Přihlásit se a přidat recenzi

Rychlost a spolehlivost

Vše proběhlo jak požadováno.

• 10 %

• Jedná se o podvodný web!
    • Nedodávají zboží!
    • Nevrací peníze!

Zakoupila jsem přes tento obchod produkt pro přítele jako dárek, již je to přes půl roku a nedorazilo ani zboží, ani peníze. Upozornila jsem obchod na tuto skutečnost. Poslali mi email s přislíbením vrácení peněz do 30 dnů a nestalo se nic.

• 10 %

• žádná není !!!!! Jedná se o podvod na lidi. Někdy asi něco pošlou, ale je to jak hra na letadlo..

Objednané zboží, které nebylo následně skladem.
    Požadováno vrácení peněz a obchod na mé emaily vůbec nereaguje.
    Předávám svému právníkovi k řešení.
    Neobjednávejte si nic !!!!

• Jo

• Nebylo dodáno kompletní zboží

Reakce obchodu Cyberix.cz

pokud evidujete s Vaší objednávkou jakékoliv komplikace, kontaktujte nás prosím na e-mail [email protected]

Nevraceny peníze

Rychlé vyřízení objednávky

Navzdory velkému množství špatných recenzí a hodnocení u mě nebyl absolutně žádný problém. Takže mnou očekávané riziko problémů se nenaplnilo a vše kolem nákupu včetně kvalitního zabalení bylo v pořádku.

• 10 %

• Můj partner objednal 14.12.24 zboží, já jsem ho zaplatila jako dárek. On však potom objednávku stornoval, napsala jsem o vrácení peněz. Peníze se nevrátily, obchod kromě počátečního přijetí požadavku nekomunikuje.

Obchod rozhodně nedoporučuji.

• nelze reklamovat zboží

• Zboží nebylo doručeno, obchod nekomunikuje

Reakce obchodu Cyberix.cz

bohužel nemáme s čím komunikovat. Jak jste nás sám informoval, tak jste komunikoval s dopravcem a potvrdil jste jim, že se sejdete s kurýrem, takže prosím dopravce informujte, že se s ním nesejdete, aby uvolnili Váš balíček z depa.

Obejdnávka byla mnou uhrazena, obchodem rozdělena na tři části a jedna část dosud nedorazila.

• Velice rychle dodani. Spokojenost

• slabá informovanost/komunikace o stavu objednávky
  • 10 %

NEDOPORUČUJI! Zboží zaplacené, nedodané i přesto, že mailem potvrzeno, že je objednávka zaplacena a předána do expedice. Nedovoláte se, na maily nikdo nereaguje.

• Zboží sice přišlo, ale
    • Nereagují

Zaplacené zboží mi sice přišlo, ale nevyhovující. Při vrácení ve lhůtě nereagují. Nedá se nikam dopsat, dovolat, nejen že mi tedy leží peníze v zásilce, ale ještě jsem dala přes osm set korun za dopravu, kdy zboží momentálně leží nedoručené u přepravní společnosti a ještě budu muset zaplatit dalších osm set korun, aby balík poslali nazpět, kdy balík můžu rovnou vyhodit. NEDOPORUČUJI!

• SPOLEHLIVOST + RYCHLOST

• Zboží nebylo doposud doručeno e-shop nekomunikuje,nemám žádnou zprávu o stavu mé objednávky ač byla zaplacena v den objednání

Reakce obchodu Cyberix.cz

u Vaší objednávky neevidujeme žádnou platbu, proto nemohla být odeslána. Pokud jste platbu odeslala a nebyl uveden variabilní symbol, tak nás prosím kontaktujte na e-mail [email protected] a zašlete nám podklady k platbě

• R ychle dodani a kvalitni zbozi