- Bezproblémový a rychlý nákup
- Objednané zboží jsem obdržela velmi brzo a ke své spokojenosti. Původně jsem si přála jiné zboží, protože už jsem ho dostala darem a byla jse velmi spokojená. Zklamání se dostavilo, když mě bylo sděleno, že tato mýdla z Itálie už nikdy nebudou. Ale jsem spokojená i nyní.
- Doprava
Nedělám to ráda, ale nedoporučuji. Zaplatila jsem si dopravu PPL na adresu (jelikož PPL PaRcelshop nelze zvolit, ačkoliv mají v nabídce). Zásilku mi doručila Zásilkovna, kterou bych si ani na adresu nikdy nezvolila, protože je to adresa do práce a kurýři Zásilkovny se většinou neobtěžují přijít nebo jezdí až po pracovní době. Takže to dopadlo tak, že mi zásilku uložili na výdejní místo. Kdybych si zásilku chtěla uložit na jakékoliv výdejní místo Zásilkovny, sama bych si tuto možnost zvolila v objednávce. Bylo by dobré respektovat zákazníkem zvolenou dopravu.
V pořádku
super síta na bylinky
před tím žádné
Zboží v pořádku a včas doručeno.
vše ok
- Kvalitní výrobky
- včasné doručení
- dopravné
rychlost dodání zboží
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Spňuje očekávání.
z výdejny dorazila zpráva, že je zboží možno vyzvednout, ale druhý den ve výdejně nebylo
Reakce obchodu Dedrashop.eu
Objednávka:
ID: 126079
Vystaveni: 21.11.2022 07:21
Variabilní symbol: 126079
Forma úhrady:
Převodní příkaz - Bonus sleva 1 % z ceny zboží bez DPH | Platba předem na účet. Obdržíte od nás podklady pro platbu. Bonus sleva 1% z ceny bez DPH. Zboží bude expedováno po úplném uhrazení fakturované částky.
Objednávka nebyla klientem uhrazena, nebylo možné je vydat. Zboží je skladem. -
- objednání nebylo doposud uskutečněno
Reakce obchodu Dedrashop.eu
Negativnímu hodnocení nerozumíme. Objednávka potvrzena 10.10.2022, zaplacena 12.10.2022, odeslána 14.10.2022 - vše ve smyslu obchodních podmínek, které zákazník odsouhlasil.
- Rychlost dodání
- Kvalitní výrobky
- Nenašel jsem jiný čistič pračky na 100°C
Bezvadný nákup z domova.
- Přecenění výrobků po nákupu
- Nedostatečná komunikace
- Delší dodací lhůta
Po odeslání a zaplacení objednávky přišel potvrzovací e-mail, který byl ještě v pořádku, v dalších dnech následovaly e-maily o změně stavu objednávky, kde již ovšem došlo k přecenění položek! Jedna položka zmizela, jedna byla zlevněna a dvě zdraženy. Na kartu byl vrácen přeplatek, který byl ale o 20 Kč nižší než cena položky, která byla odebrána... To vše bez mého souhlasu. Na můj email, upozorňující na nevhodnost a protiprávnost takového jednání jsem dostal odpověď, kde si obchod za svým jednáním stojí, s odkazem na aktuální ceny. Vzhledem k zanedbatelné škodě (20Kč) nemám chuť věc dále řešit, ale rozhodně nemohu nákup na tomto e-shopu doporučit.
Rychlost
Velká spokojenost.Rychlé dodání a obchod doporučuji.