- Rychlé vyřízení,všechno přišlo v pořádku
Vše OK
- Skvělé.
- Zboží bylo řádně zabaleno, obaly ani krabice nebyly poškozené.
žádná
- rychlost, spolehlivost
Výhoda 100 %
Vše O.K.
- Rychlé jednání
Rychlost, spolehlivost
- kvalitní zboží, doručeno brzo a v pořádku
- Dobré napínací potahy. Pěkný výběr zboží pro útulný domov.
- je tam hodně věcí na jednom místě
- kvalitní věci
Vždy jsem s vyřízením objednávky spokojená. Spolehlivost a bezchybné doručení.
- Objednávka v katalogu slibuje dárky jako svícen nebo vestu atd. Objednávala jsem třikrát a to za více než 1500,- a nic z toho jsem nedostala...
Dobrý den, paní Věro,
děkujeme za Vaše doporučující hodnocení, kterého si velice vážíme. Pro zaslání dárku je v objednávce potřeba uvést správný kód, abychom věděli, o jaký dárek máte zájem, protože u nás probíhá více akcí najednou. V objednávkách jste ve většině případech uplatnila slevu 150 Kč a bohužel výhody není možné kombinovat a není tedy možné získat slevu a k tomu ještě dárek zdarma. Na slevové poukázce máme uvedeno: "Důležité! Slevový kupon nelze kombinovat s jinými nabídkami společnosti decoDoma, na tuto akci nelze získat dárek za objednávku." Z toho důvodu Vám tedy do objednávky nebyl vložen dárek zdarma. Děkujeme za pochopení.
Přejeme Vám klidné a pohodové Vánoce.
Blažena Kánská -
Jak už jsem psal v předchozím hodnocení, neustále vyžadují nějaká hodnocení. Dejte mi už prosím pokoj! Nic po mně nechtějte, neposílejte mi reklamní e-maily!
Reakce obchodu decoDoma
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Rozumíme a respektujeme Váš požadavek. Na základě Vašeho přání jsme zrušili odesílání našich nabídek a reklamních e-mailů. Pokud budete v budoucnu potřebovat další informace, neváhejte nás kontaktovat.
Přejeme Vám krásné a pohodové Vánoce.
Blažena Kánská -
Zboží jsem si mohla prohlédnout v kamenné prodejně a pak objednat vybranou barvu.
rychlost a ochota
- Jako vždy perfektní
S vaším obchodem jsem velmi spokojena.
- Rychlost dodání
- Objednávala jsem s dodáním dárku dřevěných domečků a po uplatnění dříve zaslané slevy na příští nákup jsem po zadání slevy o dárek přišla. Mrzí mě to.
Reakce obchodu decoDoma
děkujeme za Vaše hodnocení a Váš názor. Jsme rádi, že jste byla spokojena s rychlostí dodání objednávky. Mrzí nás Vaše zklamání s nedodání dárku. V našich podmínkách je, že můžete využít pouze jednu výhodu, tedy buď dárek nebo slevu, nelze to kombinovat. Děkujeme za pochopení.
Přejeme Vám krásné Vánoční svátky.
- Rychlé jednání i dovoz