Přihlásit se a přidat recenzi

• slabá informovanost/komunikace o stavu objednávky
  • 10 %

NEDOPORUČUJI! Zboží zaplacené, nedodané i přesto, že mailem potvrzeno, že je objednávka zaplacena a předána do expedice. Nedovoláte se, na maily nikdo nereaguje.

• Zboží sice přišlo, ale
    • Nereagují

Zaplacené zboží mi sice přišlo, ale nevyhovující. Při vrácení ve lhůtě nereagují. Nedá se nikam dopsat, dovolat, nejen že mi tedy leží peníze v zásilce, ale ještě jsem dala přes osm set korun za dopravu, kdy zboží momentálně leží nedoručené u přepravní společnosti a ještě budu muset zaplatit dalších osm set korun, aby balík poslali nazpět, kdy balík můžu rovnou vyhodit. NEDOPORUČUJI!

• SPOLEHLIVOST + RYCHLOST

• Zboží nebylo doposud doručeno e-shop nekomunikuje,nemám žádnou zprávu o stavu mé objednávky ač byla zaplacena v den objednání

Reakce obchodu Cyberix.cz

u Vaší objednávky neevidujeme žádnou platbu, proto nemohla být odeslána. Pokud jste platbu odeslala a nebyl uveden variabilní symbol, tak nás prosím kontaktujte na e-mail [email protected] a zašlete nám podklady k platbě

• R ychle dodani a kvalitni zbozi

• velmi rychlé doručení
    • obchod hned komunikuje a řeší vaše požadavky
    • spolehlivé informace na webu
    • dobrá cena

• neni
    • Nejhorší

Podpora mi řekli, že neobdržím svou objednávku, nedostanu zpět své peníze, a požádali mě, abych ke všemu zaplatila vice pro "vzniklé náklady". Podle smlouvy mohu vyzvednout objednávku do 5 dnů, měla jsem jen 3 dny na to, pak se vrátila, a proto musim platit? Nejhorší zážitek, jaký jsem kdy měla.

• nemají zboží které anoncují

Reakce obchodu Cyberix.cz

Vaší objednávku vidím v pořádku doručenou a proto Vaší recenzi příliš nerozumíme. Případně nás kontaktujte na [email protected].

Obchod rozhodně nedoporučuji. Před třemi týdny jsem si zde objednal a zaplatil zboží a doposud nemám ani zboží ani peníze. Psal jsem na kontaktní emailovou adresu několik zpráv, ale neobdržel jsem jedinou odpověď.

Reakce obchodu Cyberix.cz

Vaše zboží bylo vráceno ze strany přepravce jako nedoručené. Případně nás kontaktujte na e-mail [email protected] jakým jiným alternativním způsobem chcete zboží doručit.

Rychlé dodání

Vše OK

vše ok, překvapila rychlost dodání zboží :-)

• ČT

• Neodporúčam platiť vopred, tovar neprišiel a na e-mail nikto neodpovedá.

Reakce obchodu Cyberix.cz

nutným předpokladem pro vyřízení objednávky při platbě předem je nutnost objednávku uhradit. U Vaší objednávky bohužel platbu neevidujeme a proto nebyla vyřízena. Pokud jste platbu odeslala například bez variabilního symbolu nebo se špatným variabilním symbolem, kontaktujte nás prosím na e-mail [email protected] a zašlete nám podklady k Vaší platbě. Případně překontrolujte, zda od Vás platba odešla.

Zboží jsem objednala na začátku měsíce Ledna a dosud nedorazilo. Zato mi přišlo už dvakrát ,že mám obchod ohodnotit. Takže moje hodnocení zní: Úplná katastrofa!!

Reakce obchodu Cyberix.cz

Vaše objednávka byla již dávno k vyzvednutí a 15.1.2024 se nám vrátila zpět, protože jste si zboží nevyzvedla.

• 20 %

• Nedoporucuji - platba predem, zbozi nemam, nekolik emailu na [email protected], nikdo nereaguje, na tel je nemozne se s nekym spojit.
  • 20 %

• Zboží zaplaceno, nikdo nereaguje. Jsou to asi pěkné.....

Zboží bylo doručováno na etapy postupně. Dobírkou. Poštovné bylo nenavýšené a rozdělené mezi všechny zásilky spravedlivě, což oceňuji.

• Skvělé