Jedna velká katastrofa.

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, děkujeme za hodnocení, které je dle prověření Vaší objednávky neodpovídající. Objednala jste si zboží v určité barevné variantě a to Vám bylo hned druhý den expedováno, takže za náš obchod proběhlo vše v pořádku. Vaše objednávka byla zpracována dle toho, co jste si objednala. Děkujeme za pochopení.

DEKORHOME.CZ

Neznalost reklamačního řádu a obtěžování zákazníka neoprávněnými požadavky.

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a dovolujeme si nesouhlasit s Vaším tvrzením. Reklamaci jsme vyřešili k Vaší spokojenosti a následně po vrácení zboží byla provedena kontrola, díky které jsme zjistili, že návod i zboží bylo v naprostém pořádku a pravděpodobně byla provedena chybná montáž. Děkujeme za pochopení.

Mrzí mě to.

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Bohužel zboží, které jste zakoupil bylo výrobcem staženo z prodeje a informaci jsme obdrželi se zpožděním. Děkujeme za pochopení.

DEKORHOME.CZ

• stříška po dešti pouští oranžovou barvu, stříška zřejmě nenaimpregnována, propouští vodu při dešti a po dešti

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, mrzí nás, že Vám byl dodán vadný produkt. Zboží můžete reklamovat. Reklamační formulář naleznete na našich internetových stránkách. Děkujeme za pochopení.

DEKORHOME.CZ

Zboží jsem si objednala již dávno a dodnes mi nebylo doručeno. Nechápu tedy, co mám hodnotit, když jsem nic neobdržela. Ani jsem od vás nedostala žádnou zprávu, jestli regál vůbec dojde nebo čekám zbytečně! Takže už jsem smířená s tím, že nic od vás nedorazí! Proto nedoporučuji váš obchod!

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, ověřili jsme Vaší objednávku. Informovali jsme Vás o termínu dodání emailem dne 29.5., že zboží bude naskladněno výrobcem po tomto datu: 22.7.2024. Vámi vytvořená objednávka byla na položku, která nebyla skladem. Zboží bylo již expedováno. Děkujeme za pochopení.

DEKORHOME.CZ

Obchod bohužel uvádí lhůtu dodání do 7 dní a objednávka z 10.6. není ani 21.6. na cestě (i kdyby to bylo do 7 pracovních dnů tak se to dodání nepovedlo). Nedoporučuji i když to není můj první nákup v tomto obchodě.

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, prověřili jsme Vaši objednávku a již je připravena k expedici. Objednávka by měla dorazit v nejbližší době. Velice se omlouváme se za zpoždění, které způsobil dodavatel pozdní dodávkou zboží. Děkujeme za pochopení a i přes tuto nemilou situaci budeme rádi, pokud náš obchod znovu navštívíte.

• Dejte si pozor na jednitluvé díly!! Nám nedošly všechny. Nebylo možno složit
    • Chyběly podsedáky

Objednávka rychle doručena. Po vybalení chybí díly, nebylo možni složit. Telefon nezvedají, odkážou Vás na email. Stále nevyřešeno.

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, velice nás mrzí, že Vám byl dodán vadný produkt. Reklamace je již vyřízena k Vaší spokojenosti a nové díly Vám byli poslány do 4 dnů od přijetí Vaší reklamace. Děkujeme za pochopení.

DEKORHOME.CZ

Zbozi jsem objednala,zaplatila a uz 16 dní čekám. Obchod nereaguje.

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, je nám líto, že jste s nákupem nespokojena. U vaší objednávky bylo uvedeno, že zboží bude zasláno do 14 pracovních dní. Bohužel se nám zpozdila dodávka zboží od výrobce. Ta by již každým dnem měla dorazit a poté budeme zboží hned expedovat. O expedici budete informována emailem a SMS zprávou. Děkujeme za pochopení.

DEKORHOME.CZ

• Doba dodání na stránkách prodejce je uvedena 7 dní. Z obchodu nepřišel žádný email o změně statusu,natož informace ohledně expedice nebo předání dopravci. Kdybych věděla,že nebude dodržen termín dodání a že strany prodejce nulová komunikace ohledně zpoždění dodání,objednala bych zboží rozhodně u konkurence.

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, je nám líto, že jste s vyřízením objednávky nespokojena. Podle našich záznamů byla vaše objednávka již expedována a měla by dorazit v nejbližší době. O expedici jste byla informována emailem a SMS zprávou.

DEKORHOME.CZ

Dlouhá doba dodání, místo 7 deklarovanych dnů zboží po 11 dnech nedorazilo. Špatná komunikace. Propadák.

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, prověřili jsme Vaši objednávku a omlouváme se za související komplikace. Bohužel u Vámi objednaného produktu došlo ke zpoždění dodávky zboží od výrobce. Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. budeme se snažit podobným situacím v budoucnu předejít.

