• Originální pánský sortiment za dostupnou cenu
    • Velikosti jsou spíše SLIM ,rozdíl nabundě velikosti XL a XXL je pouze 1cm !!! I když jsem vybírala podle velikostní tabulky,výrobek byl úzký v ramenou a měl příliš úzké a krátké. rukávy .Na evropskou 56 nesedí.

Obchod má opravdu krásné a neotřelé oblečení i obuv ,cenově dostupnou .Dle bundy,kterou jsem měla možnost zhodnotit ,je i kvalita ušití a sesazení dílů i volba materiálu výborná .Tleskám .Vrácení zboží je trochu komplikovanější ,všechny české Z boxy nejsou v seznamu ,který je v aplikaci v mobilu .Zvolila jsem tedy vrácení poštou -za 280 kč je třeba vystát nejen frontu na poště a nenechat se rozhodit další frontou ,kterou během 20 ti minutové akce vytvoříte ,ale také nechat poslat přes speciální formulář do zahraničí. Celkově bych hodnotila obchod jako skvělý objev ,kdyby velikosti odpovídaly našim .

Objednala jsem mikinu pro přítele a přišla špinavá

• cena produktů
    • objednávka dorazila bez bez velkého zdržení (zásilkovna). S přihlédnutím k tomu, že to jde z Polska, si zaslouží pochvalu jak e-shop, tak dopravce.
    • vrácení zboží a peněz probíhá zatím bez potíží, v rámci lhůt dle obchodních podmínek a bez dalších nákladů za dopravu. (nyní jsem obdržel notifikaci o obdržení vratky a schválení platby, vráceno přes zásilkovnu)
    • Velikosti produktů se spíše hodí pro štíhlejší postavy. Bylo by dobré lépe prezentovat míry produktů. Ve výsledku tím ušetří čas zákazník i prodejce.
    • Překlad z polštiny do češtiny na stránkách e-shopu není příliš kvalitní. Navíc se polština částečně objevuje i na dokumentech k objednávce. Zbytečně to snižuje důvěryhodný dojem e-shopu.
    • K objednávce by měl být přiložen předvyplněný formulář vratky umožňující vrátit klidně všechny objednané produkty. Nebo by mělo být přiloženo alespoň více předvyplněných kopií. Sice je možné formulář stáhnout na stránkách e-shopu, ale stojí to zbytečný čas.

Přestože mi většina oblečení neseděla, možná si na tomto e-shopu opět v budoucnu něco objednám.

• vstřícnost, rychlost

• Kvalitní zboží
    • Dobré ceny

V obchodě bych nakoupila znovu, nákup i doručení proběhly na jedničku, zboží je z příjemných materiálů.

• Rychlost a komunikace obchodu

• Velice rychle doručení.

Vůbec nic.

Všechno v pohodě.

Super

jsem mile prekvapena ,panske mikiny velice pekne,doporucuji

Menší,než jsem cekala

• Doručení rychlé
    • Zboží je pěkné
    • O žádné nevím

• velmi rychlé doručení
    • kvalitní, hezké, příjemný materiál

S nákupem jsem byla velmi spokojena. Zpětná vazba od obchodu ohledně stavu objednávky byla perfektní, doručení velmi rychlé, zboží pěkné a kvalitní.

• Velký výběr zboží
    • Přijatelné ceny

Zboží jsem musel vrátit.Okamžitě mi vrátili peníze a vše se vyřešilo k oboustrané spokojenosti.Výborná komunikace obchodu.

Spokojenost bunda je perfektní

OK

• Velký výběr
    • Moderní vzory
    • Dobré ceny
    • Dodání zdarma nad určitou částku
    • Poměrně rychlé dodání
    • U spousty zboží jsou vyprodané velikosti

Velmi hezké moderní zboží, příjemný materiál, snad i vydrží :) Délka dodání trošku delší, ale odpovídá doručení ze zahraničí.

• Rychlost

Zboží dorazilo rychle, velikost seděla, barva odpovídala obrázku.

• Kvalita oblečení
    • Nízká cena za kvalitu