Přihlásit se a přidat recenzi
  • 10 %

Je to podvod.Taky jsem málem naleťela,ale dopadlo to nakonec dobře.Nemám ráda dobírky,tak jsem v objednávce zadala platbu předem přes paypal,ale ta samozřejmě nefungovala.Čekala jsem oznámení o neprovedené platbě a údaje k zaplacení.Nic.Tak jsem trochu brousila,narazila na recenze zde na heurece,pak teprv,přiznávám jsem blíže koumala stránky crest ceska a už mi bylo jasné,že to podvod je,už jen proto,že obchodní podmínky mají okopírované ze stránek "bělící pásky.com"Kontaktovala jsem přímo bělící pásky com.a ti mi potvrdili,že se jedná skutečně o podvod,že to již řeší,crest ceska jsou nějakcí cizinci nemluvící česky.Na tel .se nedovoláte,na emaily nereagují.Já totiž ,než mi přišla odpověď od bělící pásky com, jejíž jméno prakticky crest ceska zneužívají včetně kopírování jejich věcí,zrušila,ale místo odpovědi mi druhý den přišla zpráva,že mi jde "něco" od nich na dobírku.Samozřejmě nehodlám vyzvedávat.Ještě jsem se nesetkala s tím,že by mi nějaký obchod,když se nezdařila platba předem,odeslal beze slova zboží dobírkou a to ještě s celkovou konečnou cenou jako u platby předem.To bych musela být padlá na hlavu,abych to vyzvedávala.

Odeslali špatný produkt, nebylo to to, co jsem objednal a nikdo nereaguje na změnu

• Zbozi nedorazilo.

Poslali mi zboži ktere jsem si neobjednala a nekomunikuji neberou telefony.

super komunikace a rychlé doručení

PODVOD!!!! Jedná se NEORIGINÁLNÍ zboží složení neznámé. Divím se, že tento obchod patřící 3 polákům s firmou registrovanou v @
    Londýně ještě nikdo neukončil. Nesplňují základní informační požadavky, telefon nikdo nebere, e-mail bez reakce. Nahlásila jsem na ESC (ČOI) a budu hlásit i v UK, kde jsou registrováni a krátce sdělím společnosti P&G Crest, kdo prodává pod jejich značkou fake product.

Není originál !

• podvod

Pozor!!!! ....místo 21ks došlo jen 11ks a bez origo krabičky jen v obálce po kusech a jiné než jsem objednal a na reklamaci neragují, telefon mají neaktivní ....!!!!

Zakoupeny produkt - bělící dentální pásky. Velmi průměrná kvalita, prodejce ke zboží nedodává ani český návod k použití, ani fakturu.

Proč lžete ?!
    Info ze zásilkovny:
    Vážený pane Geisslere,

velmi děkuji za Váš e-mail a omlouvám se za pozdní reakci.

Na jeho základě jsem situaci prověřil a bohužel, odesílatel zásilky nám prozatím předal pouze elektronická data k zásilce, ale tu nám ještě nepředali fyzicky do přepravy. Ohledně termínu expedice bych Vám tak doporučil obrátit se přímo na internetový obchod.

• 10 %

• Přišla polovina produktu
    • Není originál

Nikdo nekomunikuje, balení není originál, firma z UK Londýn ONBEAUTIFY LTD v čele s Polákama.
    NAHLÁŠENO NA ČOI.

Byla mi dorucena obalka pouze s 5 ti pasky na vybeleni melo jich prijit 14.Obchod nereaguje tel je vypnuty .Pokud objednate naletite tak jako mnoho dalsich.POZOR PODBODNICI!!!!

I only received half of my order and the customer service never replied to me

• zboží bylo doruceno
    • nefunguje, nebělí, je to padělek

Moc mě mrzí, že jsem zaplatila víc jak 1000 Kč za neco, co nefunguje. Doufám, že mi společnost vrátí peníze. Nedá se tam ani dovolat.

Vzdy vse rychle. Perfektni... spolehlivost

Byla mi doručena pouze polovina zásilky. Objednávala jsem 2x 10 ks bělících pásků a přišlo pouze 10 ks. Bohužel na email se nedá odepsat (zpráva se vrací jako nedoručená) a telefon mi někdo vytípnul. Mohli byste mi prosím doposlat zbytek objednávky? Nevím jak jinak Vás kontaktovat.

• Přišlo jiné zboží,než které jsem objednala.

• Rychlost, spolehlivost

Objednávám již poněkolikáté a naprostá spokojenost. Doručení až domů. Obchod mohu jen doporučit ♥️

• Přišla jen polovina zaplaceného zboží

Nereagují na email, telefon nefunguje. Nedoručili zboží - přišla jen půlka

• Nefunkční zboží - atrapa formiček