- Již 2 týden čekám na zbozi a nikdo nereaguje ani na email ani nezveda tel.
Zbozi, které bylo uvedeno skladem na skladě nejspíš nemají a s nikým není možné spojit se a zjistit, kdy bude zboží k dispozici.
Konkrétně nedoporučuji službu 123kuryr.sk. Logistika této dopravy, tak jak sleduji stav přepravy, je velice zdlouhavá.
- Rychlé dodání, výhodné ceny.
Reakce obchodu DEMAshop
Děkujeme za Váš nákup a hodnocení našeho e-shopu. Budeme rádi, když opět navštívíte náš e-shop a znovu si u nás něco objednáte.
DEMAshop.cz -
Na zboží čekám už týden a obchod nekomunikuje.
Po mnoha různých objednávkách - prozatím ten nejhorší!!
Přestože od zaplacení uběhlo více než 14 dni, nedorazilo ani zboží, ani žádné vysvětlení.
Čudné. -
Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.
- Rychlé dodání, žádný problém
Reakce obchodu DEMAshop
Děkujeme za Váš nákup a doporučení našeho e-shopu. Těší nás, že jste byl s nákupem spokojen.
DEMAshop.cz -
Kola došla včas a byla kvalitně zabalená. Nemohu si v nejmenším stěžovat. Čekám na další zboží a pevně doufám, že i v tomto případě budu maximálně spokojený.
Reakce obchodu DEMAshop
Děkujeme za Váš nákup a hodnocení našeho e-shopu. Věříme, že opět navštívíte náš e-shop a vyberete si z naší nabídky.
DEMAshop.cz -
Zboží zatím nedošlo ještě týden počkám potom objednávku zruším
bez problémů
- Rychlé jednání
- NIC
POHODA
Domeček jsem si objednal,ale bohužel nedorazil.Ani známka že přijde déle,asi je to normální.
- čekání na dodání cca 14 dnů, sami se neozvali, proč to vázne
Dodali, co měli, ale čekání od subdodavatele neodpovídá běžné době dodání
- A
Rychlé dodání
- Okamžitá odpověď při dotazu na upřesňující informace k zboží.
- Rychlost odeslání zásilky
- Rychlost vyřízení objednávky a dodání na zvolenou adresu
rychlost dodávky
- Stále čekám na dodani