- rychlost
- nabídka
- vonný kužel má silnou vůni
Poprvé jsem si od nich koupila startér sadu efektem tekoucího dýmu. Vše proběhlo v pořádku.
- Výběr zboží
- Rychlost doručení
Kupovala jsem si parfém od Shirley May. Krásná vůně, ale nevydrží tak dlouho jak bych jsi přála. U Dekordomu už objednávám od roku 2022 a vždy jsem byla spokojená. Děkuji.
- kvalita produktů
- rychle doručení
- komunikace
Poprvé nakupuji na Dekordomu. Mladý pán mi volal, že realizace mé objednávky byl opožděn a že se omlouvá. Normálně e-shop pošle email a tím to končí, ale od Dekordomu jsem obdržel e-mail, hovor a do konce i menší dárek. No jenom jestli by se každý e-shop staral o své zákazníky jako tenhle. Další stojany k Vánocům jedině koupím tady.
- žádné zkušenosti nemám, to byla náhodná koupě, ale vše proběhlo v pořádku, dokonce i termín dodání byla dodržen. Takže spokojenost
Vše ok nemám žádné výhrady doporučuji obchod i zboží.
vše super
- Nabídka, cena
Doporučuji
široká nabídka a dobré ceny.
- Kvalita za cenu
- Zásilkovna měla plný výdejní místo
Jsem spokojený s objednávkou až na to, že mi Zásilkovna změnila výdejní místo, ale to je asi nejmenší problém
- kvalita
- rychlost dodání
- žádné
Kupuji již u Vás po několikátý a vždy jsem spokojená. Budu se opět těšit. -
- Zboží ze 7.9. stále nikde. 9.9. (pondělí) mi přišel e-mail, že jedna nebo více věcí není na skladě, které to jsou ale nesdělili, a že se tím pádem "může mírně opozdit doba dodání" (při objednávání bylo na skladě vše..ale ok). Nicméně týden pryč a balík nebo informace o něm nikde. Tak snad se ho ještě dočkám.
Objednala jsem si vonné tyčinky. Vše dorazilo v pořádku. Navíc s dárkem - vzorky tyčinek. Děkuji
- výběr zboží
- provedení zboží - objednán lapač snů
- rychlost doručení
- Poškození
- Nevím
Na dnešní dobu dodací lhůta jeden děs.
Vstřícné jednání, rychlé dodání
- všechno v pořádku
- Vše na jednom místě výborné ceny
Maximální spokojenost.
Spokojenost