DEKORHOME.CZ

Zboží mi dorazilo nekompletní !!Jen boční strany stolku a nebyly tam vrchní desky z dýhy .Teď problém s dopravou o předání nové zásilky. Doprava rychlá pozdě informuje ,takže první pokus se nezdařil předat zásilku ,takže čekám na druhý pokus předání zásilky. Jsem bohužel zklamaná zboží mám jako dárek :(

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, velice nás mrzí, že Vám byl dodán nekompletní produkt. Dle našich záznamů byla Vaše reklamace vyřízena obratem- dodáním nového kusu a nové zboží bylo odesláno hned druhý den. Dopravce je smluvní a časové intervaly rozvozů si dopravci/ řidiči plánují sami. Toto bohužel není v naší kompetenci.
    Děkujeme za pochopení.

DEKORHOME.CZ

• v objednávce stálo dodání do 7 dnů, dnes je 20., objednávala jsem 8., navíc je podle mne velmi neprofesionální uvedení vyšší slevy v současné době, než jak jsem objednala

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, podle našich záznamů byla vaše objednávka již expedována a měla by dorazit v nejbližší době. Výše slevy je vždy stanovena marketingovým oddělením a její výše se mění každý den. Děkujeme za pochopení.

DEKORHOME.CZ

• Nevím kde se zboží nachází, zatím nedorazilo

• Rychlé dodání
    • Velice nekvalitní zboží
    • Nekomunikují

Obchod nekomunikuje, zboží je nekvalitní, mám doma skríň za 21 tisíc, která nelze sestavit, protože díly nedrží pohromadě a komponenty se při sestavování lámou.

Reakce obchodu DEKORHOME

Ověřili jsme Vaší reklamaci, nemáme od Vás zpětnou vazbu. V posledním emailu jsme Vám zasílali informaci aby jste nám skrz reklamační forumulář poslala fotky reklamované skříně. Tyto fotky nám pomohou k zajištění správných náhradních dílů u výrobce. Vaší reklamaci pak můžeme řádně vyřešit k Vaší spokojenosti.

DEKORHOME.CZ

• Objednávku nepřišla a PPL ji nama tak kde je no je objednávka

Reakce obchodu DEKORHOME

Ověřili jsme, Vaše zásilka byla na depu dopravce, v tuto chvíli již doručena.
    V případě dalších dotazů jsme Vám rádi k dispozici.

• Nic
    • Neprijemni zamestnanci
    • Neresi problem

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu a omlouváme se za chybu v komunikaci způsobenou lidským faktorem. Prověříme proces Vaší objednávky, abychom předešli podobným situacím v budoucnu.

DEKORHOME.CZ

Mám zkušenost pouze s 1 nákupem a ten bude i poslední..Skříňka je čínský šmejd, nedoporučuji! Díly nedostatečně zabalené, takže oťuky a výštipky, po sestavení je funkční pouze spodní část s policí, horní šuplík katastrofa, vypadává z pojezdů a dovírání je zkouška trpělivosti.
    Velké zklamání.....

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, mrzí nás, že jste měla nepříjemnou zkušenost s doručením naší zásilky. Je pro nás důležité dodávat zboží v perfektním stavu a omlouváme se za nedostatky v tomto případě. Prověříme proces balení a doručení, abychom předešli podobným situacím v budoucnu.
    Pokud zboží vykazovalo známky poškození, měla jste před jeho sestavením kontaktovat naše reklamační oddělení, které by Vám mohli vzniklou situaci vyřešit a výrobek případně vyměnit.

DEKORHOME.CZ

klikla jsem2 krat a 5krat posilali uhradu za dovezeni ale ze tycka byla delsi me ani nenapsali

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, ověřili jsme obě Vaše objednávky o kterých zde píšete. Objednávky vznikly v rozmezí 14 dní- nikoli hned po sobě. První objednávku jste nepřevzala a email Vám byl poslán pouze jeden. Druhá objednávka již byla dodána na Vaši adresu a doposud u Vaší objednávky neevidujeme žádnou podanou reklamaci. Můžete kontaktovat naše zákaznické oddělení, které Vám pomůže situaci vyřešit. Děkujeme za pochopení

DEKORHOME.CZ

Špatné díly, zboží neodpovídalo obrázku jejich obchodu,zbytečně vyhozené peníze

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, mrzí nás, pokud nejste s výrobky spokojena. Kontaktujte naší zákaznickou linku, kde Vám rádi pomůžeme situaci vyřešit. Aktuálně u Vaší objednávky neevidujeme žádnou podanou reklamaci.

DEKORHOME.CZ

• Čekal jsem na objednávku déle než se očekávalo

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu k objednávce, bereme na vědomí. Vaši objednávku jsme ověřili a o změně termínu dostupnosti jste byl informován, jakmile jsme informaci obdrželi od výrobce. Děkujeme za pochopení.