Reklama

Vše OK

• Komunikace
    • Dlouhé čekání na vráceni peněz (několik urgencí) a stále čekám.

Manželka spokojená, víc nepotřebuju.

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, děkujeme za hodnocení, které nás velmi potěšilo.

DEKORHOME.CZ

S obchodem je velmi dobrá domluva.

Bohužel horší je to s objednanou postelí.
    Nekvalitní matrace, které na sobě nijak nedrží a jezdí sem a tam. Totéž přistýlka, která na tom je. Nedoporucuji tento výrobek. Obchod je fajn, nicméně tato postel je za mě špatný výrobek. Za nás velké zklamání.

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že nejste spokojeni s objednanou postelí. K tomuto konkrétnímu modelu dosud neevidujeme žádné reklamace. Pokud máte pocit, že výrobek nesplňuje to, co by měl, neváhejte nás kontaktovat – rádi s Vámi situaci prověříme.

• Rychlost dodání, doprava

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Moc rádi Vás na našem eshopu opět přivítáme.

Perfektní komunikace

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu, jsme rádi, že jste s naším eshopem spokojen.

• komunikacer a dodání OK

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste s nákupem spokojena.

DEKORHOME.CZ

• Ovjednané zboží mi bylo doručeno za dva dny.

Obchod je rychlý, pečlivý a odpovědný. Prostě váží si klientů-

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, Vaše spokojenost je pro nás nejlepší odměnou. Děkujeme za milou pochvalu!

DEKORHOME.CZ

• Se zákazníkem komunikuje a poskytuje veškeré otřebné informace

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a za důvěru. Moc rádi Vás na našem eshopu opět přivítáme.

• Obchod byl rychlý
    • Nábytek kvalitní a pevný dobrý navod
    • Datum doručení zapsaný u objednavky nebyl dodržen, tata zbytečně 3 dny sedel doma, aby mi to mohl vybrat...

Nábytek byl velmi pěkný, velmi mile jsem byla prekvapena kvalitou, a pevností policové skříňky, vybavovali jsme letos celý byt po stěhování a toto je snad nejkvalitnejsi navytek co prisel. Je i těžší nez jiny nabytek...

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste spokojená s kvalitou a pevností nábytku – velmi si toho vážíme. Zároveň se omlouváme za komplikace s doručením. Dopravci jsme zboží předali v termínu, který Vám byl sdělen emailem. Nemůžeme již ovlivnit externí dopravu. děkujeme za pochopení.

• Vzhled obchodu
    • Komunikace
    • Doba doručení neodpovídá reálu.
    • Termín doručení, mě mistifokoval a způsobil problémy se zařízením bytu na určité datum

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, mrzí nás, pokud došlo k nedorozumění ohledně termínu dodání. Dle našich záznamů Vám byl e-mailem potvrzen termín dodání do 7 pracovních dní, který byl také dodržen. Děkujeme za pochopení.

DEKORHOME.CZ

• Nakupoval jsem po prvé a všechno bylo v pořádku.

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojen. Rádi Vás na našem eshopu opět přivítáme.

• Serioznost a rychlost dodání
    • Nic

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, Váš názor je pro nás velmi důležitý, děkujeme za kladné hodnocení.

DEKORHOME.CZ

Objednávku jsem měla poprvé.

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, děkujeme za vaši recenzi. Rádi Vás na našem eshopu opět přivítáme.

Objednáno bylo jednoduché

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Vaše spokojenost je pro nás důležitá.

DEKORHOME.CZ

Přístup špatný, nikde nebylo psáno, že obsah nebude kompletní, chybí dvířka, vyhozené peníze.

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu k produktu. Pokud Vám v zásilce opravdu něco chybělo, je samozřejmě možné podat reklamaci a situaci prověříme. Děkujeme za pochopení.

• Rychlost
    • Nevím

S výrobkem i obchodem jsem spokojená. Pojízdný stojánek splnil mé požadavky i představy, a taktéž obchod. Doporučuji.

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojená jak s pojízdným stojánkem, tak s naším obchodem. Vaše doporučení si velmi vážíme a budeme se těšit na případný další nákup.

DEKORHOME.CZ

Poměrně rychlé dodání, kvalitní komunikace s obchodem.

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, Vaše spokojenost je pro nás nejlepší odměnou. Děkujeme za milou pochvalu.

DEKORHOME.CZ

• Skvělá komunikace a krásný produkt

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení, které nás velmi potěšilo.

DEKORHOME.CZ

Rychlá reakce na objednávku, srozumitelné a věcné informování o stavu dodávky a celková spokojenost s dodaným zbožím.

Reakce obchodu DEKORHOME

Dobrý den, moc děkujeme za Vaše milé hodnocení! Těší nás, že jste byl spokojen s rychlostí vyřízení objednávky, komunikací i samotným zbožím. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.