• Objednávka přišla jiné pani takže jsme si musely zásilky vyměnit a znovu zaplatit poštovné

• Poslali mi úplne iné produkty ako som objednala, na e-mail nereagujú aj keď som im poslala tri, taktiež na messenger.

Nikdy viac si od nich nič neobjednam a tento obchod NEODPORÚČAM!!!

Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.

zaslali jsme Vám ten daný produkt, který jste měla v objednávce.
    Pokud Vám ale z nějakého důvodu nevyhovoval, máte samozřejmě možnost zboží do 14 dnů od doručení vrátit.
    DEKORDORT s.r.o.

Dva produkty dorazily v nepouzitelnem stavu. Čokoládová poleva byla slitá v jeden kus( původní měla mít tvar čoček) a ozdobné mrkve na dort rozlamane a slepene, totálně nepoužitelné na zdobení dortu. Na dotaz případné reklamace mi bylo arogantně řečeno že si nemám objednávat čokoládové polevy a ozdoby v létě.

Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.

Dobrý den, u Vámi objednaných čokoládových dekorací máme uvedenou informaci, že objednání produktu ve vysokých letních teplotách je pouze na vlastní odpovědnost.

Přejeme hezký den.

Nic jsem si neobjednala

Bez předchozího upozornění mi byla pokrácená objednávka.

Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.

Dobrý den, v případě, že nemáme nějakou položku skladem ihned telefonicky kontaktujeme zákazníka. Pokud není možné se zákazníkem se spojit telefonicky, informujeme vždy zákazníka prostřednictvím mailu.

• dobrá komunikace
    • zboží nebylo zabaleno v originálních obalech

Nedoporučuji obchod.
    Z mého pohledu zboží nebylo kvalitní - složení neodpovídalo popisu zboží v e-shopu a navíc nebylo zabaleno v originálních obalech, ale v mikrotenových sáčcích a plastových krabičkách, přičemž v e-shopu bylo zboží zobrazeno v originálním (zataveném) obalu.

Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.

není možné Vám zaslat zboží v originálním balení, když jste si objednala čokoládu belcolade o velikostech 1 kilo a 250 gramů, výrobce má totiž zboží baleno po 5 a 15 kilových pytlech. V tomto případě je foto pouze ilustrativní, aby zákazník věděl o jakou značku a typ čokolády se jedná.

• Dorazilo rozbite

Nektere zdobeni dorazilo polamane, rozbite.. Volala jsem a bylo mi receno ze je to chyba prepravce. Balik vsak poskozeny nebyl.... znovu uz neobjednam.

Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.

Dobrý den, mrzí nás, že k Vám balíček dorazil rozbitý. Bohužel nemůžeme nést odpovědnost za přepravce. Každou položku v balících pečlivě balíme, tak aby nedošlo k poškození. I přesto, že byla krabice nepoškozená, mohlo dojít k poškození obsahu nepřiměřeným zacházením balíku ze strany přepravce.
    DEKORDORT s.r.o.

• Obchod není spolehlivý, čokoládová kvítečka a čokoládová srdíčka mi byla doručena ve vybledlých barvách (ne tedy v barvách nabízených obchodem na jejich e-shopu, působí to na mne dojmem staré čokolády ) a v případě srdíček dokonce s prošlou expoziční dobou v délce více jak čtyři měsíce.

Reakce obchodu DEKORDORT s.r.o.

zboží zasíláme našim zákazníkům vždy čestrvé a mrzí nás, že Vám připadala barva světlejší než je na obrázku.