RYCHLÉ VYŘÍZENÍ OBJEDNÁVKY. DOPORUČUJI VŠEM.

• první zkušenost s obchodem
    • výborná cena
    • pestrá nabídka

Velice rychlé doručení. Celkově spokojenost.

• Rychlost vyřízení objednávky

• rychlé jednání

Balík jsem potřebovala rychle . Zavolala jsem na infolinku a paní slíbila že se podívá co může udělat. Ještě ten den poslali a druhý den mi byl dodán . Moc děkuji

• Rychlé dodání, velký výběr

Všem doporučuji, skvělá komunikace, rychlost, velký výběr, dobré ceny.

Vše ok a podle představ.

• Naprostá spokojenost! E-shop mi vyhověl se změnou objednávky a zboží, které dodal byl opravdu kvalitní.

Papir s Locikou prisel v nizkem rozliseni. Obchod dorucil zbozi po garantovanem datu doruceni, jeste kazdy den jsem musela urgovat, na urgence se mi nedostavaly. odpovedi. Model nasmlouvaneho call centra jine firmy a obchodniho oddeleni Cukrareni.cz nefunguje. Nestihla jsem kvuli pozdni dodavce pripravit dort na narozeninovou oslavu, kvuli spolehlivosti a kvalite nedoporucuji.

Reakce obchodu Cukraření CZ

Dobrý den, vaše negativní zkušenost mne mrzí. Nicméně reklamaci jsem od vás na email: [email protected] žádnou neobdržel a tento motiv se posílá často a nízké rozlišení rozhodně nemá. Budu rád za zaslanou fotografii toho co vám došlo, nevylučuji lidskou chybu a rád budu kompenzovat. S pozdravem Šustai

Rýchle dodanie. Doporučujem obchod.

Určitě jsem zde nenakupovala naposledy!! Doporučuji!!!

Všechno perfektně zabaleno.

super sortiment, super rychlost dodání, super kvalita

rychlé jednání, jsem spokojena

• Peníze chtěli dopředu, zboží do dnešního dne nemám, katastrofální komunikace!

Reakce obchodu Cukraření CZ

Dobrý den, vaše negativní zkušenost mne mrzí, ale objednala jste si v době dovolené, kterou máme každý rok ve stejnou dobu a je to prezentováno, kde se jen dá.. Robin Šustai

• široký a pestrý výběr
    • realita vs. obrázek z netu odpovídá, kvalitní
    • cena, sleva
    • rychlost
    • komunikace

rychlé doručení

Bohužel ačkoliv jsem dopředu do objednávky 10.7. psala že zboží potřebují do 15.7. Zboží mi stále ještě nebylo doručeno 18.7. S dortem jsem tedy musela improvizovat. Netuším kdy objednávka dorazí, doporučuji tedy objednávat s opravdu velkým předstihem.

• Super obchod