- Bílý máček není bílý, ale žlutobílý až zašedlý, navíc slepený v hromádky (prý jsem si měla objednat jinou variantu),další dekorace hodně rozdrcená a reklamace neuznaná.pr
- Zboží neodpovídá fotografii.
- Podmiňují nákup cenou objednávky
Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.
na základě našich obchodních podmínek objednávky zasíláme až od 100,- Kč. V případě osobního odběru není výše objednávky nijak pomíněna.
Přejeme hezký den. -
- Kvalitní zboží.
Ač bylo avizováno, že objednané zboží lze vyzvednout osobně na prodejně po 13 hodině ( až 4 dny ode dne objednávky) , zboží ani okolo 14 hodině nebylo vychystané a dokonce ne vše bylo skladem, ač při objednání na webu bylo. Prodavačky zmatené a neochotné. A to bohužel nebylo poprvé, co jsem se setkala s neochotou personálu. Asi zvolím jiný shop.
Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.
Dobrý den, objednala jste si zboží, které nebylo momentálně skladem na jedné z našich prodejen. Zboží jsme měli skladem na našem e-shopu, pokud jste potřebovala zboží ihned, mohli jsme jej expresně vyexpedovat s doručením do druhého dne přímo k Vám domů na adresu.
Pokud budete cokoli potřebovat, můžete nás kontaktovat přímo na tel. 736 657 030 a rádi Vám poradíme a uděláme vše k Vaší spokojenosti.
DEKORDORT s.r.o. -
- Bylo poškozeno. Přitom obal byl v pořádku. Jednání paní na telefonu nedůstojné
Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.
Dobrý den, zboží se snažíme vždy pečlivě zabalit. Problém mohl vzniknout ze strany dopravce nevhodným zacházením
při dopravě. V takovém případě stačí zaslat fotky produktu a my s Vámi reklamaci vyřídíme.
V případě více dotazů nás neváhejte kontaktovat.
DEKORDORT s.r.o. -
- Zboží bylo řádně zabalené.
- E-shop nepřehledný, ale budiž.
- Objednala jsem si cukrovinky za plnou cenu a doma jsem zjistila, že příští měsíc prochází záruka, už nikdy víc!!
Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.
Dobrý den, pokud Vám zboží nevyhovuje, máte samozřejmě možnost zboží do 14 dnů od doručení vrátit.
DEKORDORT s.r.o. -
14.3. V devet vecer jsem poslala objednavku. Dneska 21.3. Osm vecer a nemam zbozi. Objednavku obchod prijal, o tom mi napsal mail a tim to skoncilo.
Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.
Zákaznici byla objednávka okamžitě připravena, objednáné produkty byly totiž skladem přímo v prodejně v Ostravě, o čemž jsme zaslali i potvrzení.
Jakmile nás paní telefonicky kontaktovala, tak jsme ji ujistili o připravenosti objednávky a paní si objednávku do hodiny vyzvedla.
DEKORDORT s.r.o. -
- Obchod nezaslal zásilku na správné výdejní místo.
- Vzniklý problém nebyli schopni řešit
Již bych si na této stránce nic neobjednala
Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.
výdejní místo Zásilkovny pro výdej balíku jsme určitě nezměnili my, k tomu nemáme žádný důvod, ale mohla jej změnit Zásilkovna z kapacitních důvodů, o čemž Vás jistě informovala mailem nebo formou SMS .
DEKORDORT s.r.o. -
- Zboží přišlo v neoriginálním balení. Při objednání, bylo na obrázcích zobrazeno originální balení. Zboží dorazilo v plastových pytlících a krabičkách, takže vlastně ani nevíte co jste dostali za produkt.
Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.
není možné Vám zaslat zboží v originálním balení, když jste si objednala čokoládu Callebaut 250 gramů, výrobce má totiž zboží baleno po 2,5 kilových a 10 kilových pytlech. V tomto případě je foto pouze ilustrační, aby zákazník věděl o jakou značku a typ čokolády se jedná.
Děkujeme za hodnocení a přejeme Vám hezký den.
menší množství se neposílá
Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.
objednali jste si zboží za 39,- Kč, minimální hranice pro odeslání objednávky je 100,- Kč.
Zboží si můžete zboží vyzvednout osobně bez limitu na kterékoli z našich prodejen a nebo si doobjednat do požadované výše a my objednávku ještě tentýž den odešleme.
Nedostatečný popis produktů.
Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.
u každého produktu na našich webových stránkách naleznete informace k danému produktu.
Popisek se nachází níže pod fotografií produktu.
DEKORDORT s.r.o. -
- měli v nabídce vše, co jsem potřebovala, čokolády v peckách voňavé, lesklé, potud spokojenost
- obchod komunikuje jen automatickými maily
- nikdo z pracovníků eshopu nereagoval na mailový dotaz
- při odeslání objednávky eshop svévolně změnil pobočku Balíkovny pro vyzvednutí zásilky - rozdíl cca 15 km -aniž by mne o změně jakkoliv informoval
- karamelový krém Toffee dor Caramel je umělá plastická hmota bez jakékoliv stopy chuti po karamelu
Ze strany eshopu se nikdo nebtěžoval odpovědět na mail s dotazem, jak je možné, že mne neinformovali o z jejich strany svévolné změně doručovací pobočky Balíkovny.
Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.
při vytvoření objednávky obdržíte automaticky mail s potvrzením o vytvoření objednávky, zárověň i při odeslání objednávky.
Pobočku pro výdej balíku jsme určitě nezměnili my, k tomu nemáme žádný důvod, ale mohla jej změnit Česká pošta z kapacitních důvodů, o čemž Vás jistě informovala mailem.
S jakýmkoli dotazem jsme schopni ochotně pomoci ať už mailem či telefonicky.
- Nákup omezen minimálním množstvím
Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.
objednali jste si vykrajovátko za 19,- Kč, minimální hranice pro odeslání objednávky je 100,- Kč.
Můžete si zboží vyzvednout osobně na kterékoli z našich prodejen a nebo si doobjednat a my objednávku tentýž den odešleme.
- Neodpovídající obrázky
Objednala jsem si formu na čokoládu ve tvaru šachů. Bohužel forma je tenká, jedná se o plast, který se dá rozstříhnout nůžkami. Myslela jsem si, že se bude jednat o tvrdý plast. Taková firma by měla stát 20 korun, nikoliv 199.
Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.
produkt máme na stránkách podrobně popsán, jedná se o plast dostatečne silný. Silnější by ani nemohl být z důvodu ztížené manipulace při vyjmutí šachů z formy.
Pokud Vám ale z nějakého důvodu objednaný produkt nevyhovuje, máte samozřejmě možnost zboží do 14 dnů od doručení vrátit.
DEKORDORT s.r.o. -
Třetina dekorací (čokoládové mrkvičky) byla rozlámaná.
Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.
každý balík pečlivě balíme a používáme dostatečné množství výplně, křehké zboží balíme navíc zvlášť do
bublinkové fólie, tak abychom zamezili případnému poškození.
Pokud Vám balík přišel poškozen, neměla jste jej přebírat a my bychom Vám poslali obratem balík nový.
Pokud jste ale balík převzala, tak je třeba uplatnit reklamaci přímo u dopravce.
DEKORDORT s.ro. -
Objednala jsem po telefonické domluvě, bohužel mi přišel výrobek, který je pro mě nepoužitelný.
Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.
zaslali jsme Vám přesně ty samé produkty, které jste měla v objednávce.
Určitě je ale vhodnější nás kontaktovat, abychom mohli Váš požadavek vyřešit než psát neodůvodnělou recenzi,
aniž byste nás kontaktovala.
Pokud Vám ale z nějakého důvodu produkty nevyhovují, máte samozřejmě možnost zboží do 14 dnů od doručení vrátit.
- balik nedostatocne zabaleni
Predavajuci zije v domneni, ze ak zabali zrkadlovu polevu 0,5 kg do bublinkovej folie a necha zvysok balika bez vyplne tak, ze je tovar najlepsie zabaleni ako len moze byt a to zaroven bez uvedenia informacie na baliku "krehke". A ked nasledne dojde pocas prepravy k poskodeniu tovaru odmietaju to riesit a odvolavaju sa na to, ze maju v obchodnych podmienkach uvedene, ze kupujuci prebera na seba zodpovednost pri kupe tovaru. Pritom pri danom tovare nemaju uvedene, ze sa jedna o tovar krehky tak ako to maju uvedene pri niektorych inych tovaroch. Objednavam z viacerych cukrarskych e-shopov a vzdy, ked je nieco podla vyrobcu krehke tak nielenze da vypln v celom baliku ale zaroven uvedie na balik krehke. Objednavala som z Dekordortu po prvy krat ale zaroven aj posledny krat.
Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.
bublinkové fólie, tak abychom zamezili případnému poškození.
V případě, že poškozený balík převezmete je třeba uplatnit reklamaci přímo u dopravce.
DEKORDORT s.ro. -
Objednávka měla být doručena dpd a privezla jí Česká pošta. Vše sypké v objednávce bylo rozsypano po celé krabici takže od toho bylo vše a sáčky se sýpkymi věcmi poloviční...
Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.
vzhledem k vysoké váze Vaší objednávky jsme byli nuceni odeslat balík prostřednictvím České pošty.
DEKORDORT s.ro. -
Dobrý den. Do dnešního dne objednávka nedorazila.
Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.
Zákaznici objednávka v pořádku dorazila, jednalo se o problém na straně Zásilkovny. Jakmile nás paní kontaktovala, tak jsme ihned balík zaurgovali a Zásilkovna balík ještě tentýž den paní předala.
DEKORDORT s.r.o. -
Pracovnice jsou neochotne, zbozi nesouhlasi ne eshopu a na obchode.
Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.
mrzí nás Váš názor, vždy se snažíme zákazníkovi poradit a být mu ve všem nápomocní.
DEKORDORT s.r.o.