mam poslat zpet a postovne bude platit kdo??? Ja jsem chtel jen zbozi ktere potrebuji a ne problemy ktere mam

• vše o.k.

Reakce obchodu DEMAshop

Děkujeme za Váš nákup a doporučení našeho e-shopu. Vaše spokojenost nás těší.

• rychlé jednání

Reakce obchodu DEMAshop

Děkujeme za Váš nákup a doporučení našeho e-shopu.

DEMAshop.cz

• Zboží uvedené jako "skladem - ihned k odeslání" a po téměř 2 týdnech od objednání stále nedorazilo

Uvidíme, až zboží dorazí, ale zatím velká nespokojenost s délkou dodací lhůty. Zboží uvedené jako "skladem - ihned k odeslání" a po téměř 2 týdnech od objednání stále nedorazilo. Chápu, pokud má eshop delší dodací lhůty, tak by to měl ale férově napsat a podle toho bych se rozhodl, kde objednám. Případně to alespoň rovnou napsat a ne čekat, až se ozvu já.

• The delivery time was quick.
    • The quality of the product is very poor. The first time we used the cage in the car the dog burst through the flimsy aluminium side bars and escaped into the back of the car. This was very dangerous as we were on the motorway at the time. Also the sharp edges of the bars could have pierced the dogs side causing fatal injury. The overall strength of the constructed cage is very low and would probably not serve as adequate protection for the dog in a crash. I am not impressed with this product and would not recommend it. Better to pay more for a stronger cage of better quality.

Vše v pořádku

rychlost dodání

• Rychlé a seriózní jednání

DEMAshop.cz

• U meho zbozi dobra cena

Cesky eshop ale zbozi mi bylo zaslano ze slovenska tak ze pocitejte s delsi dopravou

Reakce obchodu DEMAshop

Děkujeme za Váš nákup a doporučení našeho e-shopu.