Už snad ani nevěřím, že se zboží dočkám.
Je vůbec informace o odeslaném zboží pravdivá? -
Zboží nedorazilo kompletní a po urgenci, kde je zbytek zboží se mi už 2.den nikdo neozval.
Velmi pochybné doručení bez obalu a návodu k použítí. Jelikož mám se značkou dobré zkušenosti z toho obchodu jsem objednala naposledy. Nefunguje, nebělí, gel na pásce nedrží ( ještě před aplikací) drahé fiasko.
- Objednal jsem si 14 ks bělících pásku, očekávala jsem ,že přijdou zabaleny v krabici, mimo to bylo 7 kusů jen tak hozeno v obálce. Zaplatil jsem 14 kusů , přišlo pouze 7 kusů. Psal jsem i email avšak bez úspěchu!
Neúplná objednávka
Po týdnu nemám zboží ani zprávu, kdy přijde. Na email žádná odpověď a uvedená pevná linka neexistuje. Jsem ráda, že jsem neplatila předem.
- Prakticky žádná komunikace s obchodníkem.
- Zlé zkušenosti ostatních recenzentů.
Naprosto nespolehlivý !!!
- Nereagují na email
- Nevím kde je moje objednávka
- Telefonní číslo neexistuje
Zákaznická podpora na tomto eshopu asi nefunguje.
- Spatny, zbozi neni original !
Spatny, zbozi neni original ! ptal jsem , odpoved byla je original 100 % vratim
- Podvod
- Zboží nedodali, komunikují sporadicky, občas přislíbí odeslání. Peníze mi byly vráceny až díky předání případu PayPal. Tahanice trvala 4 měsíce.
Zboží nedodali, komunikují sporadicky, občas přislíbí odeslání. Peníze mi byly vráceny až díky předání případu PayPal. Tahanice trvala 4 měsíce. Tel číslo nefunguje a firma sídlí v Londýně. NEDOPORUČUJI!
Obchod priserny. Nedovolate se nikam.. Neni kam zaslat zpet. Zbozi fake.. Vse drahe a nekvalitni kramy vymadajici z fotek jako original. Uz nikdy vice.
- Zboží nedorazilo, podvod!
Nic tu nekupujte
Prosim Vás, jedná se o FEJKY!!!!! Nekupujte zde nic
Eshop poslal email, že objednávka byla zaslána. Že se mám přihlásit do editace objednávek. Tam jsem našla, že objednávku nemám. Tak jsem se odhlásila.
Nemám co k tomu říct, po týdnu od objednání se nic neděje.
Patrně je to vše podvod, zboží nikdy nedorazilo.
- Žádná
- Eshop nereaguje na mail, ani telefon
Díky bohu ze objednala jsem zboží na dobírku. Dostala jsem potvrzení o přijetí objednávky a pak nic…žádné info od obchodu
- Zboží nebylo dodáno
- 0 komunikace
Zboží objednáno 2 týdny zpět, doposud nebylo předáno dopravci i přesto, že se tváří, že mají zboží skladem. Bez odpovědi na e-mail. Dokonce od “obchodníka” chodí dotazník spokojenosti.. FAKE!
Přesto,že jsem dostala oznámení o odeslané zásilce,nic nepřišlo.