• Jsou nejlepší

• Kvalita oblečení
    • Rychlé dodání
    • Skvělá komunikace
    • Krásné balení

Kvalitní softshellové kalhoty,rychle dodání a skvělá komunikace obchodu. Navíc kalhoty přišly krásně zabaleny. Malému krásně sedí a vypadá to že s ním i porostou. Perfektní

• Rychlé vyřízení objednávky, krásné dětské softshel kalhoty.
    • nic

Objednala jsem poprvé, jsem velice spokojená. Dodání rychlé, komunikace bezvadná, kalhoty pro vnoučka prostě bomba. Mohu jen doporučit.

• Milé jednání,
    • Rychlé odeslani
    • Krásné a kvalitně zboží

Žádná

Rychlá komunikace, krásné zboží, průvodní slovo, sleva na další nákup a malý dáreček pro děti. Profesionální, ale zároveň osobní přístup ;) Kupovala jsem zde poprvé, ale ne naposled!

Jsem velmi mile prekvapena. Kalhoty jsou krásné a kvalitne provedene. A syn je nema na jednu sezonu! Hledala jsem dlouho, ale nic podobneho jsem nenasla. Jsem nadsena! Moc diky. Neprestavam hledat dal, kdo by usil detske softshell vesty a palčáky. Treba jednou vy:o)
    At se dari,
    Andrea

Zboží bylo doručeno vcas a krásné zabalené.

• Bohužel nebyla dodržena 12 denní dodací lhůta a kdybych se neozvala po 14 dnech, tak nevím, jak dlouho bych na zboží čekala. Obchod mi ani nedal vědět že lhůtu nestihne. Ovšem po urgenci odeslali do dvou dnů.

• Můžu jen doporučit. Výborně sedí. Materiál a šití výborné.
    • Není nad ruční práce. Žádná Čína

• Moc dlouha dodaci doba,zbozi jsem objednala pred 17 dny a stale nedorazilo.

• Rychle dodani a vstricnost

• Zboží nemám

• kvalitne detske oblecenie, poctivo usite
    • balenie + darcek k nakupu

Dodací lhůty neodpovídají realitě. Už jsem s tím měla problém loni. Ano, dostala jsem vysvětlení, že poptávek bylo tolik, že nebylo v silách je všechny uspokojit ve slibovaném čase. Pochopila jsem a fandím tomuto produktu. Proto jsem kalhoty letos objednala znovu, s garancí dodání do 1.11. Produkt jsem objednala 17.10. doposud jsem nedostala ani email o zpoždění, ani o předání dopravci, tak to beru jako velký nedostatek. Prosím pokud něco garantujete, splňte to nebo raději negarantujte nic.....Děkuji

Sice zásilka dorazila později, než bylo u zboží uvedeno, ale překvapilo mě jak krásně bylo oblečení zabalené a k tomu malý dáreček pro dítko. Je vidět, že to opravdu dělají srdcem. A už na pohled vše vypadá kvalitně (a krásně).

Milé zacházení, kvalitní výrobky

• Dobrá komunikace, rychlé dodání

Dobrý den,zboží je úžasný a není nic čím by jsme byli nespokojený,spíš naopak a vřele doporučujeme.

• Rychlé vyřízení objednávky

Kvalitní originální zboží, krásně zabalené s drobným dárkem.

Já jsem naprosto nadšená. Objednala jsem dvoje kalhoty, kraťasy a kuklu a vše je prostě úžasné. Kalhoty jsem objednala větší, ale sedí báječně a syn si je může dlouho užívat. Jsou krásně zpracované a nejsou přehnaně barevné. Navíc mám dobrý pocit, že jsem mohla podpořit českou výrobu. Na výrobcích je vidět, že to dělají s láskou a zaujetím